×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ігор Зінкевич вимагає від «Львівавтодору» щоденний звіт про рух транспорту

Уже кілька років у Львові працює «Центр керування рухом» ЛКП «Львівавтодор». Він не тільки керує роботою «розумних» світлофорів і табло на зупинках трамваїв, але сюди потрапляють дані про рух всіх транспортних засобів (автобусів, трамваїв, тролейбусів) на маршрутах.

Депутат ЛМР від «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» Ігор Зінкевич зацікавився, чому установа не звітує перед жителями міста про те, як функціонує транспорт того чи іншого дня. Відтак, він скерував звернення до в.о. міського голови Львова Геннадія Васьківа із проханням щоденно оприлюднювати дані про рух транспортних засобів на маршрутах на сайті Львівської міської ради.

«Такий звіт варто робити у вигляді таблиць, де має бути вказано, коли транспортні засоби почали роботу на маршруті і коли закінчили у, кількість рейсів за розкладом і кількість фактично виконаних, а також планову і фактичну кількість транспорту на маршрутах міста Львова, - пояснив Ігор Зінкевич. - Вважаю, що ЛКП «Львівавтодор» та прес-служба Львівської міськради без проблем можуть організувати оприлюднення цієї інформації. Упевнений, що вона буде цінним джерелом для об'єктивної оцінки якості надання транспортних послуг у Львові та допоможе виявити нагальні потреби і зрозуміти шляхи їх вирішення».

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.