×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ігор Телішевський: «Ласий шматок землі - ось що насправді приваблює покупців будівлі по вул.Короленка, 7»

Чи буде у Львові Дім Милосердя Святого Миколая?

Сьогодні це питання обговорювали на прес-конференції, організованій Центром Опіки Сиріт Курії Львівської УГКЦ. На ній були присутні о. Роман Прокопець - голова Центру Опіки Сиріт Львівської архиєпархії УГКЦ, о. Юрій Остап’юк - голова Центру Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ, а також політики та журналісти.

На прес-конференції представили концепцію діяльності Дому Милосердя святого Миколая, зачитали лист-звернення до депутатського корпусу Львівської обласної ради, а також обговорили можливість організації аукціону зі збору збір коштів, щоб викупити приміщення по вул. Короленка, 7 для потреб дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей.

У свою чергу, депутат Львівської міської ради від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Телішевський назвав справжню, на його думку, причину поспішного продажу будівлі. Депутат зазначив, що велика земельна ділянка у дворі цього будинку є ласим шматком для покупця. "Це територія занедбаного стадіону, тут також є технічні приміщення, які можна знести, а саму ділянку використовувати для забудови під багатоповерхівки. Ось чому депутати вирішили продати будівлю по вул.Короленка, 7, адже той, хто її купить, отримає великий прибуток. А щодо дітей-сиріт, то це питання, на жаль, мало цікавить депутатів, які проголосували за продаж будинку з молотка", - наголосив Ігор Телішевський.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.