×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Про результати роботи комісії архітектури ЛМР

Вчора, 9 червня, відбулося засідання постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради.

У порядку денному було понад 100 питань. Зокрема земельних питань та звернень, які надійшли на нашу комісію.

b_844_633_16777215_00_images_Академія_участі_Різник_2.jpg

- Ми з колегами затвердили низку вільних земельних ділянок для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

- Також розглянули питання розроблення детального плану території у районі вул. Замарстинівської, вул. Городницької, вул. Квітової, вул. Східної, а також зміни до детального плану території у районі вул. Щирецької.

- Окрім того погодили внесення змін до ухвал міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Львова.

- Комісія надала дозвіл КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. М. Некрасова, 2, 4, 6, 8, вул. Чернігівській, 7 і вул. Пекарській, 69-б.

Дякую колегам за спільну та плідну роботу. 

Більше інформації про діяльність фракції "Європейська Солідарність" читайте тут: https://www.facebook.com/faction.es.lviv.lmr/

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.