×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

То пасажирів обліковують чи ні?

Депутати фракції "Львівське об'єднання патріотів - УКРОП" у Львівській міській раді вимагають у мерії пояснення, як працюють 12 систем підрахунку пасажирів, яке закупило місто.

Відповідне звернення зачитав на сесії міськради Ігор Зінкевич.

"Такі системи були придбані ЛК АТП № 1 у 2017-8 роках в ТзОВ «Джемікл» у кількості 12 одиниць, - йдеться у зверненні. - Депутат Львівської міської ради, член нашої фракції уже звертався до керівника ЛК АТП № 1 Хамули Ореста Романовича, а також до в.о. начальника Управління транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Партики Олега Богдановича з приводу надання інформації про облік пасажирів за допомогою систем автоматичного підрахунку. Але отримав відмову в наданні інформації під формальним приводом відсутності підпису під зверненням, хоча саме звернення було надруковане на фірмовому бланку депутата".

Укропівці встановили, що Львівське комунальне автотранспортне підприємство № 1 у 2017 році двічі закуповувало автоматизовані системи підрахунку пасажирів. Відтак, вони вимагають надати чітку інформацію: дату роботи кожного автобуса, оснащеного системою автоматизованого підрахунку пасажирів на маршруті; номер маршруту, на якому працював автобус; державний номер автобуса;час виїзду на маршрут і час заїзду в парк з маршруту; кількість перевезених пасажирів, визначену автоматизованою системою підрахунку. А ще - точну суму виручки тих автобусів, на яких працювали системи.

Якщо відповіді не буде або ж буде у неповному обсязі, депутати-укропівці ставитимуть питання щодо порушення справи про нецільову витрату коштів ЛК АТП-1 на закупівлю обладнання, яке не працює.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.