×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Звіт депутата Львівської міської ради Федишина Романа Степановича за 2018 рік

 

 

         За звітний період  депутат Роман Федишин брав активну участь у пленарних засіданнях сесій. Направив і озвучив 10 депутатських запитів та звернень. Як заступник голови депутатської комісії з фінансів та планування бюджету, активно працював при підготовці бюджету та бюджету розвитку на 2018 і 2019 р.р. Як результат — місто у 2018 р. мало збалансований бюджет, а львів’яни отримали якісні послуги з постачання тепла, світла, води. Постійно працював на засіданнях комісії та із зверненнями мешканців. За 2018 рік комісія розглянула 1029 питань. Провела чотири виїзних засідання.

           Протягом року активно працював, як член журі  Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію Спортивного комплексу в житловому масиві Сихів, а також, як член робочої групи для будівництва Палацу спорту на проспекті Червоної Калини в межах громадського простору на Сихові. Розробив Програму розвитку гандболу в загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2019-2024 рр. (зараз Програма на стадії погодження).

       Депутатський прийом проводиться  за адресою: м. Львів, вул. Чукаріна, 6, що в офісі ТзОВ «Шувар». За цією адресою знаходиться депутатська приймальня, де щоденно проводить  поточний прийом мешканців помічник депутата. Записатись на депутатський прийом можна також за телефоном  295-19-19. За рік проведено 10 прийомів. На особистій зустрічі побувало 154 мешканці та  видано 79 особам 150 тис. грн депутатської допомоги.  Близько чотирьох  мільйонів  власних коштів виділено у 2018 року на спонсорські та меценатські проекти.

             Як депутат і  засновник групи компаній «Шувар» працював над збереженням  і збільшенням кількості робочих місць. Створено умови і  відкрито 40 нових бізнесів на оптовому ринку «Шувар».

              Протягом  року активно працював над питанням розвитку громадської активності та самоорганізації людей різних вікових категорій.

Всі заплановані заходи спільно з вчительськими та батьківськими колективами Гімназій «Сихівська» та ім. Метрополита Шептицького, ліцею «Оріяна» проведено.

Зокрема, споруджено спортивний комплекс біля «Оріяни», підготовлено проект для будівництва спортивного стадіону ліцею «Сихівський». Планували і створили Клуб ігрових видів спорту, де працюють 50 тренерів.  Організовуються дитячі турніри. Продовжено дію програми «Дитячий тренер». Спільно з колегами реорганізували діяльність культурно-мистецького центру ім. О. Довженка.

          Для комфортнішого життя сихівчан, депутат постійно працює по підтримці в належному стані основних та міжквартальних доріг. У 2018 р. відремонтовано хідники біля будинків  на вул. Хоткевича 14 та 28, дорога та хідник на проспекті Червоної Калини 38-40. При дольовій участі мешканців відремонтовано сходові клітки в двох під’їздах будинку №6 по вул. Чукаріна.  У будинках №№ 26 та 28 на вул. Чукаріна капітально відремонтовані дахи, на вул. Г. Хоткевича, 35 замінено труби опалення, проводились інші ремонтні роботи.

         На звернення керівників шкіл та дошкільних установ, мешканців мікрорайону  проводилось також будівництво та ремонт спортивних майданчиків, заміна конструкцій, ремонт та фарбування дитячих майданчиків, завозився  пісок для дитячих майданчиків в мікрорайоні та для дошкільних установ.

           Роман Федишин продовжує традицію систематичної підтримки спорту: щорічні «Кубки “Шувару» з художньої гімнастики, кікбоксингу, плавання, гандболу,  футболу, спонсорування професійної жіночої гандбольної команди “Галичанка”,  боксу, плавання, інших видів спорту.   Спільно  з підприємцями  продовжив  щорічну акцію «Підприємці «Шувару»-дітям», у рамках якої до Дня Святого Миколая  понад 30 благодійних фондів та громадських організацій, що опікуються неповносправними, дітьми-сиротами, багатодітними, сім’ями воїнів АТО, вимушено переселеними, отримали подарунки.

    Свою вдячність Роману Федишину та підприємцям «Шувару» висловили  ГО «Спілка учасників АТО», обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих, Благодійні Фонди «Солдатські матері - за нову армію», «Сиротам, малозабезпеченим, інвалідам», організації, що опікуються дітьми із синдромом Дауна, людьми з розумовою неповносправністю, УТОС, Сихівське відділення «Червоного Хреста», соціальні служби, релігійні організації.

      Протягом року продовжив співпрацю з волонтерськими організаціями, надавав підтримку військовим частинам та підрозділам, що захищають Україну, у першу чергу - сформованим на Львівщині, продуктами харчування, одягом та коштами. 

      За звітний період неодноразово виступав  меценатом низки культурних, видавничих і мистецьких проектів, Шістнадцять  років поспіль фінансово  підтримує  Всеукраїнський конкурс «Мій рідний край».

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.