×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Щоб будинок не завалився

Сьогодні депутат із фракції Української Галицької Партії Мирослав Данилків звернувся щодо ремонту аварійного будинку на вулиці Шевченка.

Будинок по вул.Шевченка,66 збудований наприкінці 19 століття як монастир і колегіум ченців-реформаторів. Після війни тут був військкомат, а потім його переробили під гуртожитки “Мехсклозаводу”. Від часу побудови жодного капітального ремонту тут не було. Наразі будинок на три поверхи із двома під’їздами перебуває в передаварійному стані. Зокрема, в аварійному стані перебувають сходові клітки, потребують ремонту коридори, фасад та дах. У 2010 році Львівська міська рада прийняла будинок №66 на Шевченка та 2 малосімейні гуртожитки поряд нього у власність громади міста. Сьогодні вони перебувають на обслуговуванні ЛКП («Янів-405»).

Мирослав Данилків просить виділити кошти із міського бюджету розвитку на 2020 року на ремонт цього будинку. "Тут проживає багато людей пенсійного віку та малих дітей, самотужки впоратись із цією проблемою їм не вдасться. Жити у будинку люди почали вже далеко від ідеального стану." Відтак, депутат просить звернути увагу на цю будівлю, аби потім місто не мало на своїй совісті наслідків надзвичайної ситуації.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.