Версія для друку

Спортивний майданчик на вул. Тракт Глинянський реконструюють до 2020 року

Розпочалися роботи з реконструкції, а по суті будівництва нового спортивного майданчика за адресою Глинянський тракт, 147а. Майданчик включатиме ігрове поле, бігову доріжку та інші атрибути для заняття спортом.

Те, як виглядатиме оновлений майданчик, добре видно на плані. Замовник будівництва – ЛКП «Спортресурс», він же буде і відповідальний за експулуатацію споруди. Майданчик матиме штучне покриття, що дозволить використовувати його більшу частину року. Про це повідомив депутат ЛМР Юрій Кужелюк.

b_702_399_16777215_00_images_майданчик.jpg

«Таким чином мешканці мікрорайону матимуть можливість займатися спортом, а учні ліцею «Провесінь» зможуть проводити повноцінні уроки фізкультури. Це особливо важливо для віддаленого району (а він знаходиться на межі міста), оскільки жодних спортивних споруд поблизу нема. Враховуючи значну вартість робіт, при забезпеченні належного фінансування сучасна спортивна споруда за планом запрацює у 2020 році. Це особливо важливо для подальшого розвитку мікрорайону. Використання майданчика залежатиме від активності громади, яка збільшується з врахуванням нових забудов», - зазначає Юрій Кужелюк.

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.