×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Мешканці вулиці Чигиринської подякували депутатові Романові Грицевичу за його діяльність

Мешканці ЖБК-245, що на вул. Чигиринській, 27, висловлюють щиру подяку депутату Львівської міської ради, заступнику голови постійної комісії з питань комунальної власності ЛМР Романові Грицевичу за велику допомогу у впорядкуванні прибудинкової території на вул. Чигиринській, 27, за його меценатську діяльність, за внесок у розвиток та популяризацію української культури та мистецтва.

Голова ЖБК-245 Мирослава Кривицька розповіла: «Тривалий час у дворі нашого будинку, який складається з трьох під’їздів, не було хідників та тротуарів. Не була відремонтована дорога до садочку, розташованого поруч із будинком. Із цією проблемою ми звернулися до нашого депутата Романа Грицевича. Завдяки його допомозі було замощено бруківкою значну частину великої прибудинкової території. Роботи виконувалися поетапно. Три роки тому зробили першу частину, вимостили бруківкою, а другу частину зробили цьогоріч. Ще залишилася невелика частина, яку, думаю, зробимо вже наступного року. Мешканці нашого будинку вдячні Роману Євгеновичу, і вирішили скерувати подячного листа депутату на адресу міського голови Андрія Садового. Його підписали 37 мешканців будинку».

b_649_865_16777215_00_images_жбк_2.JPG

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.