×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Дідух вимагає збільшити кількість автобусів на маршруті №11

Депутат Львівської міської ради з фракції «Народний контроль» Михайло Дідух  закликав збільшити кількість автобусів на маршруті №11 та відновити роботу маршруту №18.

«Маршрут №11 обслуговує мікрорайон Рясне. Згідно з паспортом, на маршруті має бути 10 одиниць автобусів. Насправді їх від 4-ох до 9-ти в робочі дні, адже часто автобуси виходять на рейси, але переходять на інші маршрути», – навів приклад Михайло Дідух під час сесії ЛМР сьогодні, 24 січня.

Зокрема, 23 січня зранку в системі були зареєстровані чотири автобуси на маршруті №11. В телефонній розмові представники ТзОВ «Міра і К» переконували, що на маршруті перебувають  6 машин, надали їхні державні номерні знаки. Та виявилося, що один автобус насправді обслуговував маршрут №25, інший узагалі вирушив до Бібрки.

«Через цю нестабільність багато мешканців обирають добирання двома автобусами, маршрут №11 стає менш рентабельним, оскільки мешканці  не очікують його через суттєві відхилення від графіку, спричинені малою кількістю транспорту на маршруті», – наголосив депутат.

Також він озвучив побажання мешканців щодо відновлення роботи маршруту №18 вул. Суботівська — вул. Широка — вул. Сяйво — вул. Городоцька — вул. І. Виговського -вул. Володимира Великого — вул. Стрийська — вул. Шота Руставелі — вул. Зелена — вул. І. Франка — вул. Личаківська — вул. Тракт Глинянський (Провесінь) — Личаківська — вул. І. Франка — вул. Зелена — вул. Шота Руставелі — вул. Стрийська — вул. Володимира Великого — вул. І. Виговського — вул. Городоцька — вул. Сяйво — вул. Широка — вул. Суботівська.  

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.