Версія для друку

Скільки Рудно ще чекатиме каналізування?

Не перший рік проблему з каналізуванням у Рудно ніяк не можна вирішити. Депутат від Української Галицької Партії Мирослав Данилків ще з початку своєї каденції безперервно пише депутатські запити та звернення, виступає під час сесій, звертається з проханнями до мерії, лобіює питання на інженерній комісії. Але проблема досі залишається актуальною та першочерговою для руднівчан.

Минулого року вдалося отримати фінансування у розмірі 10 мільйонів грн на першу частину робіт – будівництво напірних колекторів. На початку 2018 року виділили ще 6 млн. На що витратили ці кошти? Депутат намагається це з`ясувати і вже надіслав відповідні звернення. Але для завершення каналізування необхідно ще близько 10 млн.

«У селищі функціонують школа, дитячий садок, амбулаторія. Для таких установ система водовідведення є вкрай необхідною. Подальше зволікання з вирішенням каналізування може призвести до виникнення епідеміологічної ситуації та масових захворювань мешканців. Тому вимагаю внести у титульні списки видатки на закінчення каналізування Рудно. А також виділити кошти на розробку проектно-кошторисної документації для підключення до каналізації СЗШ №74, ДНЗ №180, амбулаторії сімейного типу та житлових будинків Рудного», - публічно заявив депутат від УГП Мирослав Данилків під час пленарного засідання сесії ЛМР.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.