×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Мешканці Малоголосківської просять про мораторій на будівництво багатоповерхівок, - Тарас Чолій

Район вулиці Малоголосківської “задихається” від ущільнення житлової забудови, таке собі Гетто. Територія максимально забудована багатоповерхівками, натомість немає об’єктів соціальної інфрастуктури. Це при тому, що мікрорайон “молодий”, дітей там проживає чи не вдесятеро більше ніж в інших районах. 

Це суть звернення, яке сьогодні на сесії Львівської міської ради оприлюднив голова фракції УГП Тарас Чолій. Він нагадав, що свого часу у міській раді говорили, що є земельні ділянки відведені під школи, сквери, амбулаторії. Але, станом на сьогодні, ніхто не бачив жодної проектної документації, немає жодних термінів. 

“Мешканці просять нас ввести мораторій на зміну зонінгу. Також заборонити видачу містобудівних умов, дозволів та будівництва багатоповерхівок на території, що, згідно з Генпланом Львова, є зоною Г-3 -1. Мораторій ввести до тих пір, поки інфраструктура району не буде приведена до вимог ДБН з урахуванням потреб мешканців”, - йдеться у зверненні Тараса Чолія.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.