Версія для друку

З ініціативи Любомира Босаневича у Львові запрацює ще одне «Вікно життя»

1 серпня о 11:00 у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вул. Джорджа Вашингтона, 6, почне діяти «Вікно життя» для немовлят. Це стало можливим після звернення депутата Львівської міської ради з фракції «УКРОП» Любомира Босаневича.

У «Вікно життя» батьки, які через певні обставини не можуть опікуватись немовлям, анонімно зможуть залишити дитину. Крім цього, об 11:30 у перинатальному центрі розпочнеться День відкритих дверей, а для майбутніх батьків проводитимуть лекції.

Зазначимо, що Любомир Босаневич подав запит, щодо відновлення роботи «Вікна життя» ще у лютому 2018 року, у зв’язку з завершення ремонту перинатального центру.

Також нагадаємо, що з 2017 року ще одне «Вікно життя» діє у міській дитячій клінічній лікарні Львова, що на вул. Пилипа Орлика. Тоді ініціатором відкриття «Вікна життя» також став Любомир Босаневич.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.