×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові пройде благодійний аукціон RENEWAL

25 травня о 16.00 відбудеться благодійний аукціон RENEWAL задля відновлення хірургічного відділення №3 Львівської обласної клінічно лікарні. Про це повідомила депутатка Львівської міської ради Анна Мармуляк.

За її словами, відділення терміново потребує капітального ремонту,  адже хворі на «діабетичну стопу» перебувають у вкрай незадовільних умовах.

«Коли у це відділення потрапила наша знайома, у нас був шок, бо не могли навіть уявити, що можуть бути такі умови. Громадські організації зацікавились цією проблемою, щоб чимось допомогти. На цей час відділення уже є закрите через антисанітарні умови. Зараз виробляється проектно-кошторисна документація. Частина коштів уже є – 300 тис грн надіслали субвенцію із Верховної Ради. Організатором благодійного аукціону є Клуб успішних жінок України».

Як зазначила Анна Мармуляк, хірургічне відділення №3 Львівської обласної клінічної лікарні є дуже важливим, адже там проводять складні операції з ампутації кінцівок. 

«У відділені повинні бути людські умови, а не така антисанітарія, як раніше. Наші громадяни заслуговують на хороше, якісне лікування. І дуже приємно, що є такі небайдужі люди, які відгукнулись на проблему і готові допомагати. Запрошуємо усіх взяти участь у благодійному аукціоні».    

Надія Гаталяк, голова Ради Клубу успішних жінок України, розповіла, що на аукціоні представлять свої роботи кращі художники Львова.

«Люди, які потрапили у таку складну ситуацію потребують належного лікування та ставлення. Львівський медінститут – прекрасний заклад, де працюють  чудові фахівці, але є певні речі, які є недопустимі. 40 років у цьому відділенні не проводився ремонт. Люди лежать у важких умовах. Ми проведемо благодійний аукціон, який відбудеться 25 травня, де кращі художники Львова представлять свої роботи, щоб ми змогли їх продати і закупити необхідне. Крім цього, разом із Торгово-промисловою палатою Львова організовуємо придбання меблів для відділення».       

Додамо, що благодійний аукціон RENEWAL задля відновлення хірургічного відділення №3 Львівської обласної клінічно лікарні відбудеться 25 травня. Місце проведення – м. Львів, вул.Листопадового Чину, 8, Bankhotel.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.