×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Остап Доскіч - у лідерах найактивніших депутатів міськради за версією громадянської мережі «ОПОРА»

Голова комісії інженерного господарства, транспорту, зв'язку та житлової політики  ЛМР, депутат від Європейської Солідарності Остап Доскіч увійшов до списку найбільш дієвих міських обранців. Про це у своєму звіті зазначають експерти від громадянської мережі «ОПОРА». 

«Найвищі бали за результатами діяльності отримали 15 депутатів,... серед яких О. Доскіч» - йдеться у резюмуючій частині звіту за результатами громадського моніторингу діяльності депутатів Львівської міської ради з грудня 2018 року до грудня 2019 року. 

Також, варто зазначити, що лідери експертного середовища «п'ятірку» за депутатську роботу  у міській раді поставили і  багатьом колегам Доскіча з фракції. Зокрема, п'ятеро із п'ятнадцяти «відмінників» - представники Європейської Солідарності.

«Мені приємно, що фахівці та експерти високо оцінили мою роботу, - каже Остап Доскіч.- До мене, як до депутата та голови «інженерної» комісії звертаються чимало львів'ян з проблемами різного характеру. На всі ці проблеми ми намагаємося реагувати і допомагати їх вирішенню», - підсумував Доскіч. 

Нагадаємо, це вже не вперше міський обранець входить до переліку найактивніших депутатів міської ради за версією мережі ОПОРА. У попередньому році фахівці теж високо оцінили діяльність О. Доскіча. 

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.