×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

«Замість гідної підтримки військовослужбовців, у Садового вирішити скерувати 20 мільйонів для російського олігарха» - Маркіян Лопачак

Під час пленарного засідання ЛМР 25 квітня керівник фракції ВО «Свобода» у ЛМР Маркіян Лопачак звернувся до міського голови в момент розгляду питання про введення додаткової посади заступника міського голови з питань безпеки міста.

   «Структура Львівської міської ради  покликана для того, щоб максимально спростити процес керування містом і зробити її більш зрозумілою для львів`ян. На моє глибоке переконання те, що вона зараз неконтрольовано збільшується – це робиться для того, щоб зробити умови роботи міського голови максимально комфортними особисто для нього. Щодо ефективності – покращень не видно, а фінансове навантаження на бюджет міста зростає.

 Ми прораховували суму матеріальної допомоги для військовослужбовців. Сума разової допомоги в 25 тис. грн. для особи – це близько 7 млн. грн. на рік. Як можна оцінити те, що міська рада повернула 20 млн. грн. російському бізнесмену Чуркіну, який знищив львівську перлину машинобудування ЛАЗ, який «підсунув» зіпсуті транспортні засоби, який дерибанить землю і відмовляється візувати ухвалу про фінансування військових? Фактично, сума в 20 млн грн. скандальному росіянину Чуркіну – це виплата українським військовослужбовцям протягом 3-ьох років» - заявив Маркіян Лопачак.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.