×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Результати голосувань пленарного засідання 07.10.2021

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

  2  

Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

 3 

Про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2021 році.

Перенесено

4

Година запитань до Львівського міського голови.

 -

5

Про внесення змін до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини (зміна 3). (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 16.09.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено

6

Про затвердження ПрАТ "Сетвік" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 72. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 16.09.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Вилучено

7

Про надання ТзОВ “Арена Холл“ та ТзОВ “Лендбуд Арена“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 129. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 16.09.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено

8

Про надання гр. Гринчуку В. Я. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Дивізійній, 5. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 16.09.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено

9

Про надання гр. Дмитрик М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 16.09.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено

10

Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.12.2020 № 4 "Про затвердження Регламенту Львівської міської ради 8-го скликання".

Відхилено

11

Про надання згоди на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади військового містечка № 7 на вул. Городоцькій, 40 – вул. Т. Шевченка, 1 – вул. Т. Шевченка, 3 – вул. Т. Шевченка, 5.

Вилучено

12

Про скасування рішення 24-ї сесії Винниківської міської ради від 09.10.2020 № 3030.

Вилучено

13

Про зміну засновника та перейменування комунального підприємства.

Вилучено

14

Про питання власності на приміщення бази на вул. Вулецькій, 28.

Прийнято

15

Про надання згоди на прийняття у власність нежитлових приміщень на вул. Під Голоском, 24 шляхом укладення договорів про пожертву.

Прийнято

16

Про затвердження передавального акта Винниківської міської ради.

Вилучено

17

Про затвердження передавального акта виконавчого комітету Винниківської міської ради.

Вилучено

18

Про визначення розміру громадського бюджету м. Львова на 2022 рік.

Прийнято

19

Про звіт заступника міського голови — бізнес-омбудсмена Львівської міської ради.

Прийнято

20

Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.02.2021 № 119 "Про затвердження Програми навчання посадових осіб виконавчих органів Львівської міської ради на 2021 рік".

Прийнято

21

Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2014 № 3432 “Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської міської територіальної громади“.

Прийнято

22

Про затвердження Програми надання премій Львівської міської ради за результатами Ігор ХХХІІ Олімпіади та XVI Паралімпійських Ігор.

Прийнято

23

Про прийняття у власність Львівської міської територіальної громади світлофорного об’єкта. 

Прийнято

24

Про затвердження Переліку комунальних об’єктів Львівської міської ради, охорону громадського порядку та безпеки яких буде здійснювати ЛКП "Муніципальна варта" у жовтні-грудні 2021 року.

Прийнято

25

Про внесення змін до ухвали міської ради від 09.07.2021 № 1239 "Про затвердження Переліку комунальних об’єктів Львівської міської ради, охорони громадського порядку та безпеки яких буде здійснювати ЛКП "Муніципальна варта" у травні-вересні 2021 року".                             

Прийнято

26

Про розгляд електронної петиції "Зупинити руйнування громадського простору, знищення соціальної інфраструктури та локального бізнесу на Сихові".

Прийнято

27

Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Є. Дзиндри, 7 та на вул. Б. Хмельницького, 83.

Прийнято

28

Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. П. Дорошенка, 28.

Відхилено

29

Про особливі умови оренди нежитлових приміщень на вул. В.Навроцького, 23 та виключення з Переліку першого типу нежитлового приміщення на вул. І. Горбачевського, 12.           

Прийнято

30

Про погодження меж історичного ареалу міста Львова.

Відхилено

31

Про внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. Зеленою, вул. Півколо, вул. Жасминовою (зміна 1).       

Прийнято

32

Про надання дозволу на розроблення проекту внесення змін до затвердженої містобудівної документації “План зонування території м.Львова (зонінг). Том 1. Частина 3. Зонування Франківського району“ (у районі вул. Моршинської).  

Прийнято

33

Про розроблення детального плану території у районі вул. Медової Печери.

Перенесено

34

Про внесення змін до детального плану території у межах вулиці Винниківської у селі Лисиничі Пустомитівського району Львівської області (зміна 1).                                                                    

Прийнято

35

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Львівської міської ради, на території Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області.

Вилучено

36

Про продаж ПП "Азов-Галичина" земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 120.

Відхилено

37

Про продаж ТзОВ "Дукат ЛВ" земельної ділянки на вул. Луганській, 1-в.

Прийнято

38

Про затвердження ЛКП "Зелений Львів" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки для збереження та використання парку "Кольонія".

Прийнято

39

Про затвердження ЛКП “Рембуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, біля будинку № 139 (житловий масив “Лисиничі“).

Прийнято

40

Про затвердження ДНЗ "Львівське вище професійне художнє училище" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Листопадній, 8.

Прийнято

41

Про затвердження КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" поділу земельної ділянки та надання ТзОВ "Лінк-Медитал", гр. Онисько І. О. та КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" земельних ділянок на вул. М. Некрасова, 2, 4, 6, 8, вул. Чернігівській, 7 і вул. Пекарській, 69-б.

Прийнято

42

Про затвердження ТзОВ "Вертикаль Інвест Груп" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Залізничній, 7.

Прийнято

43

Про затвердження ТзОВ “Кол-естейт“ та гр. Колодій Є. І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Науковій, 7.

Прийнято

44

Про затвердження ТзОВ оздоровчо-реабілітаційному центру народної медицини “Сідус“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 39-б.

Прийнято

45

Про затвердження ОСББ "Тершаковців 4" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тершаковців, 4.

Прийнято

46

Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання ТзОВ “Лаертія“ земельної ділянки на вул. Персенківці, 19.

Прийнято

47

Про затвердження ТзОВ “Трентова ЛТД“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 59.

Прийнято

48

Про затвердження ТзОВ “Ромзен“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Дністерській, 1-а.

Прийнято

49

Про затвердження гр. Хмарун Л. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки № 7 в обслуговуючому кооперативі "Садове товариство “Бузок Люкс" на вул. Лисеницькій.

Відхилено

50

Про затвердження ОСББ “Кульпарківська 190“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 190.

Прийнято

51

Про затвердження гр. Ленишину А. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 50 (зміна цільового призначення) в обслуговуючому кооперативі "Садове товариство "Будівельник 1" в урочищі Голоско.

Прийнято

52

Про затвердження гр. Онищуку В. Г. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 62 (зміна цільового призначення) в обслуговуючому кооперативі "Садове товариство "Будівельник 1" в урочищі Голоско.

Прийнято

53

Про затвердження гр. гр. Стібайло М. А. та Гупало О. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 4 (зміна цільового призначення) у садівничому товаристві "Вишенька" у районі вул. Бігової.

Прийнято

54

Про затвердження гр. Сєідову Насімі Діггат огли технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Замковій, 23.

Відхилено

55

Про надання гр. Припуті Р. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Буковій, 29.

Прийнято

56

Про затвердження ОСББ "На Мучній, 10" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Мучній, 10.

Прийнято

57

Про затвердження ТзОВ "Галтехавто-сервіс" технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, надання земельної ділянки та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вул. М. Залізняка, 13-а.

Прийнято

58

Про затвердження ОСББ “Томас 5“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. С.Томашівського, 5.

Прийнято

59

Про затвердження ТзОВ “Торговий дім “Тантал“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Луганській, 1-а.

Прийнято

60

Про затвердження ТзОВ - фірма "Барель" технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Пластовій, 10.

Прийнято

61

Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок на вул. Т. Шевченка, 317-б.

Прийнято

62

Про затвердження ТзОВ “Спецбудмонтажпроект“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а.

Перенесено

63

Про затвердження ОСББ “Стрийська 40“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 40.

Прийнято

64

Про затвердження ОСББ "Під горіхом – 1" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Садовій, 4, 6, 6-а, 8.

Відхилено

65

 Про затвердження ТзОВ "ДП "Новокаса" технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку буде поширюватися право сервітуту, та надання у сервітутне користування земельної ділянки на вул. Городоцькій, 226.

Відхилено

66

Про затвердження ТзОВ “Генос" технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 288.

Відхилено

67

Про затвердження гр. Гутчаку О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки № 4 в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.

Відхилено

68

Про затвердження гр. Бику В. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 5 (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі "Весна" в урочищі Майорівка.

Прийнято

69

Про затвердження гр. Дячишину Р. Г. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 6 (зміна цільового призначення) у садівничому товаристві "Вишенька" у районі вул. Бігової.

Прийнято

70

Про затвердження гр. Вітик І. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Нагірній, 26.

Відхилено

71

Про затвердження громадянам-членам садівничого товариства “Вишенька“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у районі вул. Бігової.

Вилучено

72

Про затвердження гр. гр. Вязьмітінову О. І., Цейтліну Л. М., Католі О.Я., Звіру В. М., Андрушку А. О., Заставному С. В., Бойчуку А. В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Газовій, 36/4.

Прийнято

73

Про затвердження гр. Колещук І. І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Т. Шевченка, 312.

Прийнято

74

Про затвердження гр. Білинській С. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 52 (зміна цільового призначення) у дачному кооперативі "Мала Кривчиця" у районі вул. Тарасівської.

Прийнято

75

Про затвердження громадянам-членам обслуговуючого кооперативу “Садово-городній кооператив “Схід“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок на вул. Бродівській.

Прийнято

76

Про затвердження гр. Юськові І. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Білогорщі, 52.

Відхилено

77

Про затвердження гр. Дацку Р. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Загірній, 54.

Відхилено

78

Про затвердження гр. Дацку В. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Загірній, 54.

Відхилено

79

Про затвердження гр. Мігусу Б. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зубрівській, 34.

Відхилено

80

Про затвердження ФОП Чорній Л. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Панаса Мирного, 24.

Відхилено

81

Про затвердження гр. Сідуну В. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. М.Врубеля, 11.

Відхилено

82

Про затвердження ФОП Терлецькій О. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 51.

Прийнято

83

Про затвердження ТзОВ “Добрі меблі“, ТзОВ “Спільне українсько-угорське підприємство “Поролон“, ТзОВ “Реннова“, ТзОВ “М-дизель“, гр. гр. Марець С. С., Лозі Я. П., Барабашу М. З., Циган Л. М., Мисяковській І. С. та Мельник В. О. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 357, 357-б.

Прийнято

84

Про затвердження гр. Якиміву А. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Куликівській, 21.

Прийнято

85

Про затвердження гр. Самофаловій В. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Брюховицькій, 79.

Відхилено

86

Про затвердження ФОП Шпаку С. А. поділу земельної ділянки на вул. Промисловій, 55-а.

Прийнято

87

Про затвердження гр. Федорок О. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 14 (зміна цільового призначення) у районі вул. Тарасівської у дачному кооперативі “Мала Кривчиця“.

Прийнято

88

Про затвердження гр. Яськіву Ю. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Бережанській, 95-в.

Прийнято

89

Про затвердження гр. Саврук Л. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. А.Рудакі.

Перенесено

90

Про затвердження земельної ділянки на вул. А. Рудакі для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Перенесено

91

Про затвердження гр. Унгуріян О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Л.Ганкевича, 9.

Відхилено

92

Про затвердження гр. Левушу А. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Абхазькій, 10.

Прийнято

93

Про затвердження гр. Юрків Л. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Нагірній (біля будинку № 64).

Вилучено

94

Про затвердження гр. Єфімову Ю. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 44 у садівничому кооперативі “Алмаз-1“ в урочищі Голоско.

Відхилено

95

Про затвердження гр. Момонту А. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Рахівській, 62.

Прийнято

96

Про затвердження гр. Насібулліній С. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 363.

Відхилено

97

Про затвердження ФОП Цьомі М. М. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Базарній, 11.

Вилучено

98

Про затвердження гр. Коляді О. Б. поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок на вул. Л. Гайовської, 17-а.

Прийнято

99

Про затвердження ОСББ “Шпитальна 25“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Шпитальній, 25.

Відхилено

100

Про затвердження гр. Чиньку Р. Т. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 40.

Прийнято

101

Про затвердження гр. Мазур Г. В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. М. Голубця, 122-а.

Відхилено

102

Про затвердження гр. Кульчицькій В. А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Пасіки Галицькі, 5.

Перенесено

103

Про затвердження ПП “Івако“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Щирецькій, 7-а.

Вилучено

104

Про затвердження гр. Дмитришину О. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 2 (зміна цільового призначення) у садівничо-городньому кооперативі "Зірка" на вул. А. Рудакі – вул. Пасічній.

Прийнято

105

Про затвердження гр. Синенько-Кобилинець Г. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) у дачному кооперативі "Мрія Пасічна" на вул. Пасічній, 123.

Прийнято

106

Про затвердження гр. Бику В. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 3 (зміна цільового призначення) у дачному кооперативі "Мала Кривчиця" у районі вул. Тарасівської.

Прийнято

107

Про затвердження гр. Неру Н. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки б/н (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі "Медова Печера" на вул. Медової Печери, 68.

Прийнято

108

Про затвердження гр. Миронів Н. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 11 (зміна цільового призначення) в обслуговуючому кооперативі "Садівниче товариство "Троянда" на вул. Біговій.

Прийнято

109

Про затвердження гр. Вербі Л. Д. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового призначення) у садівничому кооперативі "Під дубом" на вул. Винниці.

Прийнято

110

Про затвердження гр. Стахів Г. З. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) в урочищі Кривчиці.

Прийнято

111

Про затвердження гр. Мисаку Б. О. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Садибній, 29-в.

Прийнято

112

Про затвердження гр. Сабату А. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Джерельній (між будинками № 28 та № 28-а).
Зауваження знято, ухвала підписана міським головою

Прийнято

113

Про затвердження гр. Прокоп І. С. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Брюховицькій, 160.

Прийнято

114

Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.01.2020 № 6284 "Про надання гр. Колосу Б. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 45".

Прийнято

115

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.05.2018 № 3460 "Про затвердження середній загальноосвітній школі № 63 м. Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на вул. Личаківській, 177".

Прийнято

116

Про внесення змін до ухвали міської ради від 09.07.2021 № 1153 "Про укладення договору міни земельних ділянок з метою покращення соціальної інфраструктури мешканців мікрорайону "Під Голоском".

Прийнято

117

Про продовження ТзОВ “Компанія “Етна“ терміну оренди земельної ділянки на вул. В. Єрошенка, 13.

Відхилено

118

Про продовження ФОП Хмільовському Р. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Садовій, 4.

Прийнято

119

Про продовження ФОП Морозовій Т. І. терміну оренди земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а.

Відхилено

120

Про розгляд питання продовження ПП “Лорелея“ терміну оренди земельних ділянок на пл. І. Підкови, 3 та просп. Т. Шевченка, 7-9.

Відхилено

121

Про припинення договору оренди землі від 22.03.2019 № Ш-4156.

Прийнято

122

Про надання ПрАТ “Львівобленерго“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Прийнято

123

Про надання ПрАТ “Львівобленерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я.Райніса, 9-а.

Відхилено

124

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Угорській, 22.

Прийнято

125

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Т. Шевченка, 120.

Відхилено

126

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок на вул. Пластовій, 7.

Прийнято

127

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 321-б.

Прийнято

128

Про надання ПП “Інжект“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пасічній, 133-а.
Ухвала зупинена міським головою

Прийнято

129

Про надання ТзОВ “Львівський універсам“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на просп. В. Чорновола, 65.
Зауваження знято, ухвала підписана міським головою

Прийнято

130

Про надання релігійній організації "Релігійна громада (парафії) святих Жінок Мироносиць і блаженного священномученика Миколи Конрада УГКЦ у Шевченківському районі м. Львова" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Топольній.

Прийнято

131

Про надання ТзОВ “Офісні активи“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Замарстинівській, 71-а.

Прийнято

132

Про надання ПП “Лінія“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 311, 313.

Прийнято

133

Про надання ТзОВ "Вілатекс-ТК" дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 313.

 Прийнято

134

Про надання ТзОВ "Ізок" дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. В.Антоновича, 31.

Відхилено

135

Про надання ТзДВ “Дальта“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. В.Антоновича, 31 – вул. Грюнвальдській, 11-а.

Прийнято

136

Про надання ТзОВ "Чечва" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ковельській, 109-а.

Прийнято

137

Про надання ТзОВ “Надія“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Угорській, 26.

Прийнято

138

Про надання ТзОВ “Вілла Погулянка“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Погулянці, 43.
Зауваження знято, ухвала підписана міським головою

Прийнято

139

Про надання гр. Денису О. М. земельних ділянок на вул. Сміливих, 15.

Прийнято

140

Про надання гр. гр. Фуртаку С. Б. та Мосоріній Н. А. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. М. Врубеля, 42 – 42-а.

Прийнято

141

Про надання гр. гр. Косенку В. О., Сендезі Н. Б., Перунову В. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Газовій, 26“.

Прийнято

142

Про надання ОСББ “Ф. Ліста 6“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ф.Ліста, 6.

Перенесено

143

Про надання ОЖБК “Дувал“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Щурата - вул. Дж. Леннона.

Вилучено

144

Про надання гр. Гаврилюк О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269-є.

Відхилено

145

Про надання гр. Мицак Л. Й. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 59.

Відхилено

146

Про надання ТзОВ “Будрем“ земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 172.

 Відхилено

147

Про надання Барицькому С. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 238.

Прийнято

148

Про надання гр. гр. Люляві В. І. та Люляві Л. З. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 377.

Прийнято

149

Про надання гр. Сулиму Д. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Каганця (біля будинку № 74).

Прийнято

150

Про відмову у наданні гр. Пальчикевичу Р. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Інструментальній, 10 – вул. А. Лінкольна, 23.

Прийнято

151

Про відмову у наданні гр. Василишину Ю.С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Інструментальній, 10 – вул. А. Лінкольна, 23.

Прийнято

152

Про відмову у наданні гр. Дудку В. М. у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Інструментальній, 10 – вул. А. Лінкольна, 23.

Прийнято

153

Про відмову у наданні гр. Процишину М. З. у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Інструментальній, 10 – вул. А. Лінкольна, 23.

 Прийнято

154

Про надання гр. гр. Карпі Г. Є. та Чуприненко О. О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. О. Мишуги, 38.

Прийнято

155

Про надання гр. Маркевич Н. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Мацієвича, 21.

Прийнято

156

Про надання гр. Куровець Л. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Яловець, 37.

Прийнято

157

Про надання гр. Ханику І. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 73.

Відхилено

158

Про надання гр. Ярмолюк А. І. земельної ділянки на вул. Й.Коциловського, 10.

 Відхилено

159

Про надання гр. Тузяк І. Й. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в обслуговуючому кооперативі “Двіженець“ в урочищі Клепарів.

Відхилено

160

Про надання гр. Ластовецькому Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К.Студинського (гараж № 7).

Відхилено

161

Про надання гр. Когут А. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 283-а.

Відхилено

162

Про надання гр. гр. Петровій Т. О., Петрову О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Поповича, 6-8 (гараж № 5).

Відхилено

163

Про надання гр. Кривдик М. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 322.

Відхилено

164

Про затвердження земельної ділянки на вул. Стрийській біля будинку № 322 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Відхилено

165

Про затвердження гр. Цвик Н. Ю.  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Л.Гайовської, 82.
Ухвала зупинена міським головою

Прийнято

166

Про затвердження земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 82 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Перенесено

167

Про надання гр. Паславському В. Н. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 32 у садово-городньому кооперативі “Лісова Черемшина“ в урочищі Клепарів.

Прийнято

168

Про надання гр. Семчуку М. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пирогівці, 3.

Прийнято

169

Про надання гр. Воробець Н. К. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Чикаленка (біля будинку № 34).

Прийнято

170

Про надання гр. Боднару А. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Каганця (біля будинку № 74).

 Прийнято

171

Про надання гр. Качмарику Б. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стадників, 26.

Прийнято

172

Про надання гр. Файдулі А. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 8 у садово-городньому кооперативі “Харчовик“ в урочищі Клепарів.

Прийнято

173

Про надання АТ "Концерн Галнафтогаз" дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Ряшівській, 6.

Прийнято

174

Про надання гр. Костюку А. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Чикаленка (біля будинку № 34).

Прийнято

175

Про надання гр. Моравецькому М. С. дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Колійній, 9.

Прийнято

176

Про надання гр. Дацко К. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Холодній (біля будинку № 52).

Прийнято

177

Про надання гр. Стельмаху О. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ярослава Мудрого, 11.

Перенесено

178

Про надання ОСББ “Хорватська, 9" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хорватській, 9.

Прийнято

179

Про надання ОСББ “Маріюль-38“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Д. Бортнянського, 38.

Прийнято

180

Про надання ОСББ “Бортнянського 36“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Д.Бортнянського, 36.

Прийнято

181

Про надання гр. Гілевичу В. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 11 у садівничо - городньому кооперативі “Праця“ в урочищі Збоїща.

Прийнято

182

Про надання гр. Додю С. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Покутській, 7.

Відхилено

183

Про надання гр. Дімаровій М. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 195 у кооперативно-садівничому товаристві "Садівник" в урочищі Голоско.

Прийнято

184

Про надання гр. Корнелюк І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 34.

Прийнято

185

Про надання ФОП Чмелик О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 238.

  Відхилено

186

Про надання ОСББ “Надія-2002“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хмільовій, 2.

Прийнято

187

Про відмову ТзОВ "Автосервіс на Патона" у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Патона, 9-а.

Відхилено

188

Про надання гр. Копитко М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 330.

Відхилено

189

Про затвердження земельної ділянки на вул. Стрийській біля будинку № 330 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Відхилено 

190

Про надання гр. Новосад О. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Винниця (біля будинку № 43).

Відхилено 

191

Про затвердження земельної ділянки на вул. Винниця (біля будинку № 43) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Відхилено

192

Про надання гр. Каберник О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 107-а).

Відхилено

193

Про затвердження земельної ділянки на вул. Варшавській біля будинку 107-а для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Відхилено

194

Про надання гр. Пістуну П. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рахівській, 64.

Відхилено

195

Про затвердження земельної ділянки на вул. Рахівській, 64 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Відхилено

196

Про надання гр. Бобку І. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній (біля будинку № 18).
Ухвала зупинена міським головою

Прийнято

197

Про затвердження земельної ділянки на вул. Загірній (біля будинку  № 18) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Перенесено

198

Про надання гр. Кук О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Єрошенка.

Відхилено

199

Про затвердження земельної ділянки на вул. В. Єрошенка, для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Прийнято

200

Про надання гр. Зубань О. Л. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. А. Рудакі.

Відхилено

201

Про затвердження земельної ділянки на вул. А. Рудакі для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Прийнято

202

Про надання гр. Цимер О. Д. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Рахівській (поруч із ділянкою № 68).
Ухвала зупинена міським головою

Прийнято

203

Про затвердження земельної ділянки на вул. Рахівській (поруч із ділянкою № 68) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Перенесено

204

Про надання гр. Тарасюку М. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Холодній.

Відхилено

205

Про затвердження земельної ділянки на вул. Холодній для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Прийнято

206

Про надання гр. Чміль О. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стадників.
Ухвала зупинена міським головою

Прийнято

207

Про затвердження земельної ділянки на вул. Стадників для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Перенесено

208

Про надання гр. Цюпці В. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Рубчака (гараж № 4).

Відхилено

209

Про надання гр. гр. Мацейку О. М., Мацейку Т. М. та Семеніву В. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Очеретяній, 35-а.

Прийнято

210

Про надання гр. Плотніковій Г. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М.Коперника, 22.

Відхилено

211

Про надання гр. Боднарській У. Н. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Світанковій (між будинками № 17 та № 21).

Відхилено

212

Про надання ФОП Бойку О. Л. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Р. Дашкевича, 1.

Відхилено

213

Про надання ТзОВ "Спарта-Львів" та ФОП Холявці О. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 251-г.

Відхилено

214

Про надання ТзОВ "Сігниче Лтд" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Промисловій, 50/52.

Прийнято

215

Про надання ТзОВ "Харальд Біндер Калчурал Ентерпрайзис" дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Механічній, 5.

Прийнято

216

Про надання ТзОВ "Бест сервіс" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Стороженка,  25-б.

Перенесено

217

Про надання автогаражному кооперативу “Автолюбитель-19“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В.Навроцького, 69.

Відхилено

218

Про надання ЖБК № 228 дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рівній, 15.

Відхилено

219

Про відмову громадянам у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у житловому районі "Збоїща" в урочищі Голоско.

Відхилено

220

Про надання ОСББ “Казароза“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Генерала Т.Чупринки, 99.

Відхилено

221

Про надання гр. Верланову М. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бескидській, 20-а.

Відхилено

222

Про надання гр. Онисику М. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 347.

Прийнято

223

Про надання гр. Конанець Є. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Л. Гайовської, 62.

Прийнято

224

Про надання гр. Пилиповській Г. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Козацькій, 29.

Прийнято

225

Про надання гр. Каберник А. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 107-а).

Відхилено

226

Про надання гр. Гнатушу П. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Городоцькій, 172.

Відхилено

227

Про надання гр. Корнійчук О. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Майорівці, 3.

Відхилено

228

Про надання гр. Гичкевич-Процько В. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лютневій, 1.

Прийнято

229

Про надання гр. Моісєєву В. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Вербицького, 4.

Відхилено

230

Про надання гр. Ключковській О. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 301-а.

Відхилено

231

Про надання гр. Тучапець М. З. земельної ділянки на вул. Пластовій, 7-б.

Прийнято

232

Про надання гр. Нестору Є. Я. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Нагірній (біля будинку № 22).

Відхилено

233

Про затвердження земельної ділянки на вул. Нагірній (біля будинку № 22) для продажу на земельних торгах.

Прийнято

234

Про надання гр. Борсуку І. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ю. Яновського, 7.

Прийнято

235

Про надання гр. Сердюк О. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ю. Романчука, 15.

Відхилено

236

Про надання гр. Жуківській Х. Е. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Рубчака 12-14.

Відхилено

237

Про надання гр. Демко Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Колодзінського, 16.

Вилучено

238

Про надання гр. Крисі Я. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Козацькій, 21.

Відхилено

239

Про надання гр. Михайлів Г. Р. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Стрийській, 326-а.

Прийнято

240

Про надання гр. гр. Удичу А. С., Удичу В. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л.Гайовської, 2-б.

Прийнято

241

Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

Прийнято

242

Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

Прийнято

Додаткові питання 

Д1

Про створення Парку пам’яті.

Прийнято
Д2

Про внесення змін до ухвал міської ради від 04.02.2021 № 32, від 08.07.2021 № 1081 та від 25.03.2021 № 341.

Прийнято
Д3

Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“.

Прийнято
Д4

Про надання Галицькій, Личаківській, Залізничній та Шевченківській районним адміністраціям дозволу на придбання автомобілів для службового використання на  умовах фінансового лізингу.

Прийнято
Д5

Про затвердження Міської інформативно-комунікаційної програми “Медичний контакт-центр“ на 2021-2022 роки.

Прийнято
Д6

Про передачу мереж зовнішнього освітлення та світлофорних об’єктів м. Винники з балансу виконавчого комітету Винниківської міської ради на баланс ЛКП "Львівсвітло" та ЛКП "Львівавтодор".

Прийнято
Д7

Про заміну сторони у договорах оренди окремих конструктивних елементів (Винники).

Прийнято
Д8

Про внесення змін до ухвал міської ради від 22.04.2021 № 540 та від 17.06.2021 № 930.

Прийнято
Д9

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.06.2021 № 929 "Про затвердження передавального акта Рудненської селищної ради Залізничного району м. Львова".

Прийнято
Д10

Про утворення старостинських округів на території Львівської міської територіальної громади.

Перенесено
Д11

Про затвердження Положення про старосту та Положення про порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости у Львівській міській територіальній громаді.

Прийнято
Д12

Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на пл. Галицькій, 15.

Відхилено
Д13

Про внесення змін до ухвали міської ради від 16.09.2021 № 1328 “Про затвердження ПрАТ "Сетвік" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 72“.

Прийнято
Д14

Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3724 “Про затвердження переліку та меж скверів Залізничного району м. Львова“.

Прийнято
Д15

Про продаж земельної ділянки на вул. Північній (ділянка (2-2) у промисловій зоні ″Сигнівка″ у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

Прийнято
Д16

Про продаж земельної ділянки на вул. Північній (ділянка (2-2) у промисловій зоні ″Сигнівка″ у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

Прийнято

Звернення ради

1

Звернення до Прем’єр-міністра України стосовно підготовки та подання на розгляд Верховної Ради України змін до законодавства щодо можливості ОСББ купувати природний газ у постачальників за цінами побутових споживачів – фракція об’єднання «Самопоміч».

Прийнято
2

Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я – фракція «Європейська Солідарність».

Прийнято
3

Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України щодо розслідування факту відмивання вкрадених коштів через офшорні компанії – фракція «Європейська Солідарність».

Прийнято
4

Звернення до Голови Верховної Ради України, Голови Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг та Прем’єр-міністра  України стосовно внесення змін до законодавства щодо можливості ОСББ купувати природний газ у постачальників за цінами як для побутових споживачів – фракція «Європейська Солідарність».

Прийнято
5

Звернення до Голови Верховної Ради України щодо внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери поховання та демонополізації ринку ритуальних послуг – фракція «Європейська Солідарність».

Прийнято
6

Звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо присвоєння звання Герой України з врученням ордену «Золота Зірка» Симчичу Мирославу Васильовичу - фракція «Голос».

Прийнято
7

Звернення до Голови Верховної Ради України щодо зупинки відтоку капіталу з України та повернення капіталів, що перебувають та зареєстровані в офшорних зонах – фракція ВО «Свобода».

Прийнято
8

Звернення до Львівського міського голови включити будівництво вулиці Ряшівської до переліку об’єктів, які реалізовуватимуться коштом бюджету розвитку у 2022 році – фракція «ВАРТА».

Прийнято

Протокольні доручення

1

Протокольне доручення Львівському міському голові щодо внесення змін до розпорядження від 20.11.2019 № 611 "Про утворення робочої групи для врегулювання ситуації, яка склалася з тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності розміщеними на території м. Львова", згідно з яким змінити кількісний та персональний склад робочої групи.

Прийнято
2

Протокольне доручення заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства щодо представлення на черговому пленарному засіданні депутатам Стратегії розвитку ЛКП «Муніципальна варта».   

Прийнято
3

Протокольне доручення управлінню транспорту щодо включення земельної ділянки площею 0,1800 га на вул. І. Величковського в перелік земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів.

Прийнято
4

Протокольне доручення першому заступнику міського голови – заступнику міського голови з економічного розвитку щодо створення робочої групи для вирішення питання про надання земельної ділянки на вул. Ф. Ліста, 6 та включити до її складу представників від фракцій Львівської міської ради.

Прийнято
5

Протокольне доручення щодо створення робочої групи для напрацювання правил відеотрансляції пленарних засідань Львівської міської ради.

Прийнято

Опубліковано: 07.10.2021