×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Остап Доскіч зустрівся із громадою Знесіння

 У приміщенні ЗСШ№7, що на вулиці Б. Хмельницького, відбувся публічний звіт про роботу у 2018 році депутата Львівської міської ради, голови комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Остапа Доскіча.

На зустріч прийшли понад півсотні мешканців Личаківського району. Під час презентації Остап Доскіч окреслив вулиці, які цьогоріч були каналізовані у мікрорайоні Знесіння, а також ті ділянки, які вдалося забрукувати.

«Ми не можемо бути задоволені на 100 відсотків, адже цьогорічний бюджет розвитку не дозволив виконати задумане у повному обсязі, - зазначив депутат. – Однак нам вдалося немало: каналізовано та капітально відремонтовано дорожнє покриття на вулиці Поворотній, облаштовані тротуари на вулицях Ковельській (від Пластової до Кукурудзяної), Кордуби, Сушкевича, Височанній (з одного боку) та інших».

За словами депутата, мікрорайон Знесіння поступово перестає бути виключно промисловим.

«Цьогоріч було утеплено та пофарбовано фасади, а також замінено вікна на енергозберігаючі  у старому корпусі дитячого садка №14. У ЗСШ №7 на вулиці Б.Хмельницького - замінено та укріплено знищене перекриття між підвальним та першим поверхом будівлі, а також розпочаті роботи із перенесення головного входу до навчального закладу», - зазначив Доскіч.

Варто зазначити, що уже на початку 2019 року для мешканців Знесіння буде відкрита нова сучасна медична амбулаторія, а діти мікрорайону матимуть змогу займатися активними видами спорту на відновленому спортивному майданчику на вулиці Ковельській.     

Насамкінець зустрічі Остап Доскіч поділився тим, що хотілося б розпочати та завершити наступного року.

«Я щиро сподіваюся, що ми нарешті розпочнемо будівництво спортивного залу у ЗСШ№7 на вул.Б.Хмельницького, - каже Остап Доскіч. – Крім цього, маємо ряд вулиць, де є нагальна потреба завершити заміну мереж: це Алішера Навої, Грядкова, Чайки Дніпрової, Радехівська, Тарнавки, Помірки, Металістів, Бринського та Юнацька, а також розпочати капітальний ремонт дорожнього покриття на тих ділянках, де вже зараз є виготовлена проектно-кошторисна документація. Тримаю на особистому контролі й відновлення курсування маршруту №35», - підсумував він.

Також, варто додати, що у 2018 році Остап Доскіч зареєстрував 76 запитів та звернень. 34 мешканці Львова отримали матеріальну допомогу.          

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.