×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Зміни вражають: дорога до Голосківського цвинтаря - на завершенні

Депутат Львівської міської ради Роман Іванців надав інформацію про дорогу до Голосківського цвинтаря: «Тролейбуси до кладовища курсуватимуть. Але без контактної мережі. Це буде автономний транспорт, який їздить на батареях. Є вже попередній договір з «Електроном».

За словами Романа Іванціва, тролейбуси могли б їхати вулицею Мазепи. Далі вже без тролей, автономним ходом, рухатися до кладовища. Або ще кращий варіант – вирушати одразу в Брюховичі. Це особливо актуально після створення Львівської громади.

Також депутат розповів, що ремонт дороги – вже на завершенні. Машини уже нею їздять. Залишилося виконати ще невеликий об’єм робіт і дорога буде готова.

«Якщо глянути на фото, як дорога до Голосківського кладовища виглядала кілька років тому, на те, яка вона сьогодні, то - зміни вражають. І старт всьому цьому дав наш проєкт-переможець Громадського бюджету «І мертвим, і живим, і ненародженим», - зазначає депутат Львівської міської ради Роман Іванців.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.