×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

Результати голосування пленарного засідання 11.10.2018

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2018 рік.

Прийнято

2

Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

Прийнято

3

Про звільнення у 2018 році комунального закладу Львівської обласної ради “Львівський історичний музей“ від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. М. Лисенка, 23-а.

Прийнято

4

Про погодження умов кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту модернізації громадського тролейбусного транспорту у м. Львові.

Прийнято

5

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 260 “Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання“.

Прийнято

6

Інформація про проведення незалежного аудиту на комунальних підприємствах Львівської міської ради.

Заслухано

7

Про врегулювання питання управління багатоквартирними будинками та їх обслуговування у м. Львові.

Прийнято

8

Про затвердження Програми забезпечення доступності житлових приміщень осіб з інвалідністю у кріслах колісних та осіб з інвалідністю з порушенням зору 1 групи.

Вилучено

9

Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.01.2018 № 2904 “Про затвердження Програми відзначення 100-ліття Листопадового Чину та утворення ЗУНР“.

Прийнято

10

Про затвердження гр. Налиснику Ю. А. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вул. П. Шеремети, 11-а (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.09.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Перенесено

11

Про надання гр. Левушу А. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Абхазькій, 10. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.09.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено

12

Про надання гр. Фітьо Л. С. дозволу на здійснення торговельної діяльності газетно-журнальною продукцією та встановлення яток щоденного демонтажу на розі вул. Вагової – просп. В. Чорновола та вул. І. Франка, 66.

Відхилено

13

Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2016 № 777 “Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради“.

Прийнято

14

Про затвердження теплових навантажень будинків, будівель і споруд, які отримують теплову енергію від ЛМКП “Львівтеплоенерго“ і ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ на потреби опалення та гарячого водопостачання.

Прийнято

15

Про погодження інвестиційної програми ЛМКП "Львівтеплоенерго" на 2019 рік та інвестиційної програми ЛКП "Залізничнетеплоенерго" на 2019 рік.

Прийнято

16

Про списання з балансу ЛКП “Львівелектротранс“ основних засобів.

Прийнято

17

Про списання з балансу ЛКП “Львівелектротранс“ основних засобів.

Прийнято

18

Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2016 № 1380 “Про затвердження Порядку інформування про діяльність львівських комунальних підприємств Львівської міської ради“.

Прийнято

19

Інформація щодо затвердження детального плану території у районі вул. Академіка А. Сахарова, вул. Д. Вітовського, вул. Грецької, вул. Зарицьких.

Заслухано

20

Про врегулювання питання розмежування допоміжних та нежитлових приміщень в багатоквартирних житлових будинках.

Прийнято

21

Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.12.2016 № 1273 “Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення“.

Вилучено

22

Про надання Організації української молоді “Спадщина“ в оренду нежитлових приміщень на вул. П. Грабовського, 12.

Прийнято

23

Про надання Львівській обласній спортивній асоціації “Галицька федерація Айкідо“ в оренду нежитлових приміщень на вул. І. Вишенського, 13.

Прийнято

24

Про надання Централізованій бібліотечній системі для дорослих м. Львова в оренду нежитлових приміщень на просп. Червоної Калини, 58.

Прийнято

25

Про надання управлінню “Служба у справах дітей“ департаменту гуманітарної політики в оренду нежитлових приміщень на вул. Лесі Українки, 5.

Перенесено

26

Про надання Львівському комунальному підприємству “Спортресурс“ в оренду нежитлову будівлю на вул. Стрийській, 87. 

Прийнято

27

Про надання комунальному підприємству “Адміністративно-технічне управління“ в оренду нежитлових приміщень на пл. А. Міцкевича, 6/7.

Відхилено

28

Про надання управлінню безпеки міста Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. Зеленій, 9.

Прийнято

29

Про надання Управлінню поліції охорони у Львівській області в оренду нежитлових приміщень на вул. П. Саксаганського, 9.

Прийнято

30

Про надання Львівській громадській організації “Львівське міське товариство інвалідів“ Львівської обласної асоціації інвалідів в оренду нежитлових приміщень на вул. І. Франка, 16.

Прийнято

31

Про надання Львівському комунальному підприємству “Господар“ в оренду нежитлових приміщень.

Прийнято

32

Про надання ЛКП “Господар“ в оренду нежитлових приміщень на вул. М.Заньковецької, 5.

Прийнято

33

Про надання гр. Островському Ю. В. в оренду нежитлового приміщення на вул. П. Дорошенка, 27.

Прийнято

34

Про скасування ухвали міської ради від 15.05.2014 № 3340 “Про приватизацію конкурсним способом нежитлового приміщення на вул. І.Боберського, 19“.

Прийнято

35

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.05.2018 № 3439 “Про надання управлінню державної реєстрації юридичного департаменту в оренду нежитлових приміщень на вул. Залізничній, 28“.

Прийнято

36

 Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.07.2013 № 2562 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу“.

Прийнято

37

Про приватизацію способом продажу на аукціоні об’єкта нерухомого майна на пл. Ринок, 7, пл. Ринок, 8.

Перенесено

38

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Героїв Крут, 9.

Прийнято

39

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. О. Архипенка, 14.

Прийнято

40

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на пл. А. Міцкевича, 6/7.

Вилучено

41

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. І. Вишенського, 16.

Прийнято

42

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Медової Печери, 29.

Прийнято

43

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Зустрічній, 1.

Прийнято

44

Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова земельної ділянки на вул. Д. Січинського, 41.

Прийнято

45

Про продаж гр. Мазепі Б. С. земельної ділянки на вул. Скнилівській, 75-б.

Прийнято

46

Про затвердження ТзОВ “Ринок сільськогосподарської продукції “Шувар“  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Хуторівці, 4-б.

Прийнято

47

Про затвердження ТзОВ “Інтертрансгруп“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 116-б. 

Відхилено

48

Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Північній (ділянка 2-1) у промисловій зоні “Сигнівка“.

Прийнято

49

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском (навпроти будинку № 19) ділянка 1.

Прийнято

50

Про затвердження земельної ділянки на вул. Літній, 8 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Вилучено

51

Про затвердження Шевченківській районній адміністрації технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на розі вул. Варшавської – вул. Соснової.

Прийнято

52

Про затвердження відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Білогорщі, 3-а.

Прийнято

53

Про затвердження комунальному некомерційному підприємству “4-а міська клінічна лікарня м. Львова“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. О. Фредра, 2, вул. Я. Стецька, 3.

Прийнято

54

Про затвердження комунальному некомерційному підприємству “4-а міська клінічна лікарня м. Львова“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Ю. Мушака, 54.

Прийнято

55

Про затвердження Львівській державній музичній школі № 3 проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 219.

Прийнято

56

Про надання ЛКП “Львівавтодор“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Є. Петрушевича.

Прийнято

57

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Величковського (біля будинку № 30).

Прийнято

58

Про надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення “Личаківський парк“.

Прийнято

59

Про надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання парку Святого Івана Павла ІІ Папи Римського

Прийнято

60

Про затвердження ПП “Леви міста“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 251.

Прийнято

61

Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.11.2011 № 966 “Про затвердження переліку та меж скверів Личаківського району м. Львова“.

Прийнято

62

Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.12.2016 № 1315 “Про надання ЛКП культурно-мистецькому центру “Супутник“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Повітряній, 20“.

Прийнято

63

Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.06.2018 № 3570 “Про продовження  ТзОВ “Торпедо плюс“ терміну оренди земельної ділянки на перехресті вул. Б. Хмельницького – вул. Кукурудзяної“. 

Відхилено

64

Про затвердження гр. Бойко А. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Л. Мацієвича (біля будинку № 52).

Прийнято

65

Про затвердження ТзОВ “СВ“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І. Миколайчука, 9. 

Прийнято

66

Про затвердження гр. Кругловій В. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 55.

Прийнято

67

Про надання гр. Марковичу Р. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Старознесенській, 128 

Прийнято

68

Про затвердження ТзОВ “Калинка“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 25

Прийнято

69

Про затвердження ТзДВ “Гал-кат“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Конюшинній, 14.

Прийнято

70

 Про затвердження ПП “Ресторан № 2“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Панаса Мирного, 22-24.

Прийнято

71

Про затвердження ОСББ “Куликівське“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Куликівській, 62.

Прийнято

72

Про затвердження державному підприємству Міністерства оборони України “Львівське будівельне управління“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Авіаційній, 1.

Прийнято

73

Про затвердження гр. гр. Чорному Я. В. та Кравціву Н. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 127-а.

Відхилено

74

Про затвердження гр. Чернобі В. В. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок на вул. Білогорщі, 128.

Відхилено

75

Про затвердження гр. Новоставській О. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Майданній, 24.

Прийнято

76

Про затвердження гр. Горбацьо Л. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 146. 

Відхилено

77

Про затвердження гр. Іванюк І. М. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Ромашковій, 10 та надання гр. Божик Н.Р. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Ромашковій, 10.

Прийнято

78

Про затвердження гр. Регезі І. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 43 (зміна цільового призначення) у кооперативному садівничому товаристві “Голоско-фтизіатр“ в урочищі Голоско.

Відхилено

79

Про затвердження гр. Кареліні Н. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“.

Відхилено

80

Про затвердження гр. Кархуту Р. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Пасіки Галицькі у садівничому кооперативі “Личаківський“.

Відхилено

81

Про затвердження гр. гр. Фоменко Є. А. та Шеремету С. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 113  у садівничому кооперативі власників “Приозерне“ в урочищі  Голоско.

Відхилено

82

Про затвердження гр. Лянг І. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“, ділянка № 27.

Прийнято

83

Про затвердження гр. Мартинюку Т. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. А. Рудакі, 3-а.

Прийнято

84

Про затвердження ОСББ “Майорівка 9“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Майорівці, 9.

Прийнято

85

Про затвердження ТзОВ НВО “Облсількомунгосп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Старознесенській, 194-а.

Відхилено

86

Про затвердження гр. Запотоцькому В. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 242.

Прийнято

87

Про затвердження гр. Пехуню І. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Пасіки Галицькі у садівничому кооперативі “Личаківський“, ділянка № 4.

Відхилено

88

Про затвердження ОСББ “Довга 30А“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Довгій, 30-а. 

Вилучено

89

Про затвердження ТзОВ “Атріум Естейт“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на вул. Стрийській, 45.

Прийнято

90

Про припинення гр. Волошину Р. М. права користування земельною ділянкою на вул. Повітряній, 16-а.

Прийнято

91

Про внесення змін до ухвали міської ради від 15.09.2016 № 1009 “Про надання гр. Фуканчик І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на пл. Князя Святослава, 11“. 

Прийнято

92

Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.04.2018 № 3369 “Про продовження ФОП Полякову А. О. терміну оренди земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 313-б“.

Прийнято

93

Про продовження гр. гр. Станько М. О., Яремчук О. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Кримській, 41.

Прийнято

94

Про продовження ТзОВ “ЮРК“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Широкій, 29-а.

Прийнято

95

Про продовження ТзОВ “Крамсервіс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Хуторівці. 

Відхилено

96

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 14-а.

Прийнято

97

Про надання гр. Медведику О. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Олександра Олеся, 8.

Прийнято

98

Про надання ОСББ “Лісна, 9“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лісній, 9.

Прийнято

99

Про надання ТзОВ “Будівельне підприємство № 12“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Терновій, 2.

Прийнято

100

Про надання ТзОВ кафе “Затишок-1“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Володимира Великого, 34. 

Відхилено

101

Про надання гр. Медведєвських Т. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“, ділянка № 29.

Відхилено

102

Про надання гр. Хрущак М. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 6-му Заозерному провулку, 3.

Відхилено

103

Про надання ПП “Хід-транс“ дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Грузинській, 30/1.

Прийнято

104

Про надання ФОП Хім′яку Р. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Зеленій, 253-д.

Прийнято

105

Про надання гр. Крупці Г. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Балтійській, 2.

Вилучено

106

Про надання гр. Отришку О. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Котляревського, 20.

Прийнято

107

Про надання ТзОВ “Комлекс медик“ земельної ділянки на вул. І.Горбачевського, 24.

Перенесено

108

Про надання ТзОВ “Трентова ЛТД“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Зеленій, 61-а – вул. Зеленій, 63.

Прийнято

109

Про надання ОК “ЖБК “ІТ будинок 2.0“ дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни.

Відхилено

110

Про надання ТзОВ “Ві прайм“ та ТзОВ – фірмі “Участь“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Русових, 11.

Прийнято

111

Про надання ТзОВ “Сиріус-Захід плюс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Грунтовій, 5 та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення)  на вул. Грунтовій, 5.

Прийнято

112

Про затвердження ТзОВ “Комерц-2“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 59 (зміна цільового призначення) на вул. М.Пимоненка –  вул. Пасічній, садове товариство “Геолог“.

Прийнято

113

Про затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садовому товаристві “Геолог“.

Прийнято

114

Про затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 15 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.

Прийнято

115

Про затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 5 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.

Прийнято

116

Про затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 18 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.

Прийнято

117

Про затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 20 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на  вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.

Прийнято

118

Про надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садово-городнє товариство “Харчовик на Збоїщах“) дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща.

Прийнято

119

Про продовження ПП “Льодовик“ терміну оренди земельної ділянки на вул. П. Куліша, 46 та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Куліша, 46.

Прийнято

120

Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 № 446 “Про продовження ТзОВ “Латориця“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Тюльпановій, 2“.

Прийнято

121

Про затвердження ТзОВ “Бізнессервісцентр“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Липинського, 60-д.

Прийнято

122

Про розгляд питання затвердження гр. гр. Пелех Л. Я. та Прус О. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 142.

Відхилено

123

Про розгляд питання затвердження гр. Федорику Ю. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки № 21 в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.

Відхилено

124

Про розгляд питання надання ПАТ “Шкіряне підприємство “Світанок“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Промисловій, 53.

Перенесено

125

Про розгляд питання надання ТзОВ “Леополіс конгрес хол“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 207.   

Відхилено

126

Про розгляд питання надання гр. Бушку Р. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 101.

Відхилено

127

Про розгляд питання надання гр. Дмитрик М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій.

Відхилено

128

Про розгляд питання надання гр. Кунинець М. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій.

Відхилено

129

Про розгляд питання надання гр. Малєєвій Н. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 18-19 у споживчому кооперативі “Геофізик“ на вул. Абхазькій.

Відхилено

130

Про розгляд питання надання гр. Малєєву Д. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 32-33 у споживчому кооперативі “Геофізик“ на вул. Абхазькій.

Відхилено

131

Про розгляд питання надання гр. Ваську А. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Харківській, 44.

Відхилено

132

Про розгляд питання надання гр. Родик І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Харківській, 44.

Відхилено

133

Про розгляд питання надання гр. Фуртак І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Абхазькій, 9.

Відхилено

134

Про розгляд питання надання гр. Ластовецькому Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К.Студинського (гараж № 7).

Відхилено

135

Про розгляд питання надання гр. гр. Куземко Ю. А., Куземку Р. З. та Куземко З. З. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Варшавській, 111.

Відхилено

136

Про розгляд питання надання гр. Ярішу Д. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 47-а).

Вилучено

137

Про розгляд питання надання гр. Ярішу І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 47-а).

Вилучено

138

Про розгляд питання надання гр. Кривдик М. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 322.

Відхилено

139

Про розгляд питання надання гр. Недопитальському В. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Буській, 6.

Відхилено

140

Про надання гр. гр. Пивоваровій С. М., Вашкову Я. В., Струсю Ю. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Геца, 13.

Прийнято

141

Про розгляд питання надання гр. Теслюку Я. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 82.

Відхилено

142

Про розгляд питання надання гр. Юрченко Е. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 92.

Відхилено

143

Про надання гр. Балашовій О. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бойківській, 28.

Прийнято

144

Про розгляд питання надання гр. Караваєву С. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. Тютюнників, 53 (гараж № 7).

Відхилено

145

Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою, та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

Прийнято

146

Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.

Прийнято

Додаткові питання

Д1

Про затвердження бюджетної резолюції.

Прийнято

Д2

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 260 “Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання“.

Прийнято

Д3

Про затвердження Тимчасового порядку затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання.

Прийнято

Д4

Про припинення КП “Редакція газети Львівської міської ради “Ратуша“ шляхом перетворення членами її трудового колективу у ПП “Газета “Ратуша“.

Прийнято

Д5

Про надання в оренду КУ “Інститут стратегії культури“ нежитлових приміщень на пл. А. Міцкевича, 6/7.

Прийнято

Д6

Про створення Львівського комунального підприємства “Палац ігрових видів спорту“.

Прийнято

Д7

Про надання ТзОВ “Експерт-інвест“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській.

Прийнято

Д8

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській, яка підлягає продажу ТзОВ “Експерт-інвест“.

Прийнято

Д9

Про недопущення громадсько-політичної діяльності та політичної агітації у закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти м. Львова.

Перенесено

Звернення Ради

1

Звернення міської ради до Прем’єр-міністра України, Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Голові Верховної Ради України щодо фінансування Програми «теплі кредити».

Прийнято

2

Звернення до Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо забезпечення гідного рівня оплати праці в галузі освіти.

Прийнято

3

Звернення до Прем’єр-міністра України щодо врахування вимог педагогічних та наукових працівників стосовно заробітної плати у проекті Держбюджету-2019.

Прийнято

4

Звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту № 9139 (стосовно засудження та заборони пропаганди ідеології «русского мира» на території України)

Прийнято

Протокольні доручення Ради

1

Управлінню архітектури та урбаністики щодо розроблення детального плану території із зміною зонування в межах земельної ділянки за адресою вул. Городоцька, 207.

Прийнято

2

Департаменту житлового господарства та інфраструктури щодо розроблення Програми підтримки належного стану житлових будинків в межах історичного ареалу міста.

Прийнято

3

Щодо розміщення матеріалів звіту про аудит комунальних підприємств на офіційному сайті Львівської міської ради.

Прийнято

4

Представникам виконавчих органів щодо звіту про дії вчинені для демонтажу сакральної споруди УПЦ (МП) за адресою просп. Червоної Калини -- вул. Антоненка-Давидовича.

Прийнято

5

Щодо поділу земельної ділянки на вул. Городоцькій, 116-б, з метою її закріплення за ЛКП "Львівавтодор".

Прийнято

6

Департаменту економічного розвитку, департаменту розвитку та юридичному департаменту щодо створення робочої групи для напрацювання моделі функціонування фонду культури.

Прийнято