×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

Порядок денний пленарного засідання 07.06.2018

  1. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2018 рік.
    О.Іщук
  2. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
    І.Кулинич
  3. Інформація про результати діяльності Львівської місцевої прокуратури № 1.
    Р.Сапуцький
  4. Про звіт постійної комісії з питань землекористування Львівської міської ради 7-го скликання.
    Ю.Моравецький 
  5. Про звіт постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.
    І.Телішевський
  6. Про затвердження Програми реалізації проекту “Електронна бібліотека“ на 2018-2020 роки.
    Н.Бунда
  7. Про приведення у відповідність типів та назв закладів дошкільної освіти м.Львова.
    З.Довганик
  8. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.12.2007 № 1419 “Про порядок документообігу проектів ухвал Львівської міської ради“.
    Ю.Лукашевський
  9. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова мереж зовнішнього освітлення.
    О.Одинець
  10. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова від приватного акціонерного товариства “Львівський локомотиворемонтний завод“ житлового будинку на вул. Роксоляни, 43.
    І.Джурик
  11. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова житлового будинку на вул. Ангарній, 4.
    О.Тимчишин
  12. Про передачу з балансу Галицької районної адміністрації на баланс ЛММГО “Станиця Львів Пласту-Національної скаутської організації України“ обладнання та предметів довгострокового користування.
    А.Зозуля
  13. Про затвердження гр. Куркуляк О. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. На Нивах (навпроти будинку № 9-а)(Ухвала прийнята на пленарному засіданні 17.05.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
  14. Про надання гр. Клавденко Б. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Заболотівській(Ухвала прийнята на пленарному засіданні 17.05.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
    Г.Пайонкевич
  15. Про надання ФОП Москві М. Я. в оренду нежитлових приміщень на вул. Галицькій, 12 у м. Винники.
  16. Про надання громадській організації “Товариство пошуку жертв війни “Пам’ять“ в оренду нежитлових приміщень на вул. А. П’ясецького, 15.
  17. Про надання благодійній організації “Благодійний фонд “Знамення“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Кирилівській, 3-а.
  18. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Зеленій, 42.
  19. Про надання ЛКП “Старий Львів“ в оренду нежитлових приміщень.
  20. Про надання Львівській міській молодіжній громадській організації “Памолодь“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Новий Світ, 11.
  21. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) від 29.12.2017 № Л-10884-17.
  22. Про надання згоди на прийняття у власність територіальної громади м.Львова будівлі гаражів та складу на вул. Княгині Ольги, 104.
  23. Про надання Львівській національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького в оренду нежитлових приміщень на вул. М. Коперника, 36.
  24. Про надання Установі дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Сихівського району м. Львова в оренду нежитлових приміщень на вул. О. Довженка, 6.
  25. Про надання Львівському комунальному підприємству “Граніт“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Д. Бортнянського, 17.
  26. Про надання Львівському комунальному підприємству “Граніт“ в оренду нежитлового приміщення на вул. Я. Головацького, 16.
  27. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова на вул. Й. Коциловського, 10, вул. Ткацькій, 27, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.
  28. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова на пл. Ринок, 12, пл. Ринок, 13, пл. Ринок, 38, вул. Варшавській, 1, вул. Тернопільській, 1-а, вул. Б. Хмельницького, 146, пл. Святого Теодора, 11, вул. Замарстинівській, 41, вул. Героїв Майдану, 28, вул. Жовківській, 47-а, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.
    І.Свистун
  29. Про встановлення мораторію на зміну цільового призначення земельних ділянок, які знаходяться в оренді, використовуються без договорів оренди землі, перебувають у власності для обслуговування автостоянок (парковок).
  30. Про затвердження Тимчасового порядку надання об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків земельних ділянок у постійне користування.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та продаж права оренди земельної ділянки на вул. Стрийській (навпроти будинку № 179) на земельних торгах у формі аукціону.
  32. Про затвердження ЛМКП “Львівтеплоенерго“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Дж. Вашингтона, 13-а.
  33. Про затвердження ЛМКП “Львівтеплоенерго“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. О.Довбуша, 20.
  34. Про затвердження Личаківській районній адміністрації проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Студентській.
  35. Про продаж ТзОВ “Адамас“ земельної ділянки на вул. І. Франка, 23-а.
  36. Про продаж ТзОВ "Канюк-Стиль" земельної ділянки на вул. В.Антоновича, 118-в.
  37. Про продаж ТзОВ "Канюк-Стиль" земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 73.
  38. Про продаж ТзОВ "Готельний Комплекс “Таурус“  земельної  ділянки на пл. Князя Святослава, 9.
  39. Про надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Володимира Великого, 12 для збереження та використання скверу.
  40. Про затвердження ПрАТ “Центр енергетичних інновацій“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Шота Руставелі, 7, надання  ПрАТ “Центр енергетичних інновацій“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Шота Руставелі, 7 та надання ТзОВ “Руставелі 7’Я“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Шота Руставелі, 7-я.
  41. Про затвердження військовій частині 9507 Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Янева, 1.
  42. Про затвердження ОК “Житлово-будівельний кооператив “Виговського-29“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. І. Виговського, 29.
  43. Про затвердження автогаражному кооперативу “Енергетик-1“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Рудненській, 14-б.
  44. Про затвердження ТзОВ “Ріел-Майно“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Під Голоском, 4 та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском, 4.
  45. Про затвердження ТзОВ “Персей-Плюс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С. Гайдучка, 1 та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  46. Про затвердження ТзОВ “Добре“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 95.
  47. Про затвердження ОСББ “Роксоляни-10“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Роксоляни, 10.
  48. Про затвердження ТзОВ НВЦ “Євродім“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Г. Кузневича, 5.
  49. Про затвердження ТзОВ “Компанія “Техно-Дизайн“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Угорській, 14 та надання обслуговуючому кооперативу “Альянс-10“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Кам′янецькій, 33.
  50. Про затвердження автогаражному кооперативу “Темп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б.-І. Антонича, 22-а.
  51. Про затвердження ОК “Багатоповерховий гаражно-будівельний кооператив “Автомотолюбитель“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та передачу земельної ділянки на вул. Трускавецькій, 48.
  52. Про затвердження релігійній громаді Української православної Церкви Київського патріархату парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району м. Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. К. Левицького (навпроти будинку № 67-а).
  53. Про затвердження гр. гр. Гусяцінському Я.-Й. Л, Гусяцінській Н. Г. та Цвітун О. Й. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Р. Купчинського, 44-б.
  54. Про затвердження гр. гр. Дуді О.-Б. Д., Орловському К. С. та Кузан Г. С. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок № 18, № 21, № 22 (зміна цільового призначення) в обслуговуючому кооперативі “Садове товариство “Будівельник 1“ в урочищі Голоско.
  55. Про затвердження ФОП Відуті О. І. та ФОП Відуті Г. Б. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 93-а.
  56. Про затвердження гр. Білому О. Й. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Замарстинівській, 200-а.
  57. Про затвердження гр. гр. Приступі Е. В., Приступі Т. В. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Полтв’яній, 34.
  58. Про затвердження гр. Курач І. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у 5-му Заозерному провулку.
  59. Про затвердження гр. гр. Пелех Л. Я. та Прус О. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 142.
  60. Про затвердження гр. гр. Вітику С. М. та Вітику В. М. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Нагірній, 26.
  61. Про затвердження гр. Колішецькій М. А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 100-а.
  62. Про надання ТзОВ “КвадроДім“ та ТзОВ “Роксав“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В.Антоновича, 122 – 122-а.
  63. Про надання ТзОВ  «Актив-Комплект» земельної ділянки та дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5.
  64. Про затвердження ТзОВ “Експерт-Інвест“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській.
  65. Про надання ТзОВ  «МС-МК 8» земельної ділянки на вул. Малоголосківській, 12-б та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Малоголосківській, 12-б.
  66. Про затвердження ПП “Модель“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Щирецькій, 36.
  67. Про затвердження ТзОВ “Задруга“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Зеленій, 261, 263, 265.
  68. Про затвердження ТзОВ “Разан-К“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Луганській, 18.
  69. Про затвердження релігійній громаді Євангельських християн баптистів "Віфанія" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Суботівській.
  70. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.
  71. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.
  72. Про затвердження гр. Клопот Г. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 71 (зміна цільового призначення земельної ділянки) у садово-городньому кооперативі “Енергетик“ в урочищі Збоїща.
  73. Про затвердження гр. Левицькому В. Є. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Богданівській, 42/15 та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  74. Про затвердження гр. Іванусі К. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Стадників.
  75. Про затвердження гр. Данилів О. З. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Казахській, 10-а.
  76. Про затвердження гр. Чернобі О. А. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок на вул. Білогорщі, 128.
  77. Про затвердження гр. гр. Мартиняк Х. Л. та Музиці С. Л. технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Замарстинівській, 197.
  78. Про затвердження гр. Михайлишин Н. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) у районі вул. Бігової у садово-городньому кооперативі “Ягідка“, ділянка № 2.
  79. Про затвердження гр. Амбріз О. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Солом’янці, 18-б.
  80. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3722 “Про затвердження переліку та меж скверів Сихівського району м. Львова“.
  81. Про внесення змін до ухвали міської ради від 03.03.2017 № 1701, затвердження ПП “Білун“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Любінській, 160-162.
  82. Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.07.2017 № 2334 “Про надання ОСББ “Сріблисте“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кримській, 47“.
  83. Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2016 № 867 “Про надання ТзОВ “Завод “Галичина“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Б. Хмельницького, 192-а“.
  84. Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 № 446 “Про продовження ТзОВ “Латориця“ терміну оренди земельної ділянки  на вул. Тюльпановій, 2“.
  85. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.05.2016 № 607 “Про надання гр. Соутус Анібал Рамону дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хімічній, 20“.
  86. Про внесення змін до договору оренди землі від 26.12.2015 № С-2236.
  87. Про внесення змін до договору оренди землі від 01.12.2008 № Ф-1124.
  88. Про розірвання договорів оренди землі від 26.02.2015 № Ш-3312 та № Ш-3313.
  89. Про продовження ТзОВ “Торпедо плюс“ терміну оренди земельної ділянки на  перехресті вул. Б. Хмельницького –  вул. Кукурудзяної.
  90. Про продовження ПП “Галф“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Зеленій, 299-а та погодження ПП “Галф“ надання у суборенду ПП “Краф-Оіл“ земельної ділянки на вул. Зеленій, 299-а.
  91. Про продовження ВНЗ “ПрАТ “Львівський інститут менеджменту“ терміну оренди земельної ділянки на вул. М. Зерова, 7.
  92. Про продовження гр. Василишин О. Ю. терміну оренди земельної ділянки на вул. Базарній, 20.
  93. Про продовження ТзОВ “Технопарк ЛЗТА“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 72.
  94. Про продовження ФОП Дюкарєву Ю.М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 321.
  95. Про продовження ПрАТ фірмі “Галбуд“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Щирецькій, 3.
  96. Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пластовій, 7.
  97. Про надання Комунальній Львівській міській лікарні “Хоспіс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. І. Котляревського, 53.
  98. Про надання громадянам дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у межах території житлового масиву “Білогорща“ у кварталі забудови № 3.
  99. Про надання ТзОВ “Наша безпека“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки вул. Роксоляни, 43.
  100. Про надання ПрАТ “Львівський завод гідромеханічних передач“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Стрийській, 45.
  101. Про надання ПрАТ “Сетвік“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. С. Смаль-Стоцького, 1.
  102. Про надання гр. Копитко М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 330.
  103. Про надання гр. Штаю І. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Х. Колумба, 8.
  104. Про надання гр. Штай М. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Х. Колумба, 8-а.
  105. Про надання ПП “Рувим“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Генерала В. Курмановича, 9.
  106. Про надання ТзОВ “Будівельна компанія “Лего“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 238.
  107. Про надання ПП “Астро“ дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Пластовій, 6 та вул. Кукурудзяній, 2.
  108. Про надання гр. Грищенко Н. О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок на вул. Б.Хмельницького, 106-а.
  109. Про надання ОСББ “Міхновські“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Братів Міхновських, 18.
  110. Про надання ОСББ “Башан-5“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269.
  111. Про надання гр. Ковалевич В. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Щирецькій.
  112. Про надання гр. гр. Пивоваровій С. М., Вашкову Я. В., Струсю Ю. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Геца, 13.
  113. Про надання гр. Коляді О. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 17-а.
  114. Про надання гр. Бушку Р. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 101.
  115. Про надання гр. Фуртак І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Абхазькій, 9.
  116. Про надання гр. Мороз А. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Медової Печери, 74.
  117. Про надання гр. Дмитрик М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій.
  118. Про надання гр. Кунинець М. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій.
  119. Про надання гр. Зелізній Д. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Стрийській, 294-б.
  120. Про надання гр. Трубі О. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 72.
  121. Про надання гр. Білецькому М. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Гайовської (біля будинку № 88).
  122. Про надання гр. Шапошнику Д. І. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Чигиринській, 7.
  123. Про надання гр. Теслюку Я. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 82.
  124. Про надання ТзОВ “Українська майстерня телебачення“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 48.
  125. Про надання гр. Сидорко М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Жовківській, 30.
  126. Про надання гр. Куличенку А. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Жовківській, 30.
  127. Про надання гр. Мандриковському М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Малоголосківській, 1.
  128. Про надання гр. Паєнок А. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок на вул. Б.Хмельницького, 194, вул. Б. Хмельницького, 194-а.
  129. Про надання гр. Сосновській С. Н. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Академіка В. Гнатюка, 20/22 (гараж “Д-17“).
  130. Про розгляд питання затвердження ТзОВ “Джаст Профіт“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. П. Лодія, 6.
  131. Про розгляд питання надання гр. Караваєву С. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тютюнників, 53(гараж № 7).
  132. Про розгляд питання затвердження гр. Кирильчук Л. Ф. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Міжгірній (між будинками № 8 та № 14).
  133. Про розгляд питання затвердження гр. Сюсялюк Л. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. Польовій, 19.
  134. Про розгляд питання надання гр. Терпиляку О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О.Довбуша, біля будинку № 7.
  135. Про розгляд питання надання ФОП Рубінському В. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 14-а.
  136. Про розгляд питання надання гр. Мошорі Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С.Подолинського, 23.
  137. Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.
  138. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
    Е.Колос
  1. Різне.

    Д1 Про внесення змін до ухвали міської ради від 29.06.2017 № 2136 "Про затвердження Міської програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення м. Львова на 2017-2018 роки"
    Д2  Про забезпечення Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги виробами медичного призначення для лікування інфаркту міокарда
    Д3 Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.11.2004 № 1892 “Про спорудження пам'ятника для відзначення 60-ї річниці депортації українців з території сучасної Польщі“
    Д4  Про внесення змін до ухвали міської ради від 02.03.2017 № 1580 “Про затвердження списку присяжних районних судів м. Львова“
    Д5  Про надання благодійному фонду “Крила надії“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Городоцькій, 16
    Д6 Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4434 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу“
    Д7  Про надання ТзОВ “Сучасне місто“ земельної ділянки та дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Грабовського, 11
    Д 8 Про затвердження об’єкта інвестування “Будівництво об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури (багаторівневого паркінгу) з реконструкцією існуючого громадського простору на вул. Банківській“

    Опубліковано: 01.06.2018