Версія для друку

На трамвайному маршруті № 3 встановили шість сучасних зупинок

Після звернень депутата ЛМР від «ВАРТИ», голови транспортної комісії Ігоря Зінкевича на  трамвайному маршруті № 3 замість занедбаних зупинок, які були встановлені ще наприкінці 1980-их років, облаштували шість сучасних павільйонів на вул. Княгині Ольги. На черзі – ще сім. Зокрема, і на вул. Горбачевського та пл. Соборній.

Нові зупинки мають підвищені платформи для зручності маломобільних людей, а також відповідають параметрам трамваїв, які курсують на маршруті.

Як розповів Ігор Зінкевич, перші запити він написав у 2018 році, коли на «трійку» запустили вживані трамваї з Берліна - «Tatra KT4DМ». Тоді до нього звернулися місцеві мешканці, які попросили посприяти ремонту старих трамвайних зупинок.  

«Разом із помічниками ми запропонували використати старопридатні матеріали, що залишилися від попередніх ремонтів у Львові. Також підготували звернення щодо проведення поточного ремонту трамвайних колій і контактних мереж на вулицях Сахарова і Княгині Ольги, відновлення роботи тягових підстанцій», - говорить депутат.

Ігор Зінкевич переконаний, що розвиток транспорту у Львові потрібно починати зі створення  сучасної інфраструктури, яка має бути безпечною і зручною для пасажирів, «не вбивати» транспорт.

«Я сподіваюся, що у цьому році також вдасться вирішити проблему із освітленням зупинок на сихівському маршруті. Вже незабаром планую організувати спільні консультації між «Львівсвітлом», «Львівелектротрансом» та «Львівавтодором»», -  додав Ігор Зінкевич.

Фото: Львівська міська рада.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.