Версія для друку

Звітує про роботу за 2018 рік депутат від БПП «Солідарність» Іван Рудницький

Депутат ЛМР від фракції БПП «Солідарність» Іван Рудницький - представник комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики ЛМР.

Іван Рудницький - депутат від Сихівського району, де переважають багатоповерхові житлові будинки.  Сходи у цих будинках не пристосовані для людей із особливими потребами. В одному з будинків, на вул. Хуторівка, 30, влаштували пандус.

Ще одним важливим питанням, над вирішенням якого працював депутат, було утеплення житлових будинків. На початку спробували на базі одного будинку. «Кожному ОСББ, яке відважиться реалізовувати такий проект, міська рада дає приблизно 400 тис. грн, - каже депутат. – Іншу частину коштів, що становить понад 40 відсотків від вартості матеріалів, компенсовує держава у рамках програми «Теплі кредити».

За ініціативи Івана Рудницького було виконано багато робіт на територіях біля шкіл, де діти  проводять значну частину часу. Зокрема, влаштовано гарний спортивний майданчик для дітей молодшого шкільного віку біля СЗШ № 96. Невдовзі тут будуть волейбольне та баскетбольне поля, міні-стадіон.

Також депутат надавав консультаційну допомогу підприємствам Сихівського району у вирішенні їхніх проблем (ПАТ «Львівський хімзавод», «Львівприлад», «Іскра», «Галпрофбуд» тощо).

Іван Рудницький став ініціатором підготовки ухвали «Про надання Установі дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Сихівського району м. Львова в оренду нежитлових приміщень на вул. Хуторівці, 24».