×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутат Роман Грицевич від імені Міжконфесійного екуменічного комітету передав 1000 багаторазових захисних масок Академії сухопутних військ

«Хто як не церкви, які опікуються Збройними Силами України, знають, чого потребують душі і серця українських військовослужбовців у цей непростий час? Хто як не досвідчений лікар, яким є Роман Грицевич, знає чого потребують багаточисельні військові колективи під час пандемії коронавірусу COVID-19?», -  Павло Ткачук, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Голова клубу Української Греко-католицької церкви, представник Міжконфесійного екуменічного комітету Православної Церкви України, Української Греко-католицької церкви та Римо-католицької церкви, депутат фракції партії «Європейська Солідарність» у ЛМР Роман Грицевич від імені Міжконфесійного екуменічного комітету передав для потреб академії 1000 багаторазових захисних медичних масок, отриманих від польських партнерів.

«Курсанти академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, отримавши засоби захисту від наших церков, в черговий раз відчули силу душпастирської підтримки та єдності духу! Справжні друзі єднаються в часи випробувань! Так само і церкви усіх конфесій об’єдналися, аби долати проблеми, пов’язані з пандемією у світі», - Роман Грицевич.

b_744_496_16777215_00_images_грицевич_фото_2.jpg

Курсанти академії  висловили подяку пану Роману словами: «Ми пишаємось такими відданими друзями! Разом переможемо!»

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.