×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

Результати голосування пленарного засідання 23.03.2017

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Інформація про результати діяльності Львівської місцевої прокуратури    № 2.

Заслухано

2

Інформація про результати діяльності Львівської місцевої прокуратури    № 3.

Заслухано

3

Інформація про скасування Державною архітектурно-будівельною інспекцією у Львівській областімістобудівних умов та обмежень виданих виконавчими органами Львівської міської ради.

Перенесено

4

Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік.

Вилучено

5

Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.05.2016 № 505 “Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів“.

Прийнято

6

Про затвердження Договору про забезпечення надання комунальних послуг у сфері теплопостачання між Львівською міською радою та Львівським міським комунальним підприємством “Львівтеплоенерго“.

Прийнято

7

Про підтримку петиції “Про необхідність створення ландшафтного заказника загальнодержавного значення “Торфовище Білогорща“.

Прийнято

8

Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.12.2015 № 7 “Про утворення постійних комісій Львівської міської ради 7-го скликання“.

Прийнято

9

Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

Прийнято

10

Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2017-2019 роки.

Прийнято

11

Про затвердження переліку природоохоронних заходів, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального фонду міського бюджету у 2017 році, та річного плану пріоритетного фінансування природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році.

Прийнято

12

Про затвердження Комплексної екологічної програми на 2017-2022 роки для міста Львова.

Вилучено

13

Про визначення розміру статутних капіталів львівських комунальних підприємств галузі культури.

Прийнято

14

Про зміну назви Львівської державної дитячої музичної школи № 6 та присвоєння імені Богдана-Юрія Янівського.

Прийнято

15

Про внесення змін до ухвали міської ради від 30.06.2016 № 635 “Про припинення шляхом ліквідації міського комунального підприємства Ремонтно-будівельне управління № 1“.

Прийнято

16

Про надання ПП ″Білун″ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Любінській, 160-162. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 03.03.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Вилучено

17

Про надання гр. Ковалевич В. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Щирецькій. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 03.03.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено

18

Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова мереж газопостачання.

Прийнято

19

Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова дитячо-юнацької спортивної школи з шахів “Дебют“.

Прийнято

20

Про надання в оренду нежитлових приміщень Установі благодійного фонду “Центр медичних інновацій“ на вул. Пилипа Орлика, 4.

Прийнято

21

Про надання малому підприємству “Стихія“в оренду нежитлових приміщень на вул. К. Левицького, 60.

Прийнято

22

Інформація про використання коштів ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» отриманих на поповнення статутного фонду у 2016 році.                                                                                  

Заслухано

23

Про продаж ФОП Романчаку В. Г. земельної ділянки на вул. В.Навроцького, 1-р.

Прийнято

24

Про резервування земельних ділянок на вул. О. Сластіона для потреб міста.

Прийнято

25

Про затвердження виконавчому комітету Львівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. К.Левицького, 72.

Прийнято

26

Про затвердження Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на пл. Святого Юра, 5.

Прийнято

27

Про затвердження ТзОВ “Львівське АТП-14631“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пластовій, 10.

Прийнято

28

Про затвердження Українській академії друкарства проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском, 12-а.

Прийнято

29

Про затвердження ПАТ “Фірма “Нафтогазбуд“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Стрийській, 144.

Прийнято

30

Про затвердження ТзОВ “Натурпродукт - Вега“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В.Антоновича, 118-а.

Прийнято

31

Про затвердження ТзДВ “Львівський експериментальний механічний завод“ технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, надання земельної ділянки на вул. Жасминовій, 5 та надання ТзОВ “Аскело“ і ПП “Сад-ЛВ“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Жасминовій, 5.

Прийнято

32

Про затвердження ТзОВ “Лемберг-Плаза Сервіс“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на       вул. Б. Хмельницького, 157.

Прийнято

33

Про затвердження ТзОВ “Клас А Плюс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Рудненській,14-а.

Прийнято

34

Про затвердження ТзОВ “Нове Плюс“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Я. Гніздовського, 8-а.

Прийнято

35

Про затвердження ТзОВ “БК Добробут“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Широкій, 63-а.

Прийнято

36

Про затвердження ОСББ “На Кравченко 18“ проекту землеустрою щодо відведення земельної та передачу земельної ділянки на вул. Уляни Кравченко, 18.

Прийнято

37

Про затвердження гр. Нетлюху М. В. технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Щирецькій, 18.

Відхилено

38

Про затвердження гр. Кункевич М. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. О.Луцького,22.

Прийнято

39

Про затвердження гр. Лапці М. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Київській, 5.

Відхилено

40

Про затвердження гр. Возній М. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Київській, 3/5.

Відхилено

41

Про затвердження гр. Марків Л. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у 4-му Заозерному провулку, 15.

Відхилено

42

Про затвердження гр. Явлінській О. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. А.Мельника,2.

Відхилено

43

Про затвердження гр. Шпирці О. І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Уласа Самчука, 6.

Прийнято

44

Про внесення змін до ухвал міської ради щодо землекористування.

Прийнято

45

Про внесення змін до договору оренди землі від 18.07.2002 № 720.

Відхилено

46

Про внесення змін до договору оренди землі від 01.09.2015 № Г-1501.

Прийнято

47

Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.11.2014 № 4060 “Про заснування парку Архангела Михаїла на вул. Стрийській (біля автовокзалу “Львів“) та надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання парку“.

Прийнято

48

Про внесення змін до ухвали міської ради від 10.11.2016 № 1243 “Про надання ЛКП “Рембуд“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском“.

Прийнято

49

Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2016 № 1415 “Про затвердження ТзОВ “Посхім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 48 – вул. Академіка А.Сахарова, 41“.

Прийнято

50

Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.07.2007 № 1052 “Про користування фізичною особою-підприємцем Поляковим А. О. земельною ділянкою на  вул. Т. Шевченка, 313-б у м. Львові“.

Прийнято

51

Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.05.2015 № 4670 “Про  затвердження підприємству “Гуртівня“ Львівської обласної спілки споживчих товариств (Облспоживспілки) проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на  вул. Персенківці, 48“.

Прийнято

52

Про внесення змін до ухвали міської ради від 10.11.2016 № 1247 “Про надання Львівському ПАТ “Галант“дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 147“.

Прийнято

53

Про розірвання договору оренди землі від 24.03.2010 № Ш-1795 та надання ОСББ “Затишне житло“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Гайдамацькій, 12-а.

Прийнято

54

Про відмову ТзОВ “Львівське торгово-виробниче підприємство “Ван-а-Ван“ у продовженні терміну оренди земельної ділянки на вул. Повітряній, 45 та надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Повітряній, 45.

Прийнято

55

Про продовження ПП “Статок“ терміну оренди земельної ділянки на вул. І. Величковського (навпроти будинку № 40).

Прийнято

56

Про продовження ТзОВ “Лідс Комп“ ЛТД терміну оренди земельної ділянки на пл. Князя Ярослава Осмомисла, 28.

Відхилено

57

Про продовження ТзОВ “Ангеліка“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Личаківській, 84-б.

Перенесено

58

Про продовження ПАТ “Галичфарм“ терміну оренди земельних ділянок на  вул. Опришківській, 6/8.

Прийнято

59

Про продовження ТзОВ “Інвест-регіон“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 186-б.

Прийнято

60

Про розгляд питання продовження суб’єкту підприємницької діяльності – фізичній особі Ігнат Н. С. терміну оренди земельної ділянки на вул. Пасічній, 62.

Вилучено

61

Про надання ЛМКП “Львівтеплоенерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Мазепи, 31.

Прийнято

62

Про надання Львівській міській громадській організації “Студія активного дозвілля“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Брюховицькій, 208.

Прийнято

63

Про надання ТзОВ “Медична клініка “Обласний діагностичний центр“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пекарській, 7.

Відхилено

64

Про надання ТзОВ “Галіція-Сервіс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а.

Прийнято

65

Про надання ТзОВ “Торгова фірма “Продукт“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Льва, 2.

Відхилено

66

Про надання ПП “Вест-мода“дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Героїв УПА, 73-а.

Прийнято

67

Про надання гр. Добровольському О. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 98 у садівничому кооперативі “Горизонт“ в урочищі Голоско.

Прийнято

68

Про надання гр. Кичмі М. С. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у садівничому кооперативі “Приозерний-Голоско“ в урочищі Голоско.

Відхилено

69

Про надання гр. Заставній І. М. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у садівничому кооперативі “Приозерний-Голоско“ в урочищі Голоско.

Відхилено

70

Про надання гр. Бурію М. Р. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Промисловій – вул. Городницькій.

Прийнято

71

Про надання гр. Яцишину А. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хімічній, 4-г.

Відхилено

72

Про надання гр. Кругловій В. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 55.

Прийнято

73

Про надання гр. Мозіль О. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Д. Чижевського – Г.Чечета.

Прийнято

74

Про надання гр. Волчак Р. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Художній, 11.

Прийнято

75

Про надання гр. Кривдик М. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 322.

Відхилено

76

Про надання гр. Батейку С. Т. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Моторній (навпроти будинку № 102).

Прийнято

77

Про надання гр. Ковальчук Г. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Академіка С.Єфремова,22.

Прийнято

78

Про надання гр. Кравчуку М. О., Кравчуку Р. О. та Кравчук О. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. Городницькій, 56-а.

Відхилено

79

Про надання гр. Мужик А. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Білогорща, 144-б.

Прийнято

80

Про надання гр. Приступі Е. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Полтв’яній,34.

Прийнято

81

Про надання ПП “Модель“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Щирецькій, 36.

Прийнято

82

Про надання ТзОВ “Ефе бетон“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Авіаційній, 7-б.

Прийнято

83

Про надання ТзОВ “Редакція газети “Електротема“ та ТзОВ “Тібет“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а.

Прийнято

84

Про надання ТзОВ “Галенергомонтаж УБ ХАЕС“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на    вул. Садовій, 2-а.

Відхилено

85

Про надання ОСББ “Чумацький шлях“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Чумацькій, 3.

Прийнято

86

Про надання ОСББ “Балтійське 19“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. Балтійській, 19.

Прийнято

87

Про надання ОСББ “Малицької-6“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. К. Малицької, 6.

Прийнято

88

Про надання релігійній громаді Української греко-католицької Церкви парафії блаженної Йосафати Гордашевської у Шевченківському районі м. Львова дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на перетині вул. Промислової – вул. Волинської.

Прийнято

89

Про надання ТзДВ “Львівавтозапчастина“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 64.

Вилучено

90

Про розгляд питання надання ОСББ “На Некрасова 66“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М.Некрасова, 66.

Відхилено

91

Про надання ОСББ “На Бортнянського 51“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Д.Бортнянського, 51.

Прийнято

92

Про надання ЛКП ″Залізничнетеплоенерго″ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П.Калнишевського, 12-а.

Прийнято

93

Про надання ПАТ по газопостачанню та газифікації “Львівгаз“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка.

Прийнято

94

Про надання гр. Хороз Г. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській,95.

Прийнято

95

Про надання фізичній особі – підприємцю Завадському І.О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Холодній, 38-а.

Прийнято

96

Про надання гр. гр. Пелех Л. Я. та Прус О. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 142.

Прийнято

97

Про надання ОСББ № 18 по вул. І. Карпинця в м.Львові “Карпинець“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Карпинця, 18.

Прийнято

98

Про зміну гр. Беспальок В. В. цільового призначення земельної ділянки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул.  Майданній, 24-а.

Прийнято

99

Про розгляд питання зміни ПП “Гал-Імпреза“ цільового призначення земельної ділянки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  на вул. Стрийській, 108.

Відхилено

100

Про погодження гр. Явничу А. І. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Полтв’яній (біля будинку № 13).

Відхилено

101

Про погодження гр. Єзерській А. І. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Круглій.

Відхилено

102

Про погодження громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садово-городнє товариство “Сад на Круглій“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Круглій.

Відхилено

103

Про погодження громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Дружба-68“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща.

Відхилено

104

Про погодження гр. Волошину С. О. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Боберського, 21.

Відхилено

105

Про погодження громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Здоров’я Львів“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща.

Прийнято

106

Про погодження громадянам (членам обслуговуючого кооперативу "Садівниче товариство "Здоров'я-Ліс 2") місця розташування земельних ділянок та наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско.

Прийнято

107

Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.

Прийнято

108

Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічних документацій із землеустрою, та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

Прийнято

Питання, які додатково розглядалися

Д1

Про приватизацію способом викупу нежитлових приміщень на вул. Болгарській, 4

Прийнято

Д2

Про надання ТзОВ “МС Імперіал“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Б. Хмельницького, 230-а

Прийнято

Д3

Про запровадження у м. Львові експериментальних дорожніх знаків

Прийнято

Д4

Про використання земельної ділянки на вул. І. Богуна, 11, яка перебуває в оренді ТзОВ “Єврольвів“, для суспільних потреб

Прийнято

Д5

Про внесення змін до ухвали міської ради від 02.03.2017 № 1574 “Про підвищення посадових окладів педагогічних працівників навчальних закладів освіти та культури, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету м. Львова“

Прийнято

Д6

Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.08.2015 № 5002 “Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова дитячо-юнацької спортивної школи “Галеон“

Прийнято

Д7

Про надання відділу освіти Сихівського району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на просп. Червоної Калини, 66

Прийнято

Д8

Про затвердження Програми “Відкриті кубки Львова“ на 2017 рік

Прийнято

Д9

Про внесення змін до ухвали міської ради від 10.07.2014 № 3568 “Про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки на території м. Львова у 2014-2016 роках“

Прийнято

Звернення міської ради

1

Звернення стосовно укладення угод щодо прийому ТПВ

Прийнято

2

Звернення щодо необхідності деокупації банківської сфери України

Прийнято

3

Звернення щодо підтримки та прискорення процесу розробки нового законодавства щодо таксоперевезень в Україні

Прийнято

 

 

Опубліковано: 23.03.2017