×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Відсутність електронного квитка – залишає місце для махінацій з громадським транспортом Львова

Призначення на відповідальні посади відданих, але не фахових людей є візитною карткою управління Андрія Садового. Крім цього, затягування впровадження автоматизованої системи оплати проїзду створює можливості для різноманітних махінацій. Про це в ефірі «Народного толк-шоу» заявив депутат ЛМР з фракції «УКРОП» Ігор Телішевський.

«Відсутність електронного квитка й надалі залишить місце для махінацій, і ціни підніматимуть й надалі без жодних покращень для містян. Чому у Вінниці вже є електронний квиток, а ми пасемо задніх. Хоча зауважу, що розпочали ми одночасно, а розмови про електронний квиток у Львові вели ще з 2012 року», – заявив депутата.

Ігор Телішевський зауважив, що у Львові на посади керівник управлінь та департаментів часто призначають людей, які подобаються меру Андрію Садовому та віддані йому, при цьому не враховується рівень їхньої компетенції. Через це у місті важка ситуація з громадським транспортом та комунальним господарством.

Він також закликав мешканців не ігнорувати громадські слухання. «На перших громадських слухань львів’ян було більше, ніж працівників АТП. Так нам вдалось відстояти теперішній тариф. Ціна на маршрутки скоро підвищиться, можливо на 2 грн. Щоб не допустити такого росту вартості, закликаю прийти на друге громадське слухання, яке скоро відбудеться у Львові, задля безпосереднього недопущення підняття цін без покращення якості», – додав депутат.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.