×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Остап Доскіч ініціюватиме продовження руху трамваю №1 до Погулянки

У Львові діти мають мати чудове місце для розвитку і позашкільної творчості. ЦТДЮГ - Центр творчості дітей та юнацтва Галичини і до сьогодні є тим місцем, де проводять своє дозвілля більше 3,5 тисяч маленьких львів'ян. Однак і територія, і корпуси потребують оновлення та ремонту.

«Чесно, дуже сумно, що місцева влада до кінця не розуміє важливості розвитку позашкільного розвитку дітей  у нашому місті. Центр, який мав би стати окрасою, нині перебуває у не найкращому стані: приміщення потребують ремонту, фонтан попрацював лише перших півроку, а озеро, де діти тренуються на каяках – занедбане». Таку думку висловив депутат Львівської міської ради від «Європейської Солідарності», голова «інженерної» Комісії Остап Доскіч.

За словами міського обранця, великий комплекс має власну сцену для виступів, однак у залі, де виступають діти - старі та вкрай незручні крісла. Їх заміну керівництво Центру чекає давно.

Також є проблема із доїздом до закладу.

«У нас колосальна проблема із добиранням дітей до нашого центру, - каже в.о.директора ЦТДЮГ Надія Собко. – Зазвичай возять діток бабусі і дідусі, а це пільгова категорія громадян. То ж приватнй перевізник їхати сюди не хоче, а трамвай №7 курсує подекуди раз у годину».

Насамкінець, О.Доскіч запропонував підняти питання щодо курсування транспорту до Центру. Як варіант - продовження руху трамваю №1 до Погулянки.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.