×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів’ян запрошують відсвяткувати День Рясного і зібрати кошти на лікування Христини Коноваленко

У неділю, 28 липня, на подвір‘ї СЗШ №92 школи відбудеться святкування Дня Рясного. Цьогоріч свято проведуть у благодійному форматі.

За словами депутата Львівської міської ради Михайла Дідуха, п’ять років поспіль відбувається фестиваль Рясне Фест, але нещодавно виникла ще одна ідея – проводити День Рясного.

«Рясне Фест – молодіжне свято, а День Рясного - родинне свято. Цього року ми проводимо благодійний фестиваль. Збираємо кошти на лікування Христини Коноваленко, яка є вдовою і має трьох діточок. У неї виявили онкологію і мусимо всі їй допомогти. Під час фестивалю виступлять відомі гурти, дитячі колективи. Долучаться такою львівські байкери». 

Як зазначив Михайло Дідух, кожен львівянин може долучитись до ярмарки.
«Щодо ярмарки: ми запрошуємо долучитись кожного, це можуть бути різні лоти: вишивка, картина, випічка, солодощі, запрошення, квитки на події, одним словом все, що можна реалізувати та зібрати кошти. Закликаємо усіх долучитись до спільної справи та гарно провести недільний день».

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.