×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Пластуни популяризують волонтерський рух у Львові

Цими вихідними Львівська міська молодіжна громадська організація «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України розпочала реалізацію проекту «Популяризація волонтерства».

Цей проект реалізовується у 2019 році за підтримки управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради у рамках конкурсу соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим!».

Близько 20 свідомих і активних молодих громадян зголосилися взяти участь у першій зустрічі, організованій у Пласті. Іванна Герус, очільниця ГО Пласт у Львові, розповіла про методу волонтерства у Пласті, про те, як працює Пласт, які є форми взаємодії в організації, які права і обов’язки пластунів.

 2.jpeg

Іванна Герус наголосила: «Метою нашої першої зустрічі було розказати, що таке волонтерство, показати, що можна корисного зробити і в яких напрямках. У Пласті є багато волонтерів, яким така праця приносить задоволення. Ми сподіваємося, що після таких зустрічей, як сьогодні, у нас з’явиться більше людей, які зрозуміють, що  у кожного із нас є можливість змінити щось на краще і треба це робити».

Додамо, що у рамках цього проекту відбудуться тренінги з метою ознайомлення охочих із пластовою методою волонтерства та заходи зі зйомки промо-відео-популяризації волонтерства у важливих для міста напрямках: екології, добрих справ для людей похилого віку, заняття з дітьми тощо.

Надія Гербовка.

01.04.2019.