×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Неможливо завантажити XML-файл

Порядок денний пленарного засідання 20.10.2016

                         

  1. Про затвердження порядку денного 5-ї сесії Львівської міської ради 7-го скликання.      А.Забарило                                                                                                
  1. Інформація про врахування інтересів міста Львова у процесі формування об’єднаних територіальних громад Львівської області.                                                                                                                                           Р.Дацків
  1. Інформація про результати діяльності Львівської місцевої прокуратури №2.
    С.Янчишин
  1. Інформація керівника ПАТ «Львівгаз» щодо встановлення побудинкових приладів обліку газу.
    Ю.Войсович
  1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.04.2015 № 4520 «Про затвердження Програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції».
  2. Про створення комісії з врегулювання ситуації на ринку «Привокзальний».
  3. Про викуп у ТзОВ “Три Корони Девелопмент“ для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вул. Городоцькій, 207.
    Г.Пайонкевич
  1. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2016 рік.
    О.Іщук
  1. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
  2. Про затвердження Положення про підготовку, організацію, проведення аукціону на оформлення права на оренду окремих конструктивних елементів благоустрою для розміщення тимчасових споруд чи/або пересувних тимчасових споруд у м. Львові.
  3. Про затвердження Програми співфінансування капітальних та поточних ремонтів будівель Національного лісотехнічного університету України.
  4. Про звільнення обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Кластер Інформаційних технологій та бізнес послуг» від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова.
  5. Про часткове звільнення ТзОВ “Львівська інвестиційна компанія“ від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Львова.
  6. Про зарахування інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма Інтергал“ як внесок у соціально-економічний розвиток міста.
    І.Кулинич
  1. Про погодження умов кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті м. Львова.
  2. Про затвердження Кредитного договору від 29.01.2016, укладеного між ЛМКП “Львівводоканал“ та ЄБРР, Договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту від 07.10.2016, укладеного між Львівською міською радою та ЄБРР, Договору гранту від 29.01.2016, укладеного між ЛМКП “Львівводоканал“, Львівською міською радою та ЄБРР, Кредитного договору від 06.07.2016, укладеного між ЛМКП “Львівводоканал“ та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО), Договору про надання місцевої гарантії від 07.10.2016, укладеного між Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) та Львівською міською радою.
    О.Сивак             
  1. Про надання дозволу на списання з балансу та ліквідацію будівлі котельні ЛМКП “Львівтеплоенерго“, (яка непридатна для подальшого використання) на пл. 700 річчя Львова, 2-а.
    А.Мончак
  1. Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.04.2015 № 4527 “Про продовження терміну здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території м. Львова“.
    Ю.Чаплінський
  1. Про надання в оренду ЛКП “Сигнівка“ нежитлових приміщень на вул. Городоцькій, 301.
  2. Про надання Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького в оренду нежитлових приміщень.
  3. Про надання Львівському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в оренду нежитлових приміщень на вул. І. Виговського, 34.
  4. Про надання УДЮМК Залізничного району м. Львова в оренду нежитлового приміщення на вул. І. Виговського, 34.
  5. Про надання ЛКП “Львівсвітло“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Володимира Великого, 125-а.
  6. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.
  7. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.
  8. Про внесення змін до ухвал міської ради від 30.05.2013 № 2342 та від 30.05.2013 № 2348.
    Л.Сторож
  1. Про продаж фізичній особі – підприємцю Борику І. М. земельної ділянки на вул. Ряшівській, 4-а.
  2. Про затвердження ТзОВ “Галицька цитадель“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. П.Грабовського, 11.
  3. Про затвердження ТзОВ “Компанія ВЕЕМ-Металавтопром“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Зеленій,149-г.
  4. Про затвердження гр. гр. Мерві А.О. Мерві О.С.. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та надання земельної ділянки №10 в кооперативно – садівничому товаристві ″Ветеран″ в урочищі Голоско.
  5. Про затвердження гр. Яневич О. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Розточчя, 162.
  6. Про затвердження фізичним особам – підприємцям Зоболєву Д. Г. та Поляховичу А. Ф. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Б-І. Антонича, 24-б.
  7. Про затвердження ТзОВ “Брок-інвест“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. П. Грабовського, 11.
  8. Про затвердження ТзОВ “Мікро-Ф“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Генерала В. Курмановича, 9.
  9. Про затвердження ТзОВ “Техмал“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Городоцькій, 172.
  10. Про затвердження ТзДВ “Весна-захід“,  гр. гр. Забігайло О. Р., Ковпаку В.Й., Костинському Б. О., Шемечку С. П. та фізичній особі – підприємцю Кривеню В. В. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 212.
  11. Про затвердження гр. Яким Л. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Мисливській, 20.
  12. Про затвердження гр. Якиму Я. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Мисливській, 20.
  13. Про затвердження гр. Ометюху Т. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у садівничому кооперативі “Самоцвіти“ в урочищі Голоско.
  14. Про затвердження гр. гр. Чумаковій О. Ю., Калаталюк К. С., Калаталюку Ю. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Садівничій, 25-а.
  15. Про затвердження ТзОВ “Адміністратор“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку буде поширюватись право сервітуту у межах пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Стрийський парк“, на вул. Уласа Самчука, 26.
  16. Про затвердження гр. Савчак С. О. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості на вул. Гайдамацькій, 2-б.
  17. Про затвердження ПрАТ “Квіти Львова“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Стрийській, 127
  18. Про розгляд питання затвердження ТзОВ ТВК “Історія“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Угорській, 22.
  19. Про затвердження гр. Медвідь Ю. О. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу земельної ділянки № 5 в обслуговуючому кооперативі ″Садовому товаристві Будівельник 1″ в урочищі Голоско.
  20. Про затвердження гр. Медвідь Ю. О. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу земельної ділянки № 6 в обслуговуючому кооперативі ″Садовому товаристві Будівельник 1″ в урочищі Голоско.
  21. Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.10.2015 № 5254 “Про надання житлово-будівельному кооперативу “Оранта-54“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки на вул. С.Петлюри, 22“ та затвердження житлово-будівельному кооперативу “Оранта-54“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. С. Петлюри, 22.
  22. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.03.2010 № 3447 “Про передачу членам кооперативного садівничого товариства “Колос“ та кооперативному садівничому товариству “Колос“ земельних ділянок в урочищі Клепарів“.
  23. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.08.2015 № 5081 “Про надання ТзОВ “Будрем“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 172“.
  24. Про скасування ухвали міської ради від 20.03. 2008 № 1650 “Про користування ТзОВ “ЮРИДІКСІ“ земельною ділянкою на вул. Стрийській, 35 у м.Львові“.
  25. Про припинення дії договору оренди землі від 11.12.2007 № Л-657.
  26. Про продовження ФОП Леус С. І. терміну оренди земельної ділянки на вул. Промисловій, 52.
  27. Про продовження ПП фірмі “Ураган“ терміну оренди земельної ділянки та земельного сервітуту на вул. Богданівській, 11.
  28. Про продовження ТзОВ “Харчовик“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 309.
  29. Про продовження ТзОВ “Діброва“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Шпитальній, 11.
  30. Про продовження ТзОВ “Авто плюс“ терміну оренди земельної ділянки на   просп. Червоної Калини, 66-а.
  31. Про продовження ФОП Хлебнікову І. С. терміну оренди земельної ділянки на вул. В.Липинського, 54.
  32. Про продовження дочірньому підприємству “Албіс Компані“ ТзОВ “Діаніум Трейдінг Ко Лімітед“ терміну оренди земельних ділянок на вул. М.Коперника, 1.
  33. Про продовження ПП “Жером“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 8/10.
  34. Про розгляд питання продовження ТзОВ ВП “Будінвест“ терміну оренди земельної ділянки на розі вул. Краківської – вул. Вірменської.
  35. Про розгляд питання передачі ТзОВ “Готельний комплекс “Таурус“ земельної ділянки на пл. Князя Святослава, 9.
  36. Про зміну гр. Турхану Н. З. цільового призначення земельної ділянки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пасічній – вул. М. Пимоненка у садівничому товаристві “Геолог“, ділянка 10.
  37. Про зміну гр. Турхану Н. З. цільового призначення земельної ділянки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пасічній – вул. М. Пимоненка у садівничому товаристві “Геолог“, ділянка 11.
  38. Про розгляд питання зміни гр. гр. Фуртаку С. Б. та Мосоріній Н. А. цільового призначення земельної ділянки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Врубеля, 42 – 42-а.
  39. Про надання гаражному кооперативу “Гаражно-будівельний кооператив “Захисник“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Трускавецькій – вул. Кульпарківській.
  40. Про надання гаражному кооперативу “Гаражно-будівельний кооператив “Автопатріот“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Трускавецькій.
  41. Про надання ЛКП ″Залізничнетеплоенерго″ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П.Калнишевського, 12-а.
  42. Про надання автогаражному кооперативу № 12 дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Професора П. Буйка, 2-а.
  43. Про надання гр. Божко Н. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Збиральній, 2.
  44. Про надання гр. Бойку О. Л. дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку на вул. Р. Дашкевича, 1-а.
  45. Про надання ФОП Спіченко П. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 53.
  46. Про надання гр. Олійник К. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій у ДК “Сигнал-Люкс“.
  47. Про надання публічному акціонерному товариству “Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Волинській, 9.
  48. Про надання гр. Мігулці А. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Чуваській, 39-а.
  49. Про надання гр. гр. Яницькій П. Ф. та Яницькому О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 13 у садівничому кооперативі “Локомотивець-1“ в урочищі Клепарів.
  50. Про надання гр. гр. Зайченку О. І., Зайченку Н. О., Зайченко М. М., Зайченко Я. О., Зайченко С. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Коновальця, 71.
  51. Про надання гаражно-будівельному кооперативу “Сокіл“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. В.Єрошенка, 19.
  52. Про надання ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Стрийській, 330-б.
  53. Про надання ПАТ “НАК “Надра України“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Данила Апостола, 7.
  54. Про надання ТзОВ “Будівельний альянс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на просп. Свободи, 45.
  55. Про надання гр. гр. Ромінській О. С. та Ромінській М. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 3-му Топольному провулку (біля будинку № 8-б).
  56. Про надання гр. Ладизі Д. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Козловського, 13.
  57. Про надання ОСББ “Західні Ворота“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок на вул. Т.Шевченка, 134-а.
  58. Про надання гр. Пащетнік І. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Науковій, 7.
  59. Про надання гр. Цвігулі С. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Лаврівського, 7-а.
  60. Про надання гр. Іванюк І. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Ромашковій,10.
  61. Про надання ПП “Леви міста“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 251.
  62. Про надання ТзОВ “Канюк-Стиль“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 112-а.
  63. Про надання ПП “Галпрофбуд“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269-г.
  64. Про надання ТзОВ “Профіт-Торг“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Зеленій, 204.
  65. Про надання релігійній громаді Євангельських християн-баптистів “Віфанія“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Х. Алчевської, 2.
  66. Про надання ТзОВ ВТП “Бодекс“ дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки та виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 230-а.
  67. Про надання гр. Панкевичу Р. Я. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Кульпарківській, 115.
  68. Про надання гр. Нечипоруку Р. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Промисловій, 50/52.
  69. Про надання ПАТ по газопостачанню та газифікації “Львівгаз“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т.Шевченка.
  70. Про надання гр. Шевчук М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Котляревського, 53-ф.
  71. Про затвердження громадянам (членам садівницького товариства “Праця“ робітників і службовців Львівської облпрофради) проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в урочищі Збоїща.
  72. Про затвердження Національному банку України технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Земельній (проектованій) –  вул. І. Мележа (проектованій) у північно-східній промзоні (ділянка 3-1).
  73. Про розгляд питання надання обслуговуючому кооперативу “Гаражно-будівельний кооператив “Рубікон 86“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 30
  74. Про розгляд питання надання гр. Гій С. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Монгольській.
  75. Про розгляд питання надання ПАТ “ВіЕс Банк“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. П. Грабовського, 11 (територія історико-культурного ландшафтного комплексу “Цитадель“).
  76. Про розгляд питання погодження релігійній громаді Церкви Адвентистів сьомого дня у м. Львові місця розташування земельної ділянки та наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І.Багряного, 36-а, вул. І.Багряного, 38.
    С.Коровайник
  77. Різне.
    Д1 Про передачу у власність ПАТ “Львівобленерго“ б’єктів електрозабезпечення

 

 Опубліковано: 13.10.2016