Версія для друку

Односторонній рух на вул. Хорватській дасть змогу розвантажити вулицю і уникати заторів, - Іван Гринда

Депутат Львівської міської ради Іван Гринда повторно звернеться до міської комісії з безпеки руху із вимогою про встановлення на вул. Хорватській одностороннього руху для автомобілів.

Як повідомив Іван Гринда, 2 квітня 2019 року він уже подавав депутатське звернення щодо одностороннього руху на вул. Хорватській, однак міська комісія з безпеки руху не підтримала дане питання.  

«До мене знову звернулись мешканці з проханням повторно внести пропозицію міській комісії для розгляду вимоги щодо встановлення на вул. Хорватській одностороннього руху зі сторони вул. Рапоппорта до вул. Шевченка. Для цього потрібно встановити дорожній знак заборони в’їзду автотранспорту на вул. Хорватську з вул. Шевченка. За словами мешканців, діючий на сьогодні двосторонній рух транспорту створює постійні затори, наїзди автотранспорту на газон».

Іван Гринда переконаний - три вулиці в одному напрямку є недоречні, і це створює масу проблем, зокрема, водіям, які рухаються з вул. Рапоппорта на вул. Хорватську з виїздом на вул. Шевченка. "Мешканці звертаються у зв’язку з тим, що там трапляються постійно аварійні ситуації і до їх думки потрібно дослухатись. Мені дуже прикро, що комісія не підтримала цю ідею, тому я буду звертатись на пленарному засіданні з пропозицією про розпуск цієї комісії».    

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.