×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львівські ресторатори просять депутатів прийняти новий порядок розміщення літніх майданчиків - Володимир Марусяк

У Львові обговорять новий порядок розміщення літніх майданчиків. Підприємці просять внести зміни, яких немає в старій версії документа. Про це розповів заступник голови комісії підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації та спадщини, депутат Львівської міськради від фракції «Європейська Солідарність» Володимир Марусяк.

За його словами, зараз у Львові діє Порядок погодження та розміщення літніх майданчиків. Цей документ давній, йому близько 10 років. Є скарги рестораторів на те, що він застарів, не відповідає сьогоденню та містить подоження, які затягують процедуру погодження. 2019 року спільно з Львівським регуляторним хабом Львівська міська рада розробила проект нового порядку. Проте він не був прийнятий попередньою каденцією депутатів. 

«На нашій комісії ми розгядали звернення рестораторів, які мали побажання щодо нового Порядку. Зокрема йдеться про всесезонність розмішення літніх майданчиків, а не лише на сезон. І ми прийняли таке рішення провести публічне обговорення проекту нового Порядку розміщення літніх майданчиків. 

Ми хочемо, щоб проект враховував інтереси і рестораторів, і міста. Із урахуванням пропозицій учасників обговорень, ми зможемо прийняти найбільш збалансований документ», - підкреслив Володимир Марусяк.

Більше інформації про діяльність фракції "Європейська Солідарність" читайте тут: https://www.facebook.com/faction.es.lviv.lmr/

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.