×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Остап Доскіч відкрив громадську приймальню у Личаківському районі Львова

У Личаківському районі Львова  почала працювати громадська приймальня депутата Львівської міської ради від «Європейської Солідарності» Остапа Доскіча.  

Приміщення, де працюватиме приймальня - не нове, проте капітально відремонтоване, світле та просторе.  Під час урочистого відкриття освятив його настоятель храму Пресвятої Богородиці-Володарки України о. Зіновій Хоркавий. 

  • "Мікрорайон Знесіння - один із найбільш мальовничих у Львові, який охоплює не лише вулички з давніми віллами та кам’яницями, а ще вважається таким собі епіцентром культурного життя та духовного відродження. Саме тут, неподалік, на вулиці Ковельській, була криївка головного командира УПА Романа Шухевича, - розповідає о. Зіновій. – І дуже символічно, що новий офіс пана Остапа Доскіча буде по-сусідству. Тут боролись за незалежну Україну понад 70 років тому, а нині це місце має стати сучасним осередком, де пропагуватимуть національні ідеї".

Своєю чергою, народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка запевнив – громада повинна гуртуватися довкола вирішення болючих проблем району.

  • "Я дуже хочу, щоб це був осередок, де б збиралися представники різних громад, обмінювалися думками, досвідом, своїми баченнями з тих чи інших питань, спілкувалися. Так, як це є на території храму Пресвятої Богородиці-Володарки України, де о. Зіновій організував та активно підтримує діяльність багатьох соціальних проєктів".

Насамкінець Остап Доскіч подякував усім присутнім за те, що знайшли час і розділили із ним цю урочисту мить. А ще – що підтримували його у депутатській діяльності усі ці п’ять років.

  • "Мені дуже приємно, що зараз ви усі тут, поруч, що довірилися мені свого часу, і сподіваюся, не підвів вас. Але все, чого ми досягли – наша спільна праця. Без вас, шановна громадо, цього нічого б не було. Я вам надзвичайно за це вдячний. І попереду в нас ще багато роботи, планів, які ми зможемо реалізувати лише разом. Це наша спільна перемога і наш спільний шлях. Дякую!"

Громадська приймальна на вулиці Ковельській,50 працюватиме щодня з 10:00 до 18:00. Сюди зможуть звертатися мешканці з приводу вирішення будь-яких своїх питань та проблем, які потребуватимуть втручання місцевої влади.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.