×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Порядок денний пленарного засідання 20.05.2021

  1. Про затвердження порядку денного 5-ї сесії Львівської міської ради 8-го скликання.
    М. Лопачак
  2. Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.
    О. Іщук
  3. Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“.
  5. Про внесення змін до ухвал міської ради від 27.01.2011 № 120 та від 29.12.2011 № 1072.
  6. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.03.2021 № 325 “Про здійснення запозичення до бюджету Львівської міської територіальної громади у 2021 році“ та затвердження Кредитного договору між Львівською міською радою та ЄБРР.
  7. Про здійснення запозичення до бюджету Львівської міської територіальної громади у 2021 році.
  8. Про внесення змін до ухвали міської ради від 30.06.2016 № 625 “Про визначення ЛКП “Транспортна фірма “Львівспецкомунтранс“ для участі у проекті “Програма розвитку муніципальної інфраструктури України“ та надання дозволу на укладання угоди про передачу коштів позики“.
  9. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.01.2021 № 94 “Про звільнення у 2021 році від сплати земельного податку підприємств військово-промислового комплексу, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави“.
  10. Про внесення змін до ухвал міської ради від 04.04.2019 № 4802 та від 18.07.2013 № 2547.
    І. Кулинич
  11. Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.12.2020 № 3 "Про затвердження структури та персонального складу постійних комісій Львівської міської ради 8-го скликання".
    В. Довжик
  12. Про затвердження Міської програми "Запитай у лікаря".
    Л. Кобецька
  13. Про концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської міської територіальної громади.
    А. Москаленко
    Г. Пайонкевич
  14. Про заміну сторони договору.
    Ю. Лукашевський
  15. Про затвердження передавального акта Брюховицької селищної ради.
  16. Про затвердження передавального акта Лисиничівської сільської ради Пустомитівського району Львівської області.
    Л. Зубач
  17. Про затвердження передавального акта Рясне-Руської сільської ради.
    Н. Алєксєєва
  18. Про продовження дії Програми створення Львівського міського резерву матеріально-технічних ресурсів на 2016 – 2020 роки.
    В. Іваніцький
  19. Про заходи з нагоди 20-ї річниці візиту Івана Павла ІІ до м. Львова.
  20. Про затвердження Програми розвитку Музею "Чорнобиль – пам'ять Львівщини".
  21. Про клопотання щодо надання статусу академічного Львівському будинку органної та камерної музики.
    Н. Бунда
  22. Про надання Львівській обласній раді дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. А.П’ясецького, 9. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 22.04.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
  23. Про надання гр. Сторощук І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 9-му Скнилівському провулку, 3-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 22.04.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
    А. Садовий
  24. Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.12.2020 № 4 "Про затвердження Регламенту Львівської міської ради 8-го скликання".
  25. Про погашення заборгованості перед ТзОВ “Балтом Україна“.
  26. Про припинення права комунальної власності територіальної громади м. Львова на об’єкти нерухомого майна у Сихівському районі.
  27. Про прийняття у власність Львівської міської територіальної громади квартири № 3 на вул. Китайській, 3-а.
  28. Про надання згоди на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади військового містечка № 7 на вул. Городоцькій, 40 – вул. Т. Шевченка, 1 – вул. Т. Шевченка, 3 – вул. Т. Шевченка, 5.
  29. Про надання згоди на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади земельної ділянки та об’єктів нерухомого військового майна військової частини у смт. Брюховичі.
    Г. Пайонкевич
  30. Про прийняття у власність Львівської міської територіальної громади зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення.
  31. Про продовження на 2021-2022 роки дії Програми про оснащення житлових будинків м. Львова вузлами комерційного обліку гарячої та холодної води.
    О. Одинець
  32. Про списання з балансу ЛКП "Львівелектротранс" основних засобів та необоротних матеріальних активів.
    О. Олеськів
  33. Про затвердження Комплексу першочергових заходів щодо покращання якості повітря на території Львівської міської територіальної громади.
    О. Сладкова
  34. Про розгляд електронної петиції “Передбачити збереження кам'яниці Стеткевича, включаючи наявний фасад, поверховість та розумні межі навколо неї, при видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво на ділянці“.
    В. Гаврилишин
    Л. Онищенко-Швець
  35. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. М. Грушевського, 55 у смт. Рудне.
  36. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень на вул. Т. Окуневського, 1.
  37. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. В. Липинського, 11.
  38. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на просп. Червоної Калини, 109.
  39. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Т. Шевченка, 366.
  40. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлового приміщення на вул. С. Петлюри, 36.
  41. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Руській, 20.
  42. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на просп. Червоної Калини, 66.
  43. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Пасічній, 104.
  44. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Гуцульській, 9.
  45. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Львівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону, нежитлових приміщень на вул. І. Франка, 81.
  46. Про скасування пункту 105 додатка до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 74 "Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Львівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону".
  47. Про скасування пункту 109 додатка до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 74 "Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Львівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону".
  48. Про припинення комунальної власності на приміщення, визначені як допоміжні.
  49. Про визначення нежитлових приміщень на вул. Личаківській, 46 допоміжними.
    І. Свистун
  50. Про продовження договору оренди з ТзОВ “Аптека № 38“.
    Є. Бойко
  51. Про продовження договору оренди від 15.15.2018 № Ш-11152-18.
    О. Різник
  52. Про розроблення детального плану території у районі вул. Ковельської.
  53. Про розроблення детального плану території у районі вул. Є.Коновальця, вул. Житомирської, вул. Гіпсової, вул. Г. Семирадського.
  54. Про розроблення детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного.
  55. Про затвердження змін до детального плану території у межах вул. В.Янева, вул. Стрийської, вул. Володимира Великого, залізничної колії (зміна 1).
  56. Про затвердження змін до детального плану житлового району ˮПід Голоскомˮ.
  57. Про внесення змін до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини (зміна 2).
  58. Про внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. Кульпарківською, залізничною колією, вул. С. Боткіна (зміна 1).
  59. Про внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Б. Хмельницького, вул. Дублянською, вул. Зустрічною (зміна 1).
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту внесення змін до затвердженої містобудівної документації “План зонування території м. Львова (зонінг). Том 1. Частина 2. Зонування Сихівського району“ (у районі вул. Хуторівки).
    А. Коломєйцев
  61. Про надання згоди на прийняття з державної власності у власність Львівської міської територіальної громади земельних ділянок.
  62. Про вжиття заходів щодо недопущення нераціонального використання території ландшафтного заказника місцевого значення "Торфовище Білогорща" на території м. Львова.
  63. Про надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду для збереження та використання ландшафтного заказника місцевого значення "Торфовище Білогорща".
  64. Про встановлення мораторію на зміну цільового призначення земельних ділянок, які передані обслуговуючим гаражно-будівельним кооперативам у власність чи користування, та надання обслуговуючим гаражно-будівельним кооперативам у власність чи користування вільних від об’єктів нерухомого майна земельних ділянок на території Львівської міської територіальної громади.
  65. Про визначення водойми "Озеро Стосика" на вул. Замарстинівській водним об’єктом загального користування та зміну виду використання земельної ділянки.
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території району Збоїща на перетині вул. Пилипа Орлика – проектованої вулиці VII – проектованої вулиці I (ділянка 7) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території району Збоїща на перетині вул. Пилипа Орлика – проектованої вулиці VII – проектованої вулиці I (ділянка 8) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Навроцького (біля будинку № 1-р) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском (навпроти будинку № 19), ділянка 1 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском (навпроти будинку № 19), ділянка 4 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском, 35 (ділянка 12) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  72. Про визнання земельних торгів у формі аукціону з продажу у власність земельної ділянки на вул. Городницькій, 43 такими, що не відбулися, та проведення земельних торгів.
  73. Про затвердження викупної ціни земельних ділянок (інших об'єктів нерухомого майна) плодоягідних та інших багаторічних насаджень, які перебувають у власності фізичних осіб, з метою будівництва вул. Ряшівської (проектованої) з транспортними розв’язками від вул. Кульпарківської до вул. Є. Патона.
  74. Про включення земельної ділянки на вул. Хуторівці до переліку земельних ділянок, яка призначена для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.
  75. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Здоров’я, 9, яка підлягає продажу гр. Левашову В. П.
  76. Про затвердження ЛКП “Зелений Львів“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки для збереження та використання парку на вул. Роксоляни.
  77. Про надання ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 153.
  78. Про надання ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Мучній, 65, вул. Зеленій, 202, вул. О. Стороженка, 25, вул. Насипній, 5.
  79. Про надання ЛКП “Спортресурс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5.
  80. Про затвердження відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельних ділянок на вул. Л. Ревуцького, 9.
  81. Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування поділу земельної ділянки та надання ТзОВ “Науково-технічний центр міжгалузевих програм“ земельних ділянок на вул. Замарстинівській, 172.
  82. Про затвердження ТзОВ “Лорестин“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) в урочищі Голоско.
  83. Про затвердження гр. Кравціву О. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. О.Ольжича, 5.
  84. Про затвердження ТзОВ "Компанія БІМ-1" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та надання земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 4.
  85. Про затвердження ТзОВ “Ріал Істейт“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 123.
  86. Про затвердження ТзОВ “Сиріус-Захід плюс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Грунтовій, 5.
  87. Про затвердження ТзОВ “Компанія Техно-Дизайн“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Угорській, 14.
  88. Про затвердження ОСББ “Корінна 9“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Корінній, 9.
  89. Про затвердження ТзОВ “ТМ-плюс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а.
  90. Про затвердження ТзОВ "Локсан" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 131.
  91. Про затвердження ПП “Львівський експериментальний механічний завод“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Жасминовій, 5.
  92. Про затвердження гр. Бандрі М. В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу і надання земельних ділянок на вул. Замковій, 2-а.
  93. Про надання ФОП Чорній Л. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Любінській, 152.
  94. Про затвердження гр. Яблонському М. О. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 338-б.
  95. Про затвердження гр. Марковичу Р. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Старознесенській, 128.
  96. Про затвердження гр. Недопитальському В. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Буській, 6.
  97. Про затвердження гр. Левушу А. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Абхазькій, 10.
  98. Про затвердження ТзОВ “Вест Ойл Груп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Богданівській, 11.
  99. Про затвердження ТзОВ “Західтранспарк“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 317.
  100. Про затвердження ТзОВ “Статус-Рента“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 225-б.
  101. Про затвердження ТзОВ “Фірма “Гефест“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 174.
  102. Про затвердження ПП "Дора" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 197.
  103. Про затвердження обслуговуючому кооперативу “Житлово-будівельний кооператив “Преміум Голоско“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском.
  104. Про затвердження обслуговуючому кооперативу житлово-будівельному кооперативу “Під Голоско“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском.
  105. Про затвердження гаражно-будівельному кооперативу “Сихів-люкс“ поділу та надання земельних ділянок на вул. Зеленій, 264-а.
  106. Про затвердження спілці співвласників індивідуальних гаражів “Аерофлот“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Любінській, 196.
  107. Про затвердження гр. Коляді О. Б. поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок на вул. Л. Гайовської, 17-а.
  108. Про затвердження гр. Мандриковському М. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Малоголосківській, 1.
  109. Про розгляд питання надання гр. Вавронишину М. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Малоголосківській, 1.
  110. Про затвердження гр. Грибальському Я. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Вигоди, 56.
  111. Про затвердження гр. Кархуту Р. І. поділу земельної ділянки на вул. Городницькій, 53.
  112. Про затвердження гр. Завійському М. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Чуваській, 39-а.
  113. Про затвердження гр. Завійській Н. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Чуваській, 39-а.
  114. Про затвердження гр. Павлось Г. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Маршалківці (біля будинку № 3).
  115. Про затвердження гр. Бердникову С. І. поділу земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 9 та надання гр. гр. Бердникову С. І., Слюсарчику А. З., Параняку Ю. Р. дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Л. Гайовської, 9, Л. Гайовської, 9-а, Л.Гайовської, 9-б.
  116. Про затвердження гр. гр. Мартиняк О. М., Мельничуку М. М., Мельничук О. М., Онищаку В. Д., Мельничуку П. М. та Брунця Ю. М. поділу земельної ділянки на вул. В. Сосюри, 11.
  117. Про затвердження ФОП Василишин О. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Базарній, 20.
  118. Про затвердження ФОП Цьомі М. М. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Базарній, 11.
  119. Про затвердження гр. Чмируку Р. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 34 (зміна цільового призначення) у садівничому товаристві “Геолог“ на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.
  120. Про затвердження гр. Чмирук Г. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 35 (зміна цільового призначення) у садівничому товаристві “Геолог“ на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.
  121. Про затвердження гр. Кругловій М. Ф. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Олександра Олеся, 6.
  122. Про затвердження гр. Орлянській З. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) у дачному кооперативі “Айдарет“ на вул. Лисеницькій.
  123. Про затвердження гр. Стеник Р. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 40 (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі "Медова Печера" на вул. Медової Печери.
  124. Про затвердження гр. Сергійчук О. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 46 (зміна цільового призначення) у садово-городньому кооперативі “Енергетик“ в урочищі Збоїща.
  125. Про затвердження гр. Ліщуку В. Ф. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 73 (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі “Мічурінець“ в урочищі Клепарів.
  126. Про затвердження гр. Умінському І. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Кузнярівці (біля будинку № 32-а).
  127. Про затвердження гр. Уминській С. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Кузнярівці (біля будинку № 32-а).
  128. Про затвердження гр. Дмитришину О. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 3 (зміна цільового призначення) у садівничо-городньому кооперативі “Зірка“ на вул. А. Рудакі – вул. Пасічній.
  129. Про затвердження гр. Гринику А. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Біговій в обслуговуючому кооперативі “Садівниче товариство “Троянда“, ділянка № 9.
  130. Про затвердження гр. Мудрику П. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 36 (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі “Хімік“ на вул. М. Пимоненка.
  131. Про затвердження ОСББ "Стрийська 99А" технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 99-а.
  132. Про затвердження ОСББ “Мушака 22“ та ОСББ “Мушака 24“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Ю. Мушака, 22, вул. Ю. Мушака, 24.
  133. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.02.2021 № 159 “Про затвердження ТзОВ “Джерельна“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Джерельній, 28-в“.
  134. Про внесення змін до ухвал міської ради від 19.06.2015 № 4857 та від 19.09.2019 № 5520 та затвердження громадянам-членам обслуговуючого кооперативу "Садівниче товариство "Підголоско" проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в урочищі Голоско.
  135. Про внесення змін до ухвали міської ради від 09.02.2017 № 1543 “Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Ритейлінгова компанія “Євротек“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 147“.
  136. Про внесення змін до договору оренди землі від 08.08.2019 № Ш-4181.
  137. Про внесення змін до договору оренди землі від 21.11.2017 № З-3046 (для будівництва та обслуговування багатофункціонального комплексу з автостанцією “Західна“).
  138. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.09.2020 № 6743 “Про продовження ТзОВ фірмі “ТОТ“ терміну оренди земельної ділянки вул. Ковельській, 109“.
  139. Про внесення змін до договору оренди землі від 30.05.2016 № Ш-3836 (для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку).
  140. Про скасування ухвали міської ради від 11.10.2018 № 4121 “Про надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садово-городнє товариство “Харчовик на Збоїщах“) дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща“.
  141. Про надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Cадове товариство “Старі Збоїща“) дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща.
  142. Про продовження ПП “Катод“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Є. Чикаленка, 26.
  143. Про продовження гр. Недзєльському О. Р. терміну оренди земельної ділянки на вул. Скнилівській, 75-в.
  144. Про продовження ФОП Кликоцькій Н. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 69-в.
  145. Про відмову гр. Кузюрі В. М. у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Сихівського району.
  146. Про надання ПАТ “Львівське автотранспортне підприємство-14630“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Городницькій, 47.
  147. Про надання ПрАТ “Львівобленерго“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  148. Про надання ТзОВ “Львівський механізатор Т538“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 67.
  149. Про надання ТзОВ “Аурум Сіті“ земельної ділянки на вул. М.Пимоненка, 5.
  150. Про надання ТзОВ “Тригал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Професора І.Ковалика, 12-е.
  151. Про надання ТзОВ “Ексхол“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Шухевича, 3.
  152. Про надання ТзОВ “Центр Проект“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на просп. В. Чорновола, 93.
  153. Про надання ТзОВ “Овер“ земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 154-б.
  154. Про надання ТзОВ “Брайтек Україна“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Данила Апостола, 11-а.
  155. Про надання ТзОВ “Дизайн-Майстер“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Топольній, 4.
  156. Про надання ТзОВ “Класік-форм“ земельної ділянки на вул. Городоцькій, 116-г.
  157. Про надання ПрАТ “Львівтурист“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Коновальця, 103.
  158. Про надання гр. Баб'яку П. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 2-му Заозерному провулку, 7.
  159. Про надання гр. Крамар Н. Л. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 2-му Заозерному провулку, 7.
  160. Про надання ГБК “На Дж. Вашингтона 4А“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Дж. Вашингтона, 4-а.
  161. Про надання Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Листопадового Чину, 28.
  162. Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 134-а.
  163. Про надання ПрАТ “Львівобленерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я.Райніса, 9-а.
  164. Про надання АТ “Український науково-дослідний інститут поліграфічної промисловості ім. Т. Г. Шевченка“ корпоративному підприємству АТ “ДАК “Укрвидавполіграфія“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Гоголя, 6/8.
  165. Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Генерала Т.Чупринки, 72.
  166. Про надання українсько-польському СП у формі ТзОВ “Інвар“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Городоцькій, 154.
  167. Про надання ТзОВ “Автотрейдінг-Львів“ земельної ділянки на вул. Промисловій, 52-б.
  168. Про надання ПрАТ “Львівметал“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Навроцького, 1.
  169. Про надання ПрАТ “Львівметал“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Навроцького, 1.
  170. Про надання ПрАТ “Львівметал“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Навроцького, 1.
  171. Про надання ПП “Львівсинтез“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Данила Апостола, 14-д.
  172. Про надання ПТВФ "Аргонія" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 120.
  173. Про надання ОСББ “Каліча Гора-15“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Каліча Гора, 15.
  174. Про надання ОСББ “Клин на Людкевича“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С.Людкевича, 2.
  175. Про надання ОСББ “Стара Познанська“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тернопільській, 13-а.
  176. Про надання ТзОВ “Віллоу Ярд А“ земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а.
  177. Про надання гр. Пиріжок І. Т. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Джерельній, 6-а.
  178. Про надання гр. Рубану І. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Міжгірній, гараж № 9.
  179. Про надання гр. Хмарун Л. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 7 на вул. Лисеницькій в обслуговуючому кооперативі "Садове товариство "Бузок Люкс".
  180. Про надання гр. Дмитрах Г. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Личаківській (у районі Винниківського озера).
  181. Про надання громадянам Сарахману М. М., Сарахману Т. М., Сарахман О. В. та Яськову О. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Клепарівській, 15.
  182. Про надання гр. Галабуді Я. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пирогівці, 22.
  183. Про надання автогаражному кооперативу № 15 “Мальви“ Шевченківського району міста Львова дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Винниця, 2.
  184. Про надання гаражно-будівельному кооперативу “Сокіл“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. В. Єрошенка, 19.
  185. Про надання ОСББ “Лесі Українки 23“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лесі Українки, 23.
  186. Про надання гр. Гудимі В. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Окружній, 57-а.
  187. Про надання гр. Катерині О. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 163.
  188. Про затвердження гр. Кавич М. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Пасічній, 76.
  189. Про надання гр. Кукулевському М. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К.Студинського (гараж № 4).
  190. Про надання гр. Семку М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 76.
  191. Про надання Шестеріковій І. А. земельної ділянки на вул. Городоцькій, 174.
  192. Про надання гр. Качмар М. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Майданній, 22.
  193. Про надання гр. Безкоровайній М. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Старознесенській, 162.
  194. Про надання гр. Сенчишин А. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Молодіжній, 10.
  195. Про надання гр. Цану Р. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Сокільницькій, 64.
  196. Про надання громадянину Канади Бобику Оресту дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Тернопільській, 44.
  197. Про надання гр. Бакаю Р. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 46.
  198. Про надання гр. Борух О. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О.Бодянського, 6.
  199. Про надання гр. Дідуху Ю. П. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок на вул. Полтв’яній, 58-а.
  200. Про надання гр. Кареліну І. О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Київській, 3/5.
  201. Про надання гр. Козачку Р. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Старознесенській, 97.
  202. Про надання гр. Кручініній Г. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Олександра Олеся, 9.
  203. Про надання гр. Служалому З. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Промисловій, 53.
  204. Про надання гр. Тимчишин О. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 44.
  205. Про надання гр. гр. Тишику В. П. та Волосатову О. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Я. Гніздовського, 2.
  206. Про надання гр. Трофименку Д. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 120.
  207. Про надання гр. Турик С. Й. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Голубця, 93-а.
  208. Про надання гр. Стельмащуку О. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 202.
  209. Про надання гр. гр. Ігнатьєву О. Ю., Сухою Д. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 132-а.
  210. Про надання гр. гр. Мечержак У. С. та Мечержаку Ю. І. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. П.Шеремети, 30.
  211. Про надання гр. Безорчуку О. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тютюнників, 53 (гараж № 13).
  212. Про надання гр. Кузьмі Н. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б.-І. Антонича, 32, гараж № 1.
  213. Про надання гр. Мицак Л. Й. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 59.
  214. Про надання ФОП Семочку Д. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пластовій, 9.
  215. Про надання гр. Онишко Л. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тарасівській, 14.
  216. Про надання гр. Іленкову І.-М. А. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у кооперативному садівничому товаристві “Вишня“ в урочищі Клепарів.
  217. Про надання гр. гр. Фучилу В. М., Фучило О. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 242.
  218. Про розгляд питання надання гр. Бечкалу Д. Ф. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тютюнників, 49.
  219. Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.
    С. Коровайник
  220. Різне.
    1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2011 № 376 “Про Правила благоустрою м. Львова“
    2. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.03.2021 № 333 “Про заміну сторони договору“
    3. Про надання згоди на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади об’єктів та мереж водопровідно-каналізаційного господарства
    4. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“
    5. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Львівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону, нежитлового приміщення на вул. Зустрічній, 6 та внесення змін до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 74

Опубліковано: 14.05.2021