×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Іван Гринда про недопущення аварійних ситуацій на перехресті вул.П.Куліша –вул.Шпитальна- вул.Городоцька

Депутат Львівської міської ради Іван Гринда звернувся до начальника управління патрульної поліції у Львівській області Р. Пилипенка з проханням вжити заходів щодо недопущення аварійних ситуацій та транспортних корків на перехресті пр.В.Чорновола-пр.Свободи-пл.Я.Осмомисла.

Іван Гринда зазначив, що управління транспорту Львівської міської ради за результатами конкурсу укладає з переможцями договори на перевезення пасажирів(договори маршрутів перевезень  погоджені з Національною поліцією у м.Львові).

«Протягом багатьох років спостерігається нехтування водіями громадського транспорту цих вимог, зокрема порушується ділянка маршруту на відрізку  перехрестя вул.П.Куліша –вул.Шпитальна- вул.Городоцька, які своїми неправомірними діями порушують вимоги конкурсу, а також створюють аварійні ситуації і безпрецедентні корки на перехресті пр.В.Чорновола-пр.Свободи-пл.Я.Осмомисла. Хочу наголосити на тому, що ділянка  від вул.Городоцької   - вул.Шпитальна -  вул.П.Куліша є односторонньою, але дуже часто водії громадського транспорту порушують цю вимогу».

Іван Гринда просить термінованого реагування на  цю ситуацію, яка склалася протягом декількох років на перехресті вул.М.Куліша – вул.Д.Данилишина- вул.Шпитальна- вул.Городоцька.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.