×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

«Увага до людей – важливіша за матеріальні цінності», - О. Доскіч

З нагоди Дня захисту людей похилого віку депутат Львівської міської ради Остап Доскіч спільно з Мальтійською службою допомоги організували святковий обід і роздали ліки літнім людям.

У храмі Пресвятої Богородиці Володарки України, що на вулиці Новознесенській, пригощали обідом малозабезпечених пенсіонерів. Цей захід небайдужі активісти і діячі міста організовують щороку у День захисту людей похилого віку. «На жаль, на схилі літ багато із них опиняється за межею бідності і не може собі дозволити найнеобхіднішого, - каже депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Остап Доскіч. – А в умовах карантину більшість людей похилого віку залишаються один на один зі своїми проблемами. То ж наша підтримка їм неабияк потрібна. Про це потрібно знати і пам’ятати».

Також спільно з представниками Мальтійської служби допомоги та активістами Європейської солідарності Остап Доскіч роздали пенсіонерам продуктові набори, ліки і захисні маски – від Фонду Петра Порошенка.

«Важливо, що є благодійники, яким не байдужа доля пенсіонерів, особливо самотніх людей, і які допомагають ліками й продуктами, - зазначила волонтерка від Мальтійської служби допомоги Ірина Горбан. – Це особливо актуально під час карантину».

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.