Версія для друку

Веремчук вимагає чітких термінів ремонту вул. Шевченка та будівництва альтернативної дороги з Рясного

Керівник фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук вимагає надати чітку дорожню карту будівництва альтернативної дороги з Рясного, зведення моста на перетині вулиць Шевченка-Ковча та капітального ремонту вул. Шевченка, адже попри важливість кожного із цих об’єктів, попри виділення коштів,  початок робіт відкладається з року в рік.

 "Передивляюся хроніку новин у цьому році. Березень: повідомлення про те, що міст між вулицями Шевченка та Ковча планують почати будувати на початку літа. Сказано – не зроблено! І от вже новина за вересень: шляхопровід зводитимуть у наступному році. Боюся припускати, який термін почуємо у 2019-ому", – наголосив Веремчук під час сесії ЛМР 11 жовтня.

Також його дивують заяви чиновників про готовність розпочати ремонт вул. Шевченка ще цьогоріч: досі немає готової проектно-кошторисної документації, хоча її замовили ще у 2016 році.

"І, звісно, альтернативна дорога-виїзд із Рясного. Дорога не лише зробить комфортнішим життя ряснянців, а й дасть потужний поштовх мікрорайону для активного розвитку, зробить його привабливішим для фірм і компаній. Пригадайте, яким був Сихів до відкриття сихівського моста? Але знову – що маємо? Розглядали три варіанти маршруту дороги. Тепер розглядають два варіанти через вулицю Суботівську. Коли від розглядів і роздумів перейдемо до роботи? Шановні чиновники, що ще мають зробити депутати, чи що, може, мають зробити місцеві мешканці, щоб пришвидшити процес?", – йдеться в запиті Веремчука.

Відтак на наступне пленарне засідання він закликав підготувати і озвучити чіткі дорожні карти реалізації  кожного із цих проектів, а також надати інформацію щодо стадії виконання ПКД по вулиці Шевченка.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.