×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів’яни обурені «парадами» трамваїв №3 на зупинках і вагонами без опалення

Львів’яни, що проживають у мікрорайоні вулиць Наукова та Княгині Ольги обурені тим, як курсують трамваї №3. Щоранку, коли ще триває година пік, вагони масово простоюють на кінцевій зупинці.

Про це у своєму запиті повідомив депутат фракції «Народний контроль» у ЛМР Віталій Свінціцький, який вимагає від «Львівелетротрансу» відрегулювати графік руху трамваїв та третьому маршруті.

 «На кінцевій зупинці практично щоранку львів’яни, що живуть на вулицях Науковій і Княгині Ольги, спостерігають такий собі «парад» трамваїв №3. Як повідомили місцеві мешканці, о 9:30-10:00, коли ще багато львів’ян добираються на роботу чи на навчання, на зупинці вишиковуються по 3-4 вагони. Як пояснюють водії, «на обід»», – говорить депутат.

За це час на зупинці збираються десятки пасажирів. У результаті, втрачають час на очікуванні транспорту, їдуть у переповненому трамваї, адже окрім електротранспорту мікрорайон із центром Львова сполучає лише один автобусний маршрут – №45. 

«Ще влітку після підняття вартості проїзду у львівському електротранспорті у «Львівелектротрансі» заявили про збільшення вагонів на маршруті  №3. Врешті саме для покрашення роботи електротранспорту Львів придбав трамваї з Берліна. Тож чому мешканці мікрорайону не відчули цих покращень? «Трійка» курсує з перебоями, трамваї регулярно сходять із маршруту або ж влаштовують «паради» на зупинках, замість того, щоб вчасно і комфортно перевозити пасажирів», – ідеться в запиті Свінціцького.     

Також від додав, що отримує повідомлення від львів’ян про те, що навіть за мінусової температури у багатьох трамваях не вмикають опалення в салонах.

«Як на мене, така організація роботи електротранспорту, – це, щонайменше, неповага до його пасажирів», – наголосив Віталій Свінціцький.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.