×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Інженерна комісія не підтримала рішення про скерування коштів на промзону «Сигнівка»

На комісії інженерного господарства депутати не підтримали рішення про виділення 23 млн на ЛКП «Львівсвітло» для проведення електромереж у промзону «Сигнівка». Про це повідомив заступник голови комісії Віталій Свінціцький.

За його словами, цю земельну ділянку викупила фірма «Дунапак», де топ-менеджером працював перший заступник міського голови.  

Також члени комісії не підтримали рішення про скерування 30 млн грн «Львівавтодору» на побудову дороги для цієї промзони.

«Земельна ділянка для промзони компанією «Дунапак» була придбана за 76 млн грн, а по інфраструктурних питаннях передбачається уже майже 50 млн грн.  Тому я зосередив увагу, що сьогодні ми не маємо коштів для адміністрацій, аби відремонтувати людям дахи, хідники та годинами дискутуємо про виділення 1 мільйона гривень. І разом з тим, бачимо, як чиновник лобіює в інтересах компанії, де він працював, виділення великої сумки коштів з бюджету, а це – неприпустимо», - зазначив Свінціцький.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.