×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові затвердили місця для вигулу і дресирування собак

У Львові визначили види та перелік локацій для вигулу собак. Відповідну ухвалу авторства депутата ЛМР з фракції «Народний контроль», голови екокомісії Ірини Оршак депутати підтримали під час засідання сесії.

Зокрема, у кожному районі сформовано перелік адрес для прогулянкових маршрутів із чотирилапими, розміщення вигульних майданчиків і майданчиків для дресирування собак.

«Нарешті Львів переходить до цивілізованого варіанту вигулу, дресирування собак. Власники чотирилапих матимуть змогу гуляти, займатися дресурою у спеціально відведених та облаштованих для цього локаціях. Це зручно. А ще це має зняти конфлікт між ними та іншими мешканцями, які, скажімо, проти того, аби біля них, біля дитячих майданчиків вигулювати тварин», - говорить Ірина Оршак.

Тепер до кінці вересня профільні чиновники мають напрацювати програму створення інфраструктури для вигулу собак, облаштування майданчиків на 2019-2023 роки.

«Звісно, створення повноцінної і зручної інфраструктури вимагає часу. Але іншого варіанту немає. Прибирання за чотирилапими, створення умов для вигулу собак по всьому Львову мають стати для міста нормою», - переконана Ірина Оршак.  

 Детальніше – додаток до ухвали ЛМР з переліком локацій для вигулу собак. 

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.