×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Неможливо завантажити XML-файл

Порядок денний пленарного засідання 21.04.2016

  1. Про затвердження порядку денного 3-ї сесії Львівської міської ради 7-го скликання. 
    А.Забарило
  2. Інформація щодо ситуації, яка склалася з наданням службових квартир працівникам прокуратури Львівської області.
    В.Мякішев         
  3. Звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2015 рік.                                                                                         Додаток
  4. Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання
    А.Садовий
  5. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2016 рік.
    Додатки                                                                                                                                                                                             О.Іщук
  6. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.                                                                                                   Додатки
  7. Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 265 “Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2016 роки“.
    І.Кулинич
  8. Про затвердження Програми розвитку Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій
    В.Бартошик
  9. Про затвердження Програми “Відкриті кубки Львова“ на 2016 рік.
  10. Про затвердження програми “Дитячий тренер“ на 2016 рік.
  11. Про внесення змін до ухвал міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території м. Львова
    В.Шнайдер
  12. Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території м. Львова представникам українського й іноземного шоу-бізнесу, котрі під час де-факто російсько-української війни здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, виступають у телевізійних передачах, беруть участь в інших розважальних заходах на території Російської Федерації, у анексованій Автономній Республіці Крим, а також у тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей.
    М.Мороз
    І.Телішевський
  13. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова мереж зовнішнього освітлення житлового будинку на вул. І. Величковського, 7.
  14. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова зовнішніх інженерних мереж.
    А.Мончак
  15. Про надання згоди на оголошення окремих дерев ботанічними пам’ятками природи місцевого значення.
    А.Галушка
  16. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 року № 3704 “Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради“.
  17. Про реформування КП «Редакція газети Львівської міської ради «Ратуша»
    Г.Пайонкевич
  18. Про надання громадській організації "Спортивний клуб "Сокільники-Екстрім" в оренду нежитлових приміщень на вул. Роксоляни, 23.
  19. Про надання Громадській організації “Центральна школа бойового гопака” в оренду нежитлові приміщення на вул. Остроградських, 12.
  20. Про надання Львівському комунальному підприємству “Дністер” в оренду нежитлового приміщення на вул. Дністерській, 16.
  21. Про надання громадській організації "Культурно-реставраційний центр" в оренду нежитлового приміщення на вул. Вірменській, 7.
  22. Про надання ЛМКП «Львівтеплоенерго» в оренду нежитлових приміщень.
  23. Про надання в оренду Львівській міській організації профспілки працівників підприємств житлового господарства нежитлових приміщень на вул. С.Бандери, 5.
  24. Про надання Львівській обласній асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" нежитлових приміщень на вул. Генерала Т.Чупринки, 85.
  25. Про надання гр. Міщенку А. В. в оренду нежитлового приміщення на вул. М.Лисенка, 46.
  26. Про надання в оренду ЛКП "Рясне-402" нежитлових приміщень на вул. Т.Шевченка, 350-а.
  27. Про надання в оренду ЛКП "Львівавтодор" нежитлових приміщень на вул. Пасіки Галицькі, 7.
  28. Про надання громадській організації "Спортивний клуб "Файтерс" в оренду нежитлові приміщення на вул. Стрийській, 94.
  29. Про надання згоди на прийняття у власність територіальної громади м.Львова квартири на вул. І.Рубчака, 25.
  30. Про надання згоди на прийняття у власність територіальної громади м.Львова квартири на вул. Науковій, 2-д.
  31. Про встановлення строку дії ухвал міської ради, які не реалізовані у частині об'єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом викупу.
  32. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.06.2007 № 897 "Про врегулювання питань оренди майна територіальної громади м. Львова".
  33. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2013 № 2951 "Про надання в оренду нежитлових приміщень на вул. О. Фредра, 2".
  34. Про впорядкування питання заборгованості з орендної плати за окремі об’єкти комунальної власності м. Львова
  35. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які  підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.
    І.Свистун
  36. Про резервування земельних ділянок на вул. Л. Гайовської для потреб міста.
  37. Про продаж земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 2-а (ділянка 1) з аукціону під забудову.
  38. Про продаж земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 2-а (ділянка 2) з аукціону під забудову.
  39. Про продаж земельної ділянки на вул. Генерала М. Юнаківа, 13 з аукціону під забудову.
  40. Про продаж ТзОВ “Шанс“ земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 51.
  41. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що підлягає продажу ФОП Борику І. М. на вул. Ряшівській, 4-а.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 17.
  43. Про затвердження державному професійно-технічному навчальному закладу “Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. І.Пулюя, 26 та вул. І. Пулюя, 28.
  44. Про затвердження Львівській установі виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області (№ 19) проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у промзоні ″Сигнівка″ на вул. Збиральній для перенесення Львівської установи виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області (№ 19) з вул. Городоцької, 20.
  45. Про затвердження релігійній громаді Української православної Церкви Київського Патріархату парафії Вознесіння Господнього Залізничного району м. Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Любінській – вул. І. Виговського
  46. Про затвердження малому підприємству “Пошук“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Бузковій,2.
  47. Про затвердження гр. Білику І. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Нагірній, 82.
  48. Про затвердження гр. Ласці І. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 230.
  49. Про затвердження гр. Собечку Г. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Заозерній, 2.
  50. Про затвердження гр. гр. Полянській Н. М., Іваночко Н. Є., Дупелич О. Р. та Левику Р. М. технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.
  51. Про затвердження гр. Пестрак С. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Гайовій, 14.
  52. Про затвердження гр. Левашову В. П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Здоров’я, 9.
  53. Про затвердження гр. Джиготі І. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 290-а.
  54. Про затвердження гр. Левицькій І. В. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зустрічній, 15.
  55. Про затвердження фізичній особі – підприємцю Кузику Р. С. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Т. Шевченка, 186.
  56. Про затвердження ТзОВ “Епіцентр К“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 188-а.
  57. Про затвердження ТзОВ “Епіцентр К“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 188-а.
  58. Про розгляд питання про передачу ТзОВ “ГлассВорк технолоджі“ земельної ділянки на вул. Науковій, 7-б
  59. Про затвердження гр. Марухян Д. Є. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Генерала В. Курмановича, 9.
  60. Про затвердження гр. Подоляку А. Р. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Б.Хмельницького, 106.
  61. Про затвердження ФОП Шпіталенку О. С. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. О. Кошиця, 4-а.
  62. Про затвердження гр. Вахулі В.М. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Жовківській, 30-ж.
  63. Про розгляд питання затвердження гр. Близнак Т. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні земельної ділянки на вул. Сокільницькій (навпроти будинків №№ 54-56).
  64. Про розгляд питання затвердження гр. Кашубинському І. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Гостинній, 3.
  65. Про внесення змін до ухвали міської ради від 15.05.2014 № 3345 “Про затвердження ТзОВ “Таісія“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В. Щурата (біля церкви)“.
  66. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3765 “Про вилучення з користування та зарахування до земель міста земельної ділянки на вул. Холодній, 66“.
  67. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4512 ″Про погодження гр. Фенику О. П. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Скромній, 33″
  68. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.02.2016 № 216 “Про затвердження ПрАТ “Видавничий дім “Високий замок“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 73“.
  69. Про внесення змін до договору оренди землі від 05.03.2001 № 372.
  70. Про припинення дії договорів оренди землі від 30.12.2009 № Г-837 та від 30.12.2009 № Г-838.
  71. Про продовження ТзОВ “Латориця“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Тюльпановій, 2.
  72. Про продовження ФОП Рудику Я. Б. терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 186.
  73. Про продовження ФОП Хлебнікову С. О. терміну оренди земельної ділянки на вул. Жовківській, 28.
  74. Про продовження фізичній особі – підприємцю Стахурі Л. Й. терміну оренди земельної ділянки на вул. Я. Гашека, 18-а.
  75. Про продовження ПАТ ″Укртелеком″ терміну оренди земельної ділянки на вул. Суботівській, 13-а.
  76. Про продовження ПАТ “Укртелеком“ терміну оренди земельних ділянок на вул. О. Довженка, 8.
  77. Про продовження ТзОВ фірмі “Фест-вест“ ЛТД терміну оренди земельної  ділянки на вул. Науковій, 29-а.
  78. Про продовження ТзОВ ″Мазур″ терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 323.
  79. Про продовження фізичній особі – підприємцю Вальтову М. Н. терміну оренди земельної ділянки на вул. Персенківці, 64.
  80. Про продовження ТзОВ фірма “ДАКС“  терміну оренди земельної ділянки на     вул. Любінській, 10.
  81. Про продовження ТзОВ "Вантажна база ЛЗТА" терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 355-б.
  82. Про надання у постійне користування ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ земельної ділянки на вул. Щирецькій – вул. Ряшівській (проектованій).
  83. Про надання релігійній організації “Згромадження Сестер св. Йосифа Обручника Пречистої Діви Марії Української греко-католицької Церкви“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній, 35.
  84. Про надання ЛМКП “Львівтеплоенерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Науковій, 58.
  85. Про надання ТзОВ “Львівське АТП-14631“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пластовій, 10.
  86. Про надання ТзОВ “Львівський харчопереробний завод “Еталон“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 183.
  87. Про надання ПрАТ “Квіти Львова“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Стрийській, 127.
  88. Про надання ТзОВ ″Міро-М″ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Г. Кузневича, 14-16.
  89. Про надання ТзОВ “Адамас“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 23-а.
  90. Про надання гр. Кліщу Ю. Б. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Білогорщі, 39.
  91. Про надання гр. Цьорох З-Ю. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кам’янці, 9.
  92. Про надання гр. Козі О. С. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пасіки Галицькі, 5-а у садівничому кооперативі “Личаківський“.
  93. Про надання гр. Огородник К. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у городньому кооперативі “Схід“ на вул. Бродівській.
  94. Про надання гр. Фуканчик І. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на пл. Князя Святослава, 11.
  95. Про надання гр. Клименюк Є. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Промисловій, 25.
  96. Про надання гр. Клименюк Є. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Промисловій, 25.
  97. Про надання гр. Шведу В. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Опришківській, 2.
  98. Про надання гр. Уминській С. І. та гр. Умінському І. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Кузнярівці (біля будинку № 32-а).
  99. Про надання гр. Кириленко Н. Я. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Широкій, 70-в.
  100. Про надання гр. Сеніву М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кавказькій, 32.
  101. Про надання гр. Гапон Г.-І. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Біговій, 15.
  102. Про надання кооперативу “Комплекс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 101.
  103. Про надання ФОП Луцану П. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Повітряній, 34.
  104. Про надання гр. Міськевич О. С. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Зоряній, 9.
  105. Про надання гр. Яцишину Н. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у 9-му Скнилівському провулку, 3-в.
  106. Про надання ДП НДІ “Система“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Кривоноса , 6.
  107. Про надання гр. Яблонській Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 145/6.
  108. Про передачу ФОП Грабинській Т. І. земельної ділянки на вул. Під Голоском, 2.
  109. Про розгляд питання надання ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  110. Про розгляд питання надання гр. Гій С. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Монгольській.
  111. Про розгляд питання надання гр. Новоставській О. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вул. Майданній, 24.
  112. Про погодження ТзОВ ″Онур Конструкціон Інтернешнл″ місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Авіаційній, 7.
  113. Про погодження ТзОВ “Метінвест-СМЦ“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 93.
  114. Про погодження гр. Янчишин І. Я. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Розточчя, 150.
  115. Про погодження гр. Кирильчук Л. Ф. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Міжгірній (між будинками № 8 та № 14).
  116. Про погодження ЛКП “Рембуд“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 317.
  117. Про затвердження Службі зовнішньої розвідки України проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у районі вул. К. Студинського.
  118. Про затвердження ПП “Ганнуся“ технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок на вул. Пасічній, 38-40.
  119. Про розгляд питання затвердженняі гр. Новосаду Я. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Винниця, 41.
  120. Про розгляд питання затвердження гр. гр. Марійчук В. В. та Харків Г. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні земельної ділянки на вул. Холодній, 25.
  121. Про розгляд питання затвердження гр. Шиманській Н. Т. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Райдужній (навпроти будинку № 18).
  122. Про розгляд питання затвердження гр. Харабарі М. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні земельної ділянки на вул. Окружній,22.
  123. Про розгляд питання затвердження гр. Лужецькій Ю. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском.
  124. Про внесення змін до списку землекористувачів і землевласників Залізничного району м. Львова, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 06.02.1998 № 51 ″Про інвентаризацію земель м.Львова″
  125. Про надання гр. гр. Мавдрик І. І., Мавдрику М. М., Мавдрик Ю. М., Арсенюку І. К., Арсенюк У. Г. земельної ділянки.
  126. Про надання гр. Боденку В. П. дозволу на виготовлення документації із землеустрою для оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку на вул. Стрийській, 57-а.
  127. Про надання гр. Кінашу А. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лазневій.
  128. Про розгляд питання надання гр. Покладок О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Холодній, 24.
  129. Про надання ТзОВ “БК Добробут“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою для оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку на вул. Широкій, 63-а.
  130. Про надання гр. Чорній І.-Е. С. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Стрийській, 202.
  131. Про розгляд питання надання ЛОО Всеукраїнської спілки автомобілістів дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П. Калнишевського, 32-а.
  132. Про розгляд питання надання ФОП Мандзій Л. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Дж. Вашингтона,5.
  133. Про надання громадянам дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою.
  134. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічних документації із землеустрою, та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
    С.Коровайник
  1. Різне.

Д1. Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Львова"
Д2. Про присвоєння звання "Львів'янин року"
Д3. Про присвоєння звання "Шляхетна львівська родина"
Д4. Про визначення розміру статутного капіталу ЛКП “Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького“
Д5. Про надання згоди на прийняття у власність територіальної громади м. Львова об’єкта незавершеного будівництва: “Виготовлення пам’ятника С. Бандері з реконструкцією пл. Кропивницького у м. Львові“
Д6. Про внесення змін до ухвали міської ради від 30.09.2015 № 5118 “Про затвердження Положення про інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові та його структури“
Д7. Про затвердження списку народних засідателів Сихівського районного суду м. Львова
Д8. Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.10.2014 № 4015 “Про затвердження списку присяжних районних судів м. Львова“
Д9. Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.03.2009 № 2452 “Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м.Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності“
Д10. Про скасування рішень виконавчого комітету та наказів департаменту житлового господарства та інфраструктури
Д11. Про створення дошкільного навчального закладу (ясел - садка) № 102
Д12. Про створення дошкільного навчального закладу (ясел - садка) № 168
Д13. Про зміну типу та назви середньої загальноосвітньої школи № 18 м. Львова
Д14. Про зміну типу та назви середньої загальноосвітньої школи № 35 м. Львова
Д15. Про зміну типу навчально-виховного комплексу садка-школи “Веселка“
Д16. Про реорганізацію вечірньої (змінної) середньої загальноосвітньої школи № 12 м. Львова
Д17. Про створення дошкільного навчального закладу (ясел - садка) № 17
Д18. Про створення дошкільного навчального закладу (ясел - садка) № 111
Д19. Про внесення змін до ухвал міської ради від 10.07.2014 № 3674 та від 21.05.2015 № 4760

 

Міський голова                                                                        А. Садовий