Версія для друку

Іван Гринда просить вжити заходів для ліквідації підтоплення дороги на вул. Зеленій, що веде до фтизіопульмонологічного центру

Депутат Львівської міської ради Іван Гринда скерував депутатське звернення до керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслана Кандибора, у якому просить вжити невідкладних заходів щодо усунення надзвичайної ситуації, яка склалася на перехресті  вул. Зеленої  і вулиці, що повертає ліворуч до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного діагностичного центру.

«Протягом семи років на перехресті  вул. Зеленої  і вулиці, що повертає ліворуч до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного діагностичного центру, внаслідок опадів повністю затоплюється права частина дорожнього полотна вулиці. Це спричиняє значне погіршення дорожнього руху, яке призводить до аварійних ситуацій», - зазначає Іван Гринда.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.