×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Спортивний майданчик замість багатоповерхівки: укропівці підтримали громаду вул. Лазаренка

Керівник фракції УКРОП у Львівській міській раді Ігорі Телішевський взяв участь в громадських слуханнях щодо недопущення будівництва багатоповерхівок на вул. Лазаренка. Він підтримав мешканців, які хочуть зберегти спортивний та відпочинковий майданчик від будівництва.

Замовником скандальної будови виступає «Львівська Політехніка». Дозвільні документи на будівництво видавалась та затверджувались без обговорення з територіальною громадою. Мешканці зареєстрували петицію та набрали необхідні для її розгляду 500 голосів.

Під час слухань, більшість - 114 мешканці цього мікрорайону, підтримали недопущення будівництва та звернулись до посадових осіб ЛМР, щодо скасування містобудівних умов та обмежень.

«На жаль, депутати міської ради не приймають рішень про видачу дозволів на будівництво у Львові – це робить «ручний» виконком Андрія Садового і саме тому немає контрою за його діями. Дуже добре, що мешканці самоорганізувались та зібрали 500 підписів під петицією про заборону будівництва. Ми проконтролюємо, щоб розгляд петиції відбувся на найближчій сесії. Хочу побажати мешканцям залишатись такими активними та продовжувати боротьбу», - наголосив під час слухань депутат міської ради з фракції «УКРОП» Ігор Телішевський.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.