×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл
Неділя, 26 квітня 2015 03:00

У Львові назвуть вулицю іменем героя АТО

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

У Львові незабаром з’явиться вулиця Генерала Сергія Кульчицького. За це рішення проголосувало 69 депутатів під час сесії Львівської міської ради.

Цю назву присвоять проектованій вулиці 33, яка розташована між вул. Заозерною та вул. Під Голоском. Згідно з ухвалою, Шевченківська районна адміністрація у місячний термін повинна виготовити та встановити таблиці з назвою вулиць.

Як зазначив Любомир Мельничук, голова фракції ВО «Свобода» у ЛМР, генерал Кульчицький – це новітній герой України поряд з іншими тисячами героїв, які зараз воюють на сході країни.

«Символічним є те, що у такий важкий час, який переживає наша країна, перебуваючи в стані війни, ми не забуваємо і вшановуємо достойних людей, таких як генерал Кульчицький. А в його особі і хлопців, які загинули або воюють зараз за нашу незалежність. Переконаний, що така позиція міста є знаковою і правильною», - зауважив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, Сергій Петрович Кульчицький – український військовий, генерал-майор. Загинув 29 травня 2014 року в зоні бойових дій під час АТО у місті Слов’янськ Донецької області. Похований 31 травня 2014 року на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря у Львові.    

Читати 1866 разів