Версія для друку

Анонс. Брифінг

29 квітня об 11:00 год за адресою пл. Ринок, 1; Мала сесійна зала (2 поверх, 230 кабінет) Львівська міська рада підпише меморандум про співпрацю з Львівським регуляторним хабом щодо удосконалення процедури регуляторної політики в місті.

У співпраці з командою Львівського регуляторного хабу, Комісією законності, депутатської діяльності, свободи слова та безпеки, на чолі з Уляною Пак та Сектором з питань доброчесності та запобігання корупції департаменту «Адміністрація міського голови» на чолі з Лесею Гудимою-Місеюк, Львівська міська рада одна з перших в Україні буде апробовувати спеціальну «Методику проведення регуляторної та антикорупційної експертизи рішень та проектів рішень ОМС». Це інструкція, яка прописує нові чіткі правила для перевірки законності, прозорості та доцільності регуляторних рішень місцевих рад, які безпосередньо впливають на ведення підприємницької діяльності та формують інвестиційну привабливість міста.

Ця співпраця підсилить інституційну спроможність органів влади з регуляторними повноваженнями, допоможе уникнути процедурних та контекстуальних помилок, надасть громадянському суспільству та бізнес-об’єднанням інструменти для контролю влади. 

Для довідки: https://lvivregulatoryhub.org/anti_cor_expertise 

Проект «Економічний добробут громад через регуляторну та антикорупційну експертизу місцевих рішень» реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI), яка фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.