×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У середній школі № 63 відкрили новозбудований спортивний майданчик

У пятницю, 17 травня, відбулося спортивне свято в середній школі № 63, присвячене відкриттю новозбудованого спортивного майданчика.

Дитячо-спортивний майданчик збудовано коштом міського бюджету на вул. Личаківській біля корпусу молодших класів СШ № 63 та церкви Покрови. Він складається з двох частин – ігрового поля зі штучним покриттям (міні-футбол, гандбол, баскетбол) та сектора з дитячими іграми та тренажерами. Добудована також роздягалка. Про це повідомив депутат ЛМР Юрій Кужелюк.

За словами депутата, хороше місце розташування дозволить говорити, що майданчик буде центром спортивного життя мікрорайону. До речі, отці-селезіани, священики церкви Покрови ентузіасти спорту, самі грають у футбол і залучають до цього молодь.

.jpg

Вступна частина свята складалася зі змагань учнів молодших класів. Потім відбувся турнір трьох футбольних команд. Початок хороший, дасть бог майданчик пустувати не буде ніколи і діти трохи будуть відриватися від улюблених гаджетів.

«На черзі початок будівництва майданчика в житловому масиві «Провесінь» на Глинянському тракті», - зазначив Юрій Кужелюк.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.

 1.jpg