×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Неможливо завантажити XML-файл

Порядок денний пленарного засідання 11.10.2018

  

  1. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2018 рік.
    О.Іщук
  1. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
  2. Про звільнення у 2018 році комунального закладу Львівської обласної ради “Львівський історичний музей“ від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. М. Лисенка, 23-а.
  3. Про погодження умов кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту модернізації громадського тролейбусного транспорту у м. Львові.
    І.Кулинич
  1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 260 “Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання“.
    Ю.Лукашевський
  1. Інформація про проведення незалежного аудиту на комунальних підприємствах Львівської міської ради.
  2. Про врегулювання питання управління багатоквартирними будинками та їх обслуговування у м. Львові.
    І.Маруняк
  1. Про затвердження Програми забезпечення доступності житлових приміщень осіб з інвалідністю у кріслах колісних та осіб з інвалідністю з порушенням зору 1 групи.
    І.Кобрин
  1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.01.2018 № 2904 “Про затвердження Програми відзначення 100-ліття Листопадового Чину та утворення ЗУНР“.
    Н.Бунда
  1. Про затвердження гр. Налиснику Ю. А. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вул. П. Шеремети, 11-а (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.09.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
  1. Про надання гр. Левушу А. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Абхазькій, 10.(Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.09.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
  1. Про надання гр. Фітьо Л. С. дозволу на здійснення торговельної діяльності газетно-журнальною продукцією та встановлення яток щоденного демонтажу на розі вул. Вагової – просп. В. Чорновола та вул. І. Франка, 66.
    Г.Пайонкевич
  1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2016 № 777 “Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради“.
    М.Романяк
  1. Про затвердження теплових навантажень будинків, будівель і споруд, які отримують теплову енергію від ЛМКП “Львівтеплоенерго“ і ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ на потреби опалення та гарячого водопостачання.
  2. Про погодження інвестиційної програми ЛМКП "Львівтеплоенерго" на 2019 рік та інвестиційної програми ЛКП "Залізничнетеплоенерго" на 2019 рік.
    О.Одинець
  1. Про списання з балансу ЛКП “Львівелектротранс“ основних засобів.
  2. Про списання з балансу ЛКП “Львівелектротранс“ основних засобів.
    О.Партика
  1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2016 № 1380 “Про затвердження Порядку інформування про діяльність львівських комунальних підприємств Львівської міської ради“.
    В.Веремчук
  1. Інформація щодо затвердження детального плану території у районі вул. Академіка А. Сахарова, вул. Д. Вітовського, вул. Грецької, вул. Зарицьких.
    Ю.Чаплінський
    Ю.Лукашевський
  1. Про врегулювання питання розмежування допоміжних та нежитлових приміщень в багатоквартирних житлових будинках.
  2. Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.12.2016 № 1273 “Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення“.
  3. Про надання Організації української молоді “Спадщина“ в оренду нежитлових приміщень на вул. П. Грабовського, 12.
  4. Про надання Львівській обласній спортивній асоціації “Галицька федерація Айкідо“ в оренду нежитлових приміщень на вул. І. Вишенського, 13.
  5. Про надання Централізованій бібліотечній системі для дорослих м. Львова в оренду нежитлових приміщень на просп. Червоної Калини, 58.
  6. Про надання управлінню “Служба у справах дітей“ департаменту гуманітарної політики в оренду нежитлових приміщень на вул. Лесі Українки, 5.
  7. Про надання Львівському комунальному підприємству “Спортресурс“ в оренду нежитлову будівлю на вул. Стрийській, 87.
  8. Про надання комунальному підприємству “Адміністративно-технічне управління“ в оренду нежитлових приміщень на пл. А. Міцкевича, 6/7.
  9. Про надання управлінню безпеки міста Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. Зеленій, 9.
  10. Про надання Управлінню поліції охорони у Львівській області в оренду нежитлових приміщень на вул. П. Саксаганського, 9.
  11. Про надання Львівській громадській організації “Львівське міське товариство інвалідів“ Львівської обласної асоціації інвалідів в оренду нежитлових приміщень на вул. І. Франка, 16.
  12. Про надання Львівському комунальному підприємству “Господар“ в оренду нежитлових приміщень.
  13. Про надання ЛКП “Господар“ в оренду нежитлових приміщень на вул. М.Заньковецької, 5.
  14. Про надання гр. Островському Ю. В. в оренду нежитлового приміщення на вул. П. Дорошенка, 27.
  15. Про скасування ухвали міської ради від 15.05.2014 № 3340 “Про приватизацію конкурсним способом нежитлового приміщення на вул. І.Боберського, 19“.
  16. Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.05.2018 № 3439 “Про надання управлінню державної реєстрації юридичного департаменту в оренду нежитлових приміщень на вул. Залізничній, 28“.
  17. Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.07.2013 № 2562 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу“.
  18. Про приватизацію способом продажу на аукціоні об’єкта нерухомого майна на пл. Ринок, 7, пл. Ринок, 8.
  19. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Героїв Крут, 9.
  20. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. О. Архипенка, 14.
  21. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на пл. А. Міцкевича, 6/7.
  22. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. І. Вишенського, 16.
  23. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Медової Печери, 29.
  24. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Зустрічній, 1.
    І.Свистун
  1. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова земельної ділянки на вул. Д. Січинського, 41.
  2. Про продаж гр. Мазепі Б. С. земельної ділянки на вул. Скнилівській, 75-б.
  3. Про затвердження ТзОВ “Ринок сільськогосподарської продукції “Шувар“  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Хуторівці, 4-б.
  4. Про затвердження ТзОВ “Інтертрансгруп“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 116-б. 
  5. Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Північній (ділянка 2-1) у промисловій зоні “Сигнівка“.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском (навпроти будинку № 19) ділянка 1.
  7. Про затвердження земельної ділянки на вул. Літній, 8 для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
  8. Про затвердження Шевченківській районній адміністрації технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на розі вул. Варшавської – вул. Соснової.
  9. Про затвердження відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Білогорщі, 3-а.
  10. Про затвердження комунальному некомерційному підприємству “4-а міська клінічна лікарня м. Львова“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. О. Фредра, 2, вул. Я. Стецька, 3.
  11. Про затвердження комунальному некомерційному підприємству “4-а міська клінічна лікарня м. Львова“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Ю. Мушака, 54.
  12. Про затвердження Львівській державній музичній школі № 3 проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 219.
  13. Про надання ЛКП “Львівавтодор“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Є. Петрушевича.
  14. Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Величковського (біля будинку № 30).
  15. Про надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення “Личаківський парк“.
  16. Про надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання парку Святого Івана Павла ІІ Папи Римського
  17. Про затвердження ПП “Леви міста“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 251.
  18. Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.11.2011 № 966 “Про затвердження переліку та меж скверів Личаківського району м. Львова“.
  19. Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.12.2016 № 1315 “Про надання ЛКП культурно-мистецькому центру “Супутник“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Повітряній, 20“.
  20. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.06.2018 № 3570 “Про продовження  ТзОВ “Торпедо плюс“ терміну оренди земельної ділянки на перехресті вул. Б. Хмельницького – вул. Кукурудзяної“.
  21. Про затвердження гр. Бойко А. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Л. Мацієвича (біля будинку № 52).
  22. Про затвердження ТзОВ “СВ“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І. Миколайчука, 9.
  23. Про затвердження гр. Кругловій В. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 55.
  24. Про надання гр. Марковичу Р. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Старознесенській, 128
  25. Про затвердження ТзОВ “Калинка“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 25
  26. Про затвердження ТзДВ “Гал-кат“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Конюшинній, 14.
  27. Про затвердження ПП “Ресторан № 2“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Панаса Мирного, 22-24.
  28. Про затвердження ОСББ “Куликівське“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Куликівській, 62.
  29. Про затвердження державному підприємству Міністерства оборони України “Львівське будівельне управління“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Авіаційній, 1.
  30. Про затвердження гр. гр. Чорному Я. В. та Кравціву Н. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 127-а.
  31. Про затвердження гр. Чернобі В. В. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок на вул. Білогорщі, 128.
  32. Про затвердження гр. Новоставській О. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Майданній, 24.
  33. Про затвердження гр. Горбацьо Л. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 146.
  34. Про затвердження гр. Іванюк І. М. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Ромашковій, 10 та надання гр. Божик Н.Р. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Ромашковій, 10.
  35. Про затвердження гр. Регезі І. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 43 (зміна цільового призначення) у кооперативному садівничому товаристві “Голоско-фтизіатр“ в урочищі Голоско.
  36. Про затвердження гр. Кареліні Н. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“.
  37. Про затвердження гр. Кархуту Р. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Пасіки Галицькі у садівничому кооперативі “Личаківський“.
  38. Про затвердження гр. гр. Фоменко Є. А. та Шеремету С. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 113  у садівничому кооперативі власників “Приозерне“ в урочищі  Голоско.
  39. Про затвердження гр. Лянг І. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“, ділянка № 27.
  40. Про затвердження гр. Мартинюку Т. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. А. Рудакі, 3-а.
  41. Про затвердження ОСББ “Майорівка 9“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Майорівці, 9.
  42. Про затвердження ТзОВ НВО “Облсількомунгосп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Старознесенській, 194-а.
  43. Про затвердження гр. Запотоцькому В. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 242.
  44. Про затвердження гр. Пехуню І. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Пасіки Галицькі у садівничому кооперативі “Личаківський“, ділянка № 4.
  45. Про затвердження ОСББ “Довга 30А“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Довгій, 30-а.
  46. Про затвердження ТзОВ “Атріум Естейт“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на вул. Стрийській, 45.
  47. Про припинення гр. Волошину Р. М. права користування земельною ділянкою на вул. Повітряній, 16-а.
  48. Про внесення змін до ухвали міської ради від 15.09.2016 № 1009 “Про надання гр. Фуканчик І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на пл. Князя Святослава, 11“.
  49. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.04.2018 № 3369 “Про продовження ФОП Полякову А. О. терміну оренди земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 313-б“.
  50. Про продовження гр. гр. Станько М. О., Яремчук О. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Кримській, 41.
  51. Про продовження ТзОВ “ЮРК“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Широкій, 29-а.
  52. Про продовження ТзОВ “Крамсервіс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Хуторівці.
  53. Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 14-а.
  54. Про надання гр. Медведику О. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Олександра Олеся, 8.
  55. Про надання ОСББ “Лісна, 9“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лісній, 9.
  56. Про надання ТзОВ “Будівельне підприємство № 12“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Терновій, 2.
  57. Про надання ТзОВ кафе “Затишок-1“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Володимира Великого, 34.
  58. Про надання гр. Медведєвських Т. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“, ділянка № 29.
  59. Про надання гр. Хрущак М. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 6-му Заозерному провулку, 3.
  60. Про надання ПП “Хід-транс“ дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Грузинській, 30/1.
  61. Про надання ФОП Хім′яку Р. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Зеленій, 253-д.
  62. Про надання гр. Крупці Г. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Балтійській, 2.
  63. Про надання гр. Отришку О. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Котляревського, 20.
  64. Про надання ТзОВ “Комлекс медик“ земельної ділянки на вул. І.Горбачевського, 24.
  65. Про надання ТзОВ “Трентова ЛТД“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Зеленій, 61-а – вул. Зеленій, 63.
  66. Про надання ОК “ЖБК “ІТ будинок 2.0“дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни.
  67. Про надання ТзОВ “Ві прайм“ та ТзОВ – фірмі “Участь“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Русових, 11.
  68. Про надання ТзОВ “Сиріус-Захід плюс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Грунтовій, 5 та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення)  на вул. Грунтовій, 5.
  69. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “Комерц-2“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 59 (зміна цільового призначення) на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній, садове товариство “Геолог“.
  70. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садовому товаристві “Геолог“.
  71. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 15 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.
  72. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 5 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.
  73. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 18 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.
  74. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “ЖБК “Ваш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 20 (зміна цільового призначення) у кооперативно-садівничому товаристві “Світанок“ на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній.
  75. Про розгляд питання надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садово-городнє товариство “Харчовик на Збоїщах“) дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща.
  76. Про розгляд питання продовження ПП “Льодовик“ терміну оренди земельної ділянки на вул. П. Куліша, 46 та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Куліша, 46.
  77. Про розгляд питання внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 № 446 “Про продовження ТзОВ “Латориця“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Тюльпановій, 2“.
  78. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “Бізнессервісцентр“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Липинського, 60-д.
  79. Про розгляд питання затвердження гр. гр. Пелех Л. Я. та Прус О. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 142.
  80. Про розгляд питання затвердження гр. Федорику Ю. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки № 21 в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.
  81. Про розгляд питання надання ПАТ “Шкіряне підприємство “Світанок“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Промисловій, 53.
  82. Про розгляд питання надання ТзОВ “Леополіс конгрес хол“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 207.
  83. Про розгляд питання надання гр. Бушку Р. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 101.
  84. Про розгляд питання надання гр. Дмитрик М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій.
  85. Про розгляд питання надання гр. Кунинець М. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій.
  86. Про розгляд питання надання гр. Малєєвій Н. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 18-19 у споживчому кооперативі “Геофізик“ на вул. Абхазькій.
  87. Про розгляд питання надання гр. Малєєву Д. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 32-33 у споживчому кооперативі “Геофізик“ на вул. Абхазькій.
  88. Про розгляд питання надання гр. Ваську А. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Харківській, 44.
  89. Про розгляд питання надання гр. Родик І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Харківській, 44.
  90. Про розгляд питання надання гр. Фуртак І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Абхазькій, 9.
  91. Про розгляд питання надання гр. Ластовецькому Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К.Студинського (гараж № 7).
  92. Про розгляд питання надання гр. гр. Куземко Ю. А., Куземку Р. З. та Куземко З. З. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Варшавській, 111.
  93. Про розгляд питання надання гр. Ярішу Д. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 47-а).
  94. Про розгляд питання надання гр. Ярішу І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 47-а).
  95. Про розгляд питання надання гр. Кривдик М. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 322.
  96. Про розгляд питання надання гр. Недопитальському В. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Буській, 6.
  97. Про розгляд питання надання гр. гр. Пивоваровій С. М., Вашкову Я. В., Струсю Ю. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Геца, 13.
  98. Про розгляд питання надання гр. Теслюку Я. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 82.
  99. Про розгляд питання надання гр. Юрченко Е. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 92.
  100. Про розгляд питання надання гр. Балашовій О. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бойківській, 28.
  101. Про розгляд питання надання гр. Караваєву С. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тютюнників, 53 (гараж № 7).
  102. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою, та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
  103. Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.
    Е.Колос
  1. Різне.

     

Д 1 Про затвердження бюджетної резолюції

Д 2 Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 260 “Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання“

Д 3 Про затвердження Тимчасового порядку затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання

Д 4 Про припинення КП “Редакція газети Львівської міської ради “Ратуша“ шляхом перетворення членами її трудового колективу у ПП “Газета “Ратуша“

Д 5 Про надання в оренду КУ “Інститут стратегії культури“ нежитлових приміщень на пл. А. Міцкевича, 6/7

Д 6 Про створення Львівського комунального підприємства “Палац ігрових видів спорту“

Д 7 Про надання ТзОВ “Експерт-інвест“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській

Д 8 Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській, яка підлягає продажу ТзОВ “Експерт-інвест“

Д 9 Про недопущення громадсько-політичної діяльності та політичної агітації у закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти м. Львова