×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів має підтримувати своїх Героїв, - Веремчук закликав мерію допомогти Ігорю Галушці з облаштуванням житла

Львів має підтримувати своїх Героїв, - Веремчук закликав мерію допомогти Ігорю Галушці з облаштуванням житла

Керівник фракції «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук звернувся до мерії з пропозицією допомогти ветерану АТО, учаснику збірної України на «Ігри Нескорених-2020» Ігорю Галушці із облаштуванням житла.

«Ігор Галушка. Імʼя знайоме багатьом. 18-річним хлопцем поїхав на Майдан, рятував поранених на Інститутській. Потім пішов добровольцем на фронт. У 2017 році зазнав важкого поранення в голову під Марʼїнкою. Ігор – Герой із незламною волею. У середині жовтня потрапив до збірної України, яка у 2020-ому виступатиме на Іграх Нескорених. А ще нещодавно затримав чоловіка, який поранив іншого пасажира під час сутички у трамваї.

Завдяки державній субвенції Ігор зміг придбати помешкання. Але воно потребує ремонту. Хто мав із цим справу, знає, скільки це вартує. Пошана до Героїв не має і не може зводитися лише до матеріального. Але іноді така підтримка дуже необхідна. Тож запропонував виділити із бюджету допомогу Ігорю, щоб молодий чоловік, в якого, переконаний, все життя попереду, зміг облаштувати хороші умови для проживання», - йдеться у зверненні Веремчука, яке він озвучив сьогодні, 31 жовтня, на сесії Львівської міської ради.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.