Версія для друку

Визначено кращих спортсменів та тренерів Львова

Відбулося засідання конкурсної комісії, яка визначила переможців за Програмою надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова на 2017-2020 роки.

Програма передбачає отримання грошової винагороди спортсменами та тренерами зі спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова з видів спорту, офіційно визнаних в Україні, відповідно до ухвали Львівської міської ради від 27.04.2017 № 1882 «Про затвердження Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова на 2017−2020 роки».

Як повідомив голова комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР Віталій Свіщов, за програмою надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова було отримано  310 аплікацій, з них 243 апліканти-спортсмени та 67 тренери-апліканти.

«Переможцями стали спортсмени, які посіли 1,2,3-е місця в Чемпіонатах  Світу та Європи,  а також їх тренери. Ці люди доклали максимум зусиль для перемоги, для того, щоб прославити нашу країну, тому заслуговують не тільки пошани, а й на фінансової підтримки. Це буде хорошим стимулом для них рухатись далі та досягати нових вершин».

За підсумками засідання конкурсної комісії визначено цьогорічних переможців. Ними стали 67 спортсменів та 37 тренерів Львова. Оголошення їх імен відбудеться незабаром.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.