×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Анонс. Прес-конференція на тему: "Повернення громаді Львова стадіону "Торпедо" та відновлення його роботи".

У вівторок, 11 грудня, з ініціативи депутата Сергія Іваха у Львівській міській раді відбудеться прес-конференція на тему: "Повернення громаді Львова стадіону Торпедо та відновлення його роботи".

Учасники прес-конференції: Сергій Івах, секретар комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, Віталій Свіщов, голова комісії культури, молодіжної політики та спорту.

На прес-конференцію запрошені голови фракцій Львівської міської ради: Петро Адамик (фракція БПП «Солідарність» у ЛМР), Юрій Мельник (фракція Об’єднання «Самопоміч» у ЛМР), Маркіян Лопачак (фракція ВО «Свобода у ЛМР), Ігор Телішевський (фракція «Укроп» у ЛМР), Валерій Веремчук (фракція «Народний контроль» у ЛМР), Юрій Кужелюк (фракція «Громадянська позиція у ЛМР), Тарас Чолій (фракція Української Галицької партії у ЛМР); представники Федерації футболу Львівської області та ПАТ Акціонерно-комерційного банку "Львів".

Початок о 12.00 годині.

Місце проведення: мала сесійна зала ЛМР (каб.230).

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.