Версія для друку

Богдан Гула вимагає припинити знищення природного парку і не дозволити зводити тут будівлі

«Під час проведення особистого прийому громадян, до мене, як до депутата фракції «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді, звернулись мешканці вул. Пасічній та вул. Медової Печери щодо ситуації, яка виникла у мікрорайоні із нищенням природнього парку та майбутньою забудовою ділянки прощею у 2,7 гектара за фактичною юридичною адресою вул. Медової Печери, 56-а, - йдеться у депутатському зверненні Богдана Гули, яке він оприлюднив на засіданні сесії міської ради. Так впродовж двох останніх тижнів, невідомі люди, які називаються власниками земельної ділянки, щоденно звозять будівельне сміття, а також глину та землю для вирівнювання поверхні, готуючи ділянку для майбутньої забудови».

Богдан Гула наголосив, що у липні 2015 року сесія ЛМР прийняла, якою дозволила ПП «Мегадім», виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Медової Печери, 56-а. Незрозуміло якими підставами і документами користувалась Львівська міська рада під час виготовлення проекту ухвали на відведення 2,7 га підзабудову.

«Хочу зауважити, що дана ділянка є частиною міжнародної траси змагань з мотокросу, які щорічно проводяться у нашому місті та на які приїздить велика кількість учасників з різних країн Європи та Світу, - нагадав депутат. - На вищезгаданій території часто проводять свій відпочинок та дозвілля не тільки мешканці мікрорайону, а й усього міста. Вважаю забудову цієї території фактичним злочином як перед Мотоспортом України, так і мешканцями міста».

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.